Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 92521 - 92540 Napsat příspěvek
omfg :D
522584
omfg *:D*
0 0
reagovat
Bože :D
522583
Bože *:D*
0 0
reagovat

Biggest TMNT fan :)

522581
http://www.joblo.com/meet-my-new-gf
Biggest TMNT fan :)
0 0
reagovat
Pak se probudím a jsem moderátor a domácí mazlíček.:D
522540
Pak se probudím a jsem moderátor a domácí mazlíček.*:D*
0 0
reagovat
Ou jé! link :D
522529
Ou jé! http://www.barrandov.tv/43617-profil-milan-harvanek *:D*
0 0
reagovat
ani bych se nedivil kdyby tam to jeho video nedali umyslne a radsi nechtit vedet jak to okomentoval ten moderator.
522526
ani bych se nedivil kdyby tam to jeho video nedali umyslne a radsi nechtit vedet jak to okomentoval ten moderator.
0 0
reagovat
Cival: mysleno jako posledni cast rozhovoru ;-). To ze se mi tam zatoulalo g uz ale vidim :-D
522525
Cival: mysleno jako posledni cast rozhovoru ;-). To ze se mi tam zatoulalo g uz ale vidim :-D
0 0
reagovat
Zde máte Františkovu reakci. Stejně ho obdivuju za to, co si musel vytrpět. link
522524
Zde máte Františkovu reakci. Stejně ho obdivuju za to, co si musel vytrpět. http://fffilm.fuxoft.cz/2009/02/ukazal-jsem-se.html
0 0
reagovat
"nevite nekdo neco blyzzsiho??" I takové věci člověk objeví na diskuzních fórech :o
522517
"nevite nekdo neco blyzzsiho??" I takové věci člověk objeví na diskuzních fórech *:o*
0 0
reagovat

KARLOS

Ber to tak, že to má nečekané momenty a situace, kdy nevíš, co přijde po dalším bloku videí. Napětí stoupá a stoupá aneb třeba nečekaná momentka s pobídnutím ,,rozepni si trošku košili" :)
522497
Ber to tak, že to má nečekané momenty a situace, kdy nevíš, co přijde po dalším bloku videí. Napětí stoupá a stoupá aneb třeba nečekaná momentka s pobídnutím ,,rozepni si trošku košili" *:)*
KARLOS
0 0
reagovat
blog rozhovoru? :D
522496
blog rozhovoru? *:D*
0 0
reagovat
NEMÁM SLOV..... Jako Fuka je skvělý a fakt jsem si myslel, že na toho "moderátora" skočí a udusí ho v přímém přenosu.... Ale nehledě na jeho sex. orientaci jsem nevěřícně koukal, že něco takového může dělat v televizi....
Poslední blog rozhovoru o obsahu mozkovny mluví za vše.... "A někdo tam nemá nic...." Myslím, že nebylo složité jít daleko pro příklad...
522486
NEMÁM SLOV..... Jako Fuka je skvělý a fakt jsem si myslel, že na toho "moderátora" skočí a udusí ho v přímém přenosu.... Ale nehledě na jeho sex. orientaci jsem nevěřícně koukal, že něco takového může dělat v televizi.... Poslední blog rozhovoru o obsahu mozkovny mluví za vše.... "A někdo tam nemá nic...." Myslím, že nebylo složité jít daleko pro příklad...
0 0
reagovat

Karbous

:D:+ right you are..jak by řekl Moss, "Im in my happy place, Im in my happy place, Im in my happy place, Im in my happy place, Im in my happy place..."
522477
*:D**:+* right you are..jak by řekl Moss, "Im in my happy place, Im in my happy place, Im in my happy place, Im in my happy place, Im in my happy place..."
Karbous
0 0
reagovat
Ne, tak tohle jsem víc jak půl minuty nevydržel, tohle je opravdové, nefalšované a čiré televizní peklo!!! :o Jak by řekl Roy: "It's too gay for me. I thought I could handle it, but I can't."
522476
Ne, tak tohle jsem víc jak půl minuty nevydržel, tohle je opravdové, nefalšované a čiré televizní peklo!!! *:o* Jak by řekl Roy: "It's too gay for me. I thought I could handle it, but I can't."
0 0
reagovat
Ten pořad se stává mým guilty pleasure.
522473
Ten pořad se stává mým guilty pleasure.
0 0
reagovat
Jenom bych rad podekoval ceske televizni scene za to, ze tyhle hvezdy rostou posledni dobou jako houby po desti.
522472
Jenom bych rad podekoval ceske televizni scene za to, ze tyhle hvezdy rostou posledni dobou jako houby po desti.
0 0
reagovat
Ten dil Ukaz se s Frantou Fukou je super (hlavne ke konci to graduje), ale myslim si, ze Simunek ho trumfuje o pet namornich mil "Hele jak ses cejtil, kdyz ti zavolal Troska a zeptal se, jestli bys s nim nesel do dvojky?"... link
522471
Ten dil Ukaz se s Frantou Fukou je super (hlavne ke konci to graduje), ale myslim si, ze Simunek ho trumfuje o pet namornich mil "Hele jak ses cejtil, kdyz ti zavolal Troska a zeptal se, jestli bys s nim nesel do dvojky?"... http://www.barrandov.tv/43445-ukaz-se!!!-25-1-2009?pagenumberslim=1
0 0
reagovat

and now something...

...a já si stejně myslim, že větší pozornost by měla být věnována supermozku soutěžícího Martina z AZ kvízu, který dnes popáté vyhrál a odnesl si tričko...Peníze utratí jako obvykle - půlku na kvalitní pití, druhou půli na lehké děvy...
522462
...a já si stejně myslim, že větší pozornost by měla být věnována supermozku soutěžícího Martina z AZ kvízu, který dnes popáté vyhrál a odnesl si tričko...Peníze utratí jako obvykle - půlku na kvalitní pití, druhou půli na lehké děvy...
and now something...
0 0
reagovat
Gay nebo ne, ten moderátor je hlavně totální retard, takoví lidé by neměli vůbec mluvit, natož lézt do televize. Ufff.
522461
Gay nebo ne, ten moderátor je hlavně totální retard, takoví lidé by neměli vůbec mluvit, natož lézt do televize. Ufff.
0 0
reagovat
Já měl tu čest zatím pouze s pilotem - doporučuju, zážitek (s uvozovkami samozřejmě). Nevybavím si jméno té paní coby hosta, ale, že bylo komplet něco v nepořádku bylo známo hned od začátku.
Koukal jsem na to s dojmem, že půjde o pořad, kam je možnost posílat vlastní videa, ovšem, chápu-li to dobře - stačí jen, abych narazil na nějaké moc vtipné video po netu, poslal na něj odkaz a v tv mi pak možná na konci pořadu řeknou, že vyhrávám talíř.
Už to mi přijde na hlavu stavěné.
522465
Já měl tu čest zatím pouze s pilotem - doporučuju, zážitek (s uvozovkami samozřejmě). Nevybavím si jméno té paní coby hosta, ale, že bylo komplet něco v nepořádku bylo známo hned od začátku. Koukal jsem na to s dojmem, že půjde o pořad, kam je možnost posílat vlastní videa, ovšem, chápu-li to dobře - stačí jen, abych narazil na nějaké moc vtipné video po netu, poslal na něj odkaz a v tv mi pak možná na konci pořadu řeknou, že vyhrávám talíř. Už to mi přijde na hlavu stavěné.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se