Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 93121 - 93140 Napsat příspěvek
Jen slušně žádám.
519960
Jen slušně žádám.
0 0
reagovat
Srbský princ: Nezlob zas 8)
519956
Srbský princ: Nezlob zas *8)*
0 0
reagovat
What?? :D
519954
What?? *:D*
0 0
reagovat
:Dtak tohle mě fakt pobavilo an hodně dlouho:D
519953
*:D*tak tohle mě fakt pobavilo an hodně dlouho*:D*
0 0
reagovat
wtlf:D
519952
wtlf:D
0 0
reagovat
žádám imfa, aby přestal okukovat můj profil na čsfd. děkuji.
519951
žádám imfa, aby přestal okukovat můj profil na čsfd. děkuji.
0 0
reagovat
Animovanou mačetu jsem včera taky prvně zahlédl ... bohužel. Udělat to tak v ráži ,,Mačety" před ,,Planetou teror", byl by člověk hned spokojen
519950
Animovanou mačetu jsem včera taky prvně zahlédl ... bohužel. Udělat to tak v ráži ,,Mačety" před ,,Planetou teror", byl by člověk hned spokojen
0 0
reagovat
Řeže a seká... jenom trávník ve stylu bédy trávníčka! a nakonec hodí animovanou mačetu do kola štěstí...
519947
Řeže a seká... jenom trávník ve stylu bédy trávníčka! a nakonec hodí animovanou mačetu do kola štěstí...
0 0
reagovat
Jako kdyby měli koule, tak by z toho udělali brutální klip, kde by řezal padouchy motorovou pilou, sekačkou, nebo křovinořezem, ale to asi těžko:)
519944
Jako kdyby měli koule, tak by z toho udělali brutální klip, kde by řezal padouchy motorovou pilou, sekačkou, nebo křovinořezem, ale to asi těžko*:)*
0 0
reagovat
Zatím jen behind the scene fotky video jsem zatím nenašel.
519943
Zatím jen [link="http://www.ihot.cz/celebrity/danny-trejo/229/1.html"]behind the scene fotky[/link] video jsem zatím nenašel.
0 0
reagovat
Je to někde na youtube?
519929
Je to někde na youtube?
0 0
reagovat
ad Danny Trejo v reklamě na zahradní techniku: jsou věci, kterých by se filmovej fanda neměl nikdy dožít. Kdyby to alespoň byly kuchyňský nože, bylo by to stylový... ?)
519928
ad Danny Trejo v reklamě na zahradní techniku: jsou věci, kterých by se filmovej fanda neměl nikdy dožít. Kdyby to alespoň byly kuchyňský nože, bylo by to stylový... *?)*
0 0
reagovat
Jako Trejo v Mountfieldu byl most disturbing moment měsíce, možná celého roku :o
519920
Jako Trejo v Mountfieldu byl most disturbing moment měsíce, možná celého roku *:o*
0 0
reagovat
Na nově taky běží příběh ze života, a je mnohem zábavnější :)) (a mám dojem že jsem ho v televizi viděl tak před měsícem, ale u našich stanic mě tohle vůbec nepřekvapuje)
519914
Na nově taky běží příběh ze života, a je mnohem zábavnější *:))* (a mám dojem že jsem ho v televizi viděl tak před měsícem, ale u našich stanic mě tohle vůbec nepřekvapuje)
0 0
reagovat
na jedničce běží příběhy ze života, to je v háji!! nejvíce mě mrzí, když se kouknu na zahraniční věci a pak na české a najednou vidím tohleto
519915
na jedničce běží příběhy ze života, to je v háji!! nejvíce mě mrzí, když se kouknu na zahraniční věci a pak na české a najednou vidím tohleto
0 0
reagovat
vím, že tu nedávno probíhala diskuze na téma " rušení zažitku v kině"

tento divák na projekci Benjamina Buttona to vyřešil razantně
519908
vím, že tu nedávno probíhala diskuze na téma " rušení zažitku v kině" [link="http://www.novinky.cz/clanek/157555-american-strilel-v-kine-na-muze-protoze-ho-rusil.html"]tento divák na projekci Benjamina Buttona to vyřešil razantně[/link]
0 0
reagovat

deiwi

Práve som na Markíze videl Mountfield s Dannym Trejom. Hod mačetou do toho "kolesa šťastia" bol veryyy disturbing :o:D
519881
Práve som na Markíze videl Mountfield s Dannym Trejom. Hod mačetou do toho "kolesa šťastia" bol veryyy disturbing *:o**:D*
deiwi
0 0
reagovat
omg, Trávníček jako R.J. MacReady na Primě, to je síla :D
519863
omg, Trávníček jako R.J. MacReady na Primě, to je síla *:D*
0 0
reagovat
Titulky by mohli potírat jedině, kdyby je ti lidé stahovali z DVDcek, ale když si je někdo vyrobí sám, tak by neměli mít nárok jakkoliv buzerovat. Je to jako byste si nakreslili vlastní přebal k DVD, protože ten oficiální je ošklivej a dali ho na internet dobrovolně bez copyrightu a oni vás nutili ho stáhnout. Je to pouze jev doprovázející trestný čin, takže by logicky měla policie zavírat hodinové hotely apod.
519660
Titulky by mohli potírat jedině, kdyby je ti lidé stahovali z DVDcek, ale když si je někdo vyrobí sám, tak by neměli mít nárok jakkoliv buzerovat. Je to jako byste si nakreslili vlastní přebal k DVD, protože ten oficiální je ošklivej a dali ho na internet dobrovolně bez copyrightu a oni vás nutili ho stáhnout. Je to pouze jev doprovázející trestný čin, takže by logicky měla policie zavírat hodinové hotely apod.
0 0
reagovat
Chápu snahu potírat DVD obaly 99,9% z nich se rozhodně nedělá jako záloha pro případ poškození. Když už někdo potřebuje kopii obalu, tak ať si jí uloží v PC nebo vytiskne a uloží. Potírání titulků mě, ale přijde jako normální buzeračka a snaha o zviditelnění za každou cenu. Stejně to v případě realizace plánu ČOIky dopadne tak, že obaly i titule se budou dávat na zahraniční servery a tam je na ně ČOI krátká
519657
Chápu snahu potírat DVD obaly 99,9% z nich se rozhodně nedělá jako záloha pro případ poškození. Když už někdo potřebuje kopii obalu, tak ať si jí uloží v PC nebo vytiskne a uloží. Potírání titulků mě, ale přijde jako normální buzeračka a snaha o zviditelnění za každou cenu. Stejně to v případě realizace plánu ČOIky dopadne tak, že obaly i titule se budou dávat na zahraniční servery a tam je na ně ČOI krátká
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se