Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 93201 - 93220 Napsat příspěvek
Cival???? :)
519393
Cival???? :)
0 0
reagovat
Lish84: Sorry, ale v bulvarech Hugo obvykle nebyva 8)
519385
Lish84: Sorry, ale v bulvarech Hugo obvykle nebyva *8)*
0 0
reagovat
Cival: kdyby jenom nejdebilnější článek měsíce, myslím, že i škatulka celýho roku by tomu byla malá.:D
519381
Cival: kdyby jenom nejdebilnější článek měsíce, myslím, že i škatulka celýho roku by tomu byla malá.*:D*
0 0
reagovat
"Tak já se probourám na ty naše stránky":D
519379
"Tak já se probourám na ty naše stránky"*:D*
0 0
reagovat
:D:D:D
519378
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Železný pracuje s internetem:D link
519375
Železný pracuje s internetem*:D* http://www.youtube.com/watch?v=EHnpWVVI8Mg
0 0
reagovat

2 Cival & Floydie

Pokud se nepletu, tak ta shoda na ČSFD je v rámci několika žánrů, takže Floydie může mít stejný vkus s imfem řekněme na akční a dobrodružné snímky, v těch ostatních se můžou diametrálně rozcházet, ale to už ta statistika nezabírá...
519372
Pokud se nepletu, tak ta shoda na ČSFD je v rámci několika žánrů, takže Floydie může mít stejný vkus s imfem řekněme na akční a dobrodružné snímky, v těch ostatních se můžou diametrálně rozcházet, ale to už ta statistika nezabírá...
2 Cival & Floydie
0 0
reagovat
Obyčejný bulvární článek. Takových je...
519368
Obyčejný bulvární článek. Takových je...
0 0
reagovat
A cenu za nejdebilnejsi clanek mesice ziskava... link ... autorka volajici do zbrane Huga Hackmana a herečky požírající brambůrky :D:D
519367
A cenu za nejdebilnejsi clanek mesice ziskava... http://www.tyden.cz/rubriky/lide/novy-film-s-nicole-kidmanovou-dojal-i-ceske-herecky_96833.html ... autorka volajici do zbrane Huga Hackmana a herečky požírající brambůrky *:D**:D*
0 0
reagovat

Cival

Nemyslel jsem přímo to hvězdičkové hodnocení na CSFD. Prostě ve většině recenzí s ním nesouhlasím.;)
519365
Nemyslel jsem přímo to hvězdičkové hodnocení na CSFD. Prostě ve většině recenzí s ním nesouhlasím.*;)*
Cival
0 0
reagovat
Floydie: Aha, takze se shodnete na 90% filmu, presto s nim casteji nesouhlasis. To mi pripomina okridlene "Vetsina mladych nema zodpovedny pristup k zivotu, presto je vic nez 50%, kteri zodpovedni jsou" (volna interpretace)8)
519364
Floydie: Aha, takze se shodnete na 90% filmu, presto s nim casteji nesouhlasis. To mi pripomina okridlene "Vetsina mladych nema zodpovedny pristup k zivotu, presto je vic nez 50%, kteri zodpovedni jsou" (volna interpretace)*8)*
0 0
reagovat
Přišlo mi to docela zajímavé. Navíc když uvážím fakt, že s Imfem víc nesouhlasím než souhlasím...
519361
Přišlo mi to docela zajímavé. Navíc když uvážím fakt, že s Imfem víc nesouhlasím než souhlasím...
0 0
reagovat

Floydie

Stranger to spíš myslel tak, že to vytahuješ zde, ale to je fu(c)k... Schválně to jdu taky vyzkoušet ;)...
519360
Stranger to spíš myslel tak, že to vytahuješ zde, ale to je fu(c)k... Schválně to jdu taky vyzkoušet *;)*...
Floydie
0 0
reagovat
jo, celé dny nedělám nic jiného než srovnávám hodnocení s Imfem, kdyby se náhodou objevila funkce, která by mě proslavila.. mysli příště
519355
jo, celé dny nedělám nic jiného než srovnávám hodnocení s Imfem, kdyby se náhodou objevila funkce, která by mě proslavila.. mysli příště
0 0
reagovat

Floydie

tomu se řiká vlezdoprdelizmus
519353
tomu se řiká vlezdoprdelizmus
Floydie
0 0
reagovat
Co říkáte na nové funkce na CSFD? Zjístil jsem, že jsem Imfova špřízněná duše číslo 1:D
519352
Co říkáte na nové funkce na CSFD? Zjístil jsem, že jsem Imfova špřízněná duše číslo 1*:D*
0 0
reagovat
Jo to je ono! Diky ;)
519344
Jo to je ono! Diky *;)*
0 0
reagovat

terminator007

ufd.cz
519343
ufd.cz
terminator007
0 0
reagovat
Lidi, nemuzu si vzpomenout, jaky je odkaz na stranku premier filmu v ceskych kinech, kde lze stahnout dopredu na xmesicu aktualni seznam?! Diky
519342
Lidi, nemuzu si vzpomenout, jaky je odkaz na stranku premier filmu v ceskych kinech, kde lze stahnout dopredu na xmesicu aktualni seznam?! Diky
0 0
reagovat
Ad Uwe: vždyť je to tam v popisu. Je to fake.
519320
Ad Uwe: vždyť je to tam v popisu. Je to fake.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se