Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 93081 - 93100 Napsat příspěvek
Všechno nejlepší do roku 2009 redakci i ostatním. Ať se vše daří tak jako loni nebo ještě líp:+.
520106
Všechno nejlepší do roku 2009 redakci i ostatním. Ať se vše daří tak jako loni nebo ještě líp*:+*.
0 0
reagovat
At se v novem roce dari;).
520105
At se v novem roce dari*;)*.
0 0
reagovat
Já sem sice přál štastný novy rok už na vánoce ale musim se taky pridat: ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK A HODNĚ DOBRÝCH FILMŮ PŘEJU NEJEN VŠEM NA MZ ALE TAKY VŠEM OSTATNIM ŽIJICIM VE STEJNEM ČASOVEM PASMU 8) ;)
520104
Já sem sice přál štastný novy rok už na vánoce ale musim se taky pridat: ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK A HODNĚ DOBRÝCH FILMŮ PŘEJU NEJEN VŠEM NA MZ ALE TAKY VŠEM OSTATNIM ŽIJICIM VE STEJNEM ČASOVEM PASMU *8)* *;)*
0 0
reagovat
Tak krásný Nový rok Vám přeje tichý plzeňák aktuálně osidlující Karlovy Vary a píšící ze svého telefonu, ať žije technika. ;) nashledanou v roce 2009 ;)
520103
Tak krásný Nový rok Vám přeje tichý plzeňák aktuálně osidlující Karlovy Vary a píšící ze svého telefonu, ať žije technika. ;) nashledanou v roce 2009 ;)
0 0
reagovat
tak to neni moc pěkná podívana ... hezky silvestr všem
520102
tak to neni moc pěkná podívana ... hezky silvestr všem
0 0
reagovat
+ vzpomínkové video link
520100
+ vzpomínkové video http://edition.cnn.com/video/?JSONLINK=/video/showbiz/2008/12/31/nat.year.end.obits.cnn
0 0
reagovat
PF 2009, ať vypadá jak každý chce;)
520097
PF 2009, ať vypadá jak každý chce*;)*
0 0
reagovat
I já přeji mnoho úspěchů;)
520096
I já přeji mnoho úspěchů*;)*
0 0
reagovat
Taky všem přeji šťastný nový filmový rok;)
520095
Taky všem přeji šťastný nový filmový rok*;)*
0 0
reagovat
to samy8)
c y´all next year
520094
to samy*8)* c y´all next year
0 0
reagovat
Všem přejí krásný nový rok jdu chlastat 8):D:D
520093
Všem přejí krásný nový rok jdu chlastat *8)**:D**:D*
0 0
reagovat

The Joker

aj mne sa zdal oveľa prehľadnejší starý design. Ale stále je to Premiere (plus niekoľko článkov - Zoom, napr., je veľmi kvalitných a, čuduj sa svete, poučných)
520086
aj mne sa zdal oveľa prehľadnejší starý design. Ale stále je to Premiere (plus niekoľko článkov - Zoom, napr., je veľmi kvalitných a, čuduj sa svete, poučných)
The Joker
0 0
reagovat

Lednová Premiere

Dneska jsem si koupil nové číslo Premiere a musím říct, že jsem dost zklamanej - zatím rozhodně nejslabší číslo (od té "změny"). Navíc se mi začíná zdát, že by bylo lepší: "méně je někdy více", protože mi ve výsledku přijde, že článků je tam přehršel a spousta z nich nemá tolik prostoru, kolik by si zasloužily, takže příště raději trochu ubrat... Navíc v tom zase začíná být chaos IMHO.
520085
Dneska jsem si koupil nové číslo Premiere a musím říct, že jsem dost zklamanej - zatím rozhodně nejslabší číslo (od té "změny"). Navíc se mi začíná zdát, že by bylo lepší: "méně je někdy více", protože mi ve výsledku přijde, že článků je tam přehršel a spousta z nich nemá tolik prostoru, kolik by si zasloužily, takže příště raději trochu ubrat... Navíc v tom zase začíná být chaos IMHO.
Lednová Premiere
0 0
reagovat
Rave: slyšel jsem, že je tam prý hezky:)
520084
Rave: slyšel jsem, že je tam prý hezky*:)*
0 0
reagovat

mihhi

Napsat to není až tak těžké, pár pokusů stačí, ale zkoušel jsem i jiné kompo (zespodu zabírat most na kterém je nápis je docela běhačka :-D) a potom už mi fest mrzly ruce.
520083
Napsat to není až tak těžké, pár pokusů stačí, ale zkoušel jsem i jiné kompo (zespodu zabírat most na kterém je nápis je docela běhačka :-D) a potom už mi fest mrzly ruce.
mihhi
0 0
reagovat
Lidi, myslím, že se tady v těch vysledcích o nej filmy apod. opemenula jedna kategorie: nejvíce coolervoucí scéna:D8)
520082
Lidi, myslím, že se tady v těch vysledcích o nej filmy apod. opemenula jedna kategorie: nejvíce coolervoucí scéna*:D**8)*
0 0
reagovat
Vše nej všem na Moviezone přeje Ravenhorn

A navrhuji udělat příští silvestr na Novém Zélandě. Kdo se přídá?
520081
Vše nej všem na Moviezone přeje Ravenhorn A navrhuji udělat příští silvestr na Novém Zélandě. Kdo se přídá?
0 0
reagovat
HAL: pěkný:+, na kolik pokusů si to dal? :) Na to bych neměl nervy :D
520080
HAL: pěkný*:+*, na kolik pokusů si to dal? :) Na to bych neměl nervy :D
0 0
reagovat
520078
[link="http://img135.imageshack.us/img135/8374/ed2rpc305401qw1.jpg"]Všechno nejlepší do nového roku :)[/link]
0 0
reagovat
všem na MZ krásný silvestr a hodně štěstí a zdraví do Nového roku .Dále nám všem přeji v Novém roce hodně kvaliních filmovích zážitků.
520077
všem na MZ krásný silvestr a hodně štěstí a zdraví do Nového roku .Dále nám všem přeji v Novém roce hodně kvaliních filmovích zážitků.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se