Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 93161 - 93180 Napsat příspěvek
jsem tady jedinej, kdo by nejradeji ty vanoce neslavil? ja zitra vstanu a nic neresim, naprostej nezajem :D obycejnej den...mozna sem fakt ignorant :D
519610
jsem tady jedinej, kdo by nejradeji ty vanoce neslavil? ja zitra vstanu a nic neresim, naprostej nezajem :D obycejnej den...mozna sem fakt ignorant :D
0 0
reagovat
Zítra nebudu stíhat, takže:

Šťastné a veselé, velikého ježíška, žádnou kost v krku, dobré trávení bramborového salátu, splněné vánoční přání a vůbec pohodu přes celé svátky vánoční :)
519608
Zítra nebudu stíhat, takže: Šťastné a veselé, velikého ježíška, žádnou kost v krku, dobré trávení bramborového salátu, splněné vánoční přání a vůbec pohodu přes celé svátky vánoční :)
0 0
reagovat
Když jsem dnes ráno koukal na mail, jakoby se s přáními, kdy vidím své známé coby hlavy Santy či elfa, roztrhl pytel ...
519599
Když jsem dnes ráno koukal na mail, jakoby se s přáními, kdy vidím své známé coby hlavy Santy či elfa, roztrhl pytel ...
0 0
reagovat
Všem, kteří už odjíždí, ale i ostatním tedy popřeji Šťastný a veselý vánoce klasikou od Sinatry link
Určitě se vám při ní vybaví vzpomínky na nejlepšího vánočního hrdinu Johna McClanea;)
519597
Všem, kteří už odjíždí, ale i ostatním tedy popřeji Šťastný a veselý vánoce klasikou od Sinatry http://www.youtube.com/watch?v=gCSWEUinRZg Určitě se vám při ní vybaví vzpomínky na nejlepšího vánočního hrdinu Johna McClanea*;)*
0 0
reagovat
Já bych Vám všem ráda popřála šťastné a veselé prostřednictvím videa, které naleznete na konci mého téměř-vánočního blogu. Děkuji čtenářům bondovského článku a komu by se nechtělo to číst, tak tady je odkaz: link
519590
Já bych Vám všem ráda popřála šťastné a veselé prostřednictvím videa, které naleznete na konci mého téměř-vánočního blogu. Děkuji čtenářům bondovského článku a komu by se nechtělo to číst, tak tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=bNfiyFLV6cQ
0 0
reagovat
Taky mizím aktivně z webu na svátky.... Tak šťastné a veselé a pohodu u všeho filmu, ale taky knížek, pití, jídla, ničeho příliš, tak akorát. bylo mi tu s Váma letos dobře....8):D;):):)):+:+
519585
Taky mizím aktivně z webu na svátky.... Tak šťastné a veselé a pohodu u všeho filmu, ale taky knížek, pití, jídla, ničeho příliš, tak akorát. bylo mi tu s Váma letos dobře....*8)**:D**;)**:)**:))**:+**:+*
0 0
reagovat
sice předčasně ale všem na MZ kterým jsem neposlala osobní vzkaz přeji krásné vánoční svátky,bohatého ježuru,
Já mělahotovo i snapečeným cukrovím a dárky už minulý týden.Ale co mne pekelně štve je zelená tráva den před vánocemi všude kam se kouknu z okna.Bože jak já bych si přála bílé vánoce.
519563
sice předčasně ale všem na MZ kterým jsem neposlala osobní vzkaz přeji krásné vánoční svátky,bohatého ježuru, Já mělahotovo i snapečeným cukrovím a dárky už minulý týden.Ale co mne pekelně štve je zelená tráva den před vánocemi všude kam se kouknu z okna.Bože jak já bych si přála bílé vánoce.
0 0
reagovat

okkac

Nu, šťastné a veselé i tobě ;)
519559
Nu, šťastné a veselé i tobě *;)*
okkac
0 0
reagovat
Vzhledem k tomu, že odjíždím na svátky na chatu bez internetu, tak vám zde už těď přeji šťastné a Veselé Vánoce.;)
519553
Vzhledem k tomu, že odjíždím na svátky na chatu bez internetu, tak vám zde už těď přeji šťastné a Veselé Vánoce.*;)*
0 0
reagovat

Bo X Be

děkuju mockrát
519549
děkuju mockrát
Bo X Be
0 0
reagovat

popik

Sakra lidi ja mam nocni sichtu, ale co vy tu jeste delate? Ja jen ze uz bych davno chrapal nebyt te otravne prace a nutnosti zirani do nbčka.:D
519541
Sakra lidi ja mam nocni sichtu, ale co vy tu jeste delate? Ja jen ze uz bych davno chrapal nebyt te otravne prace a nutnosti zirani do nbčka.*:D*
popik
0 0
reagovat
ja taky... A nevím, jestli je mi víc smutno, blijno, nebo nasraně.... Jako Cinemu jsem měl vždycky rád, někdy sice ustřelili, ale minimálně stylistyku a pojem, jak má recenze vypadat, měli v malíku.... Takto opravdu ne.... :(
519536
ja taky... A nevím, jestli je mi víc smutno, blijno, nebo nasraně.... Jako Cinemu jsem měl vždycky rád, někdy sice ustřelili, ale minimálně stylistyku a pojem, jak má recenze vypadat, měli v malíku.... Takto opravdu ne.... :(
0 0
reagovat

popik

Vy nam taky, sefe! Trochu moc superlativu na to ze autor nakonec konstatuje ze je to sracka:D
519535
Vy nam taky, sefe! Trochu moc superlativu na to ze autor nakonec konstatuje ze je to sracka*:D*
popik
0 0
reagovat
tak sem tu recenzi precet´. .. husty:D
519526
tak sem tu recenzi precet´. .. husty*:D*
0 0
reagovat

pearl_jam

Klikni sem. Oskaři jsou ty Academy Awards a máš tam i jiné výsledky...jde to i bez vtipných komentářů, ne všichni jsou filmoví geeci.....?)
519515
Klikni sem. [link="http://www.imdb.com/Sections/Awards/"]Oskaři jsou ty Academy Awards[/link] a máš tam i jiné výsledky...jde to i bez vtipných komentářů, ne všichni jsou filmoví geeci.....*?)*
pearl_jam
0 0
reagovat
:D:D ten první odstaveček:D jsem se mega ztratil jdu číst dál:D je to špatný:/
519493
:D:D ten první odstaveček:D jsem se mega ztratil jdu číst dál:D je to špatný:/
0 0
reagovat
Ta zmínka o rozpočtu je tam tolikrát, že to snad není možné. :o
519490
Ta zmínka o rozpočtu je tam tolikrát, že to snad není možné. *:o*
0 0
reagovat
btw. ten popisek pod fotkama tý "recky" je hodně symbolickej...
519487
btw. ten popisek pod fotkama tý "recky" je hodně symbolickej...
0 0
reagovat

KarelR

Tak to se jí omlouvám, i když jí to asi moc nepomůže. To je opravdu šílený :-
519486
Tak to se jí omlouvám, i když jí to asi moc nepomůže. To je opravdu šílený *:-*
KarelR
0 0
reagovat
Luc44: Hejlíčková je tam uvedená jako šéfredaktorka i přesto, že s tím číslem neměla VŮBEC nic společnýho. Ani ho nečetla :-:-
519485
Luc44: Hejlíčková je tam uvedená jako šéfredaktorka i přesto, že s tím číslem neměla VŮBEC nic společnýho. Ani ho nečetla *:-**:-*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se