Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94101 - 94120 Napsat příspěvek
(podchodem, ten trailer na Snezenky a machry 2 strihali v UPP, cili to, ze vypada tak dobre, bych svadel na ne)
503480
(podchodem, ten trailer na Snezenky a machry 2 strihali v UPP, cili to, ze vypada tak dobre, bych svadel na ne)
0 0
reagovat
Aha, takze muj set top box, s nimz se prave seznamuju, mi to nenajde automaticky?8)
503479
Aha, takze muj set top box, s nimz se prave seznamuju, mi to nenajde automaticky?*8)*
0 0
reagovat
tam je dualni volba audia. takze cestina, anglictina, pripadne ale i cestino anglictina
503477
tam je dualni volba audia. takze cestina, anglictina, pripadne ale i cestino anglictina
0 0
reagovat
Mate nekdo u Pirani na Nove zvuk jako ja? :D
503476
Mate nekdo u Pirani na Nove zvuk jako ja? *:D*
0 0
reagovat
no mě ten trailer moc nebere. Asi vidim za tenkou slupku nostalgie, ale to, jak Tauš míchá nový se starým mě silně irituje. Srovnávat to s Bobulema? Pche.?)
503471
no mě ten trailer moc nebere. Asi vidim za tenkou slupku nostalgie, ale to, jak Tauš míchá nový se starým mě silně irituje. Srovnávat to s Bobulema? Pche.*?)*
0 0
reagovat
At žijou Poltergeistři 8)
503466
At žijou Poltergeistři *8)*
0 0
reagovat

OT

link:D:D. Sorry za OT ale tohle me dostalo:D
503449
[link="http://www.youtube.com/watch?v=Nqc9_KIk8D4&feature=related"]link[/link]*:D**:D*. Sorry za OT ale tohle me dostalo*:D*
OT
0 0
reagovat

The Joker

jj, přesně to jsem si říkal, že o tom trailery jsou :) takže za ten to má určitě :+ ale před filmem zústávám hóóódně na pozoru
503436
jj, přesně to jsem si říkal, že o tom trailery jsou *:)* takže za ten to má určitě *:+* ale před filmem zústávám hóóódně na pozoru
The Joker
0 0
reagovat
Luc44: Njn, ale o tom trailery jsou, ne? Tenhle je chytře vystavěnej a IMHO je celkem jasný, že ten film může dopadnout dost blbě...
503433
Luc44: Njn, ale o tom trailery jsou, ne? Tenhle je chytře vystavěnej a IMHO je celkem jasný, že ten film může dopadnout dost blbě...
0 0
reagovat

Sněženky

Imho ten trailer dost lže, nebo snad bude ten film namíchanej i z toho starýho? ale jako promo to je fajn, ne že by mě to přinutilo přemejšlet, že bych šel zase do kina na českej film mimo novinářskou projekci, ale zapůsobit to na některé slabší jedince může
503432
Imho ten trailer dost lže, nebo snad bude ten film namíchanej i z toho starýho? ale jako promo to je fajn, ne že by mě to přinutilo přemejšlet, že bych šel zase do kina na českej film mimo novinářskou projekci, ale zapůsobit to na některé slabší jedince může
Sněženky
0 0
reagovat
Zajímavé. Trailer je fakt super na české poměry snad možná i nejlepší co jsem viděl. A možná poprvé půjdu do kina dobrovolně na český film.
503425
Zajímavé. Trailer je fakt super na české poměry snad možná i nejlepší co jsem viděl. A možná poprvé půjdu do kina dobrovolně na český film.
0 0
reagovat
A pak, že to nejde ... :)
503421
A pak, že to nejde ... *:)*
0 0
reagovat
Není to špatné... a to jsem přitom Původní Sněženky a Machry neviděl.
503416
Není to špatné... a to jsem přitom Původní Sněženky a Machry neviděl.
0 0
reagovat

Sněženky

Tyjo. Za hodne dlouhou dobu pekne navnazujici ceskej trailer. Hodne se povedl narozdil od toho teaseru:+:+:+
503414
Tyjo. Za hodne dlouhou dobu pekne navnazujici ceskej trailer. Hodne se povedl narozdil od toho teaseru*:+**:+**:+*
Sněženky
0 0
reagovat

Ad Sněženky a machřii po 25 letech

Když jsem viděl první fotky z natáčení, moc jsem nedoufal a ani teaser mě zrovna dvakrát nenavnadil. Ale trailer mě taky dostal a řekl jsem si, že jít na to do kina by tedy nemuselo být vůbec marné :)
503411
Když jsem viděl první fotky z natáčení, moc jsem nedoufal a ani teaser mě zrovna dvakrát nenavnadil. Ale trailer mě taky dostal a řekl jsem si, že jít na to do kina by tedy nemuselo být vůbec marné :)
Ad Sněženky a machřii po 25 letech
0 0
reagovat
tak tohle jsme nečekal. moc pěkný:+ taková nostalgie...
503408
tak tohle jsme nečekal. moc pěkný*:+* taková nostalgie...
0 0
reagovat
Wow, ten teaser navnadil, ale že se povede i trailer sem fakt nečekal:+:+
503402
Wow, ten teaser navnadil, ale že se povede i trailer sem fakt nečekal*:+**:+*
0 0
reagovat
Kuuuurnik, ten trailer je fakt super. Hlavne ta kamera. Na ceske pomery 5*.:+
503400
Kuuuurnik, ten trailer je fakt super. Hlavne ta kamera. Na ceske pomery 5*.*:+*
0 0
reagovat
Všichni vypadaj skoro jinak, jen Brzobohatý vypadá i po těch 25 letech furt stejně:) Ale trailer pěkný.
503399
Všichni vypadaj skoro jinak, jen Brzobohatý vypadá i po těch 25 letech furt stejně*:)* Ale trailer pěkný.
0 0
reagovat
Jeržik: Wow. Nevěřím, že to bude dobrý film, ale trailer super. :+
503394
Jeržik: Wow. Nevěřím, že to bude dobrý film, ale trailer super. *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se