Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 93041 - 93060 Napsat příspěvek
Ale jinak jsou ti redaktoři fakt totálně vymaštění:o
520251
Ale jinak jsou ti redaktoři fakt totálně vymaštění*:o*
0 0
reagovat
S tím Eagle Eye souhlasím;)
520250
S tím Eagle Eye souhlasím*;)*
0 0
reagovat

Luc44

Já bych řekl, že tak 10% sedí :D, když jsem na to tak koukal :D .. jako třeba Eagle Eye je 12 nejhorší film...wtf... tady chtěl být asi někdo "zajímavý"
520249
Já bych řekl, že tak 10% sedí *:D*, když jsem na to tak koukal *:D* .. jako třeba Eagle Eye je 12 nejhorší film...wtf... tady chtěl být asi někdo "zajímavý"
Luc44
0 0
reagovat
žebříček jako jiný a na to, že to má být 100 nejhorších filmů, tam zas vyloženejch přehmatů moc není, tak max do deset procent :D
520247
žebříček jako jiný a na to, že to má být 100 nejhorších filmů, tam zas vyloženejch přehmatů moc není, tak max do deset procent *:D*
0 0
reagovat
Kritici online Timesu maj asi dost vypatláno.
520246
Kritici online Timesu maj asi dost vypatláno.
0 0
reagovat
Proboha, co to je debilní žebříček. To dělalo nějaké pako. link
520245
Proboha, co to je debilní žebříček. To dělalo nějaké pako. [link="http://entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/film/article5245052.ece"] link [/link]
0 0
reagovat
YouTube - stejná kvalita jako Joblo. BTW ten film tu ještě nemá ani profil
520241
[link="http://www.youtube.com/watch?v=4oPkd7W7vLQ&feature=related"]YouTube - stejná kvalita jako Joblo[/link]. BTW ten film tu ještě nemá ani profil
0 0
reagovat
Teaser na From Paris With Love od Pierra Morela (Okrsek 13, 96 hodin). Vypadá to na další parádní old-schoolovou akční jízdu. Zatím pouze akce na dálnici s jeětě nedodělanými efekty.:+
520239
Teaser na [link="http://www.joblo.com/video/joblo/player.php?video=fpwl-tsr1"]From Paris With Love[/link] od Pierra Morela (Okrsek 13, 96 hodin). Vypadá to na další parádní old-schoolovou akční jízdu. Zatím pouze akce na dálnici s jeětě nedodělanými efekty.*:+*
0 0
reagovat
Pochvala nové Premiere, tradičně - polovina čtenářských dotazů inteligentních druhá alespoň jakž takž informativní, zase zajímavý TEch článek, pokec s promítačem, cute Megan a zajímavej úvodník....
Jen mně trochu vadí, že místo dvoudiskovek rec. jednodiskovky.... Vím, tohle není vaše vina, protože co vám distributor pošle, to máte, ale přesto ;)....
ps: Chci vzkázat Vaškovi, že článek o hračkách mně opravdu vůbec nepomohl.... Moje peněženka bude o dost chudší :D
520225
Pochvala nové Premiere, tradičně - polovina čtenářských dotazů inteligentních druhá alespoň jakž takž informativní, zase zajímavý TEch článek, pokec s promítačem, cute Megan a zajímavej úvodník.... Jen mně trochu vadí, že místo dvoudiskovek rec. jednodiskovky.... Vím, tohle není vaše vina, protože co vám distributor pošle, to máte, ale přesto ;).... ps: Chci vzkázat Vaškovi, že článek o hračkách mně opravdu vůbec nepomohl.... Moje peněženka bude o dost chudší :D
0 0
reagovat
Karel :+
520220
Karel *:+*
0 0
reagovat
Lost:)):+
520219
Lost*:))**:+*
0 0
reagovat
a mimochodem, uz jen 18(19) dnu :D
520217
a mimochodem, uz jen 18(19) dnu *:D*
0 0
reagovat
tetsuo na nova cinema :+
520216
tetsuo na nova cinema *:+*
0 0
reagovat

KarelR

Z ty hromady, co sem porad postujes, je fakt jeden z tech nejlepsich :D

520218
Z ty hromady, co sem porad postujes, je fakt jeden z tech nejlepsich *:D*
KarelR
0 0
reagovat
...ální.:)
520214
...ální.*:)*
0 0
reagovat

10 Things I Hate About The Dark Knight

Geni... no, ještě pošetřím 8) [link]
520213
Geni... no, ještě pošetřím *8)* [link="http://www.youtube.com/watch?v=4UG92fyZhjs"][link][/link]
10 Things I Hate About The Dark Knight
0 0
reagovat
je možný že jsem online úplně sám?
520206
je možný že jsem online úplně sám?
0 0
reagovat
No já doufám že to nebude stejná nuda jako 4 sérka
520205
No já doufám že to nebude stejná nuda jako 4 sérka
0 0
reagovat
Damn it! 8 dnů 8) :+ aby si Fluke nemyslel 8) že je jedinej, co se těší ?)
520204
Damn it! 8 dnů *8)* *:+* aby si Fluke nemyslel *8)* že je jedinej, co se těší *?)*
0 0
reagovat
skoda, ze nikoho nenapadne natocit nieco taketo
link
:D
520198
skoda, ze nikoho nenapadne natocit nieco taketo http://www.youtube.com/watch?v=9SIO0HobY_A *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se