|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 92561 - 92580
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 4628
- 4629
- 4630
- .
- 7041
- 7042
jj tak to bol vyborny Super Bowl neskutocne som si ho uzival i ked poslenu stvrtku som uz bol riadne unaveny
a ten 100 yardovy touchdown Harrisona to bolo nieco, inak musim poveda ze najviac ma bavila druha a stvrta stvrtina....skoda ze Arizona uz neudrzala vedienie fandil som im
a ten 100 yardovy touchdown Harrisona to bolo nieco, inak musim poveda ze najviac ma bavila druha a stvrta stvrtina....skoda ze Arizona uz neudrzala vedienie fandil som im|
reagovat
|
Spazz
Mě by stačilo chodit se dívat
a při přenose mi chyběla jen HD verze
a při přenose mi chyběla jen HD verze
|
reagovat
|
SuperBowl byl vážně mazec. Večer jsem si dal ještě jako předkrm Any Given Sunday a pak jsem si to náležitě užil. Škoda jenom, že sám doma u ne-zrovna-veliké televize a s tatrankou místo piva. :o)
jinak teda to byl i pro mě první, ale rozhodně ne poslední zápas :o) Kurec a kdyby se tak hrál někde v okolí aspoň nějaký oblastní přebor, hned bych se na to dal.... tohle je sport pro chlapy!!
jinak teda to byl i pro mě první, ale rozhodně ne poslední zápas :o) Kurec a kdyby se tak hrál někde v okolí aspoň nějaký oblastní přebor, hned bych se na to dal.... tohle je sport pro chlapy!!

|
reagovat
|
popik
Trochu te podporim,aby ses tu necitil tak osamocen
. Na film jsem se moc tesil a o to vice byl zklaman
. Trailery skvele,hodnoceni kladna,film prekvapive nuda. Chut jsem si spravil az na Get Smart
.
. Na film jsem se moc tesil a o to vice byl zklaman
. Trailery skvele,hodnoceni kladna,film prekvapive nuda. Chut jsem si spravil az na Get Smart
.|
reagovat
|
kua ta čtvrtá byla absolutně nejlepší
Arizona byla tak blízko výhře, že sem šel spát.
Arizona byla tak blízko výhře, že sem šel spát.|
reagovat
|
Právě tu poslední jsem projel a prohlížím teď videa:)), ale Arizona se taky snažila
, jen těch chyb
.
Jinak James aka soudce Dredd
(kvůli tomu tmavýmu štítu na helmě). Steelers to maj zasloužený
, jen těch chyb
.Jinak James aka soudce Dredd
(kvůli tomu tmavýmu štítu na helmě). Steelers to maj zasloužený
|
reagovat
|
Yep, první a rozhodně ne poslední Super Bowl, který uvidím. Poslední čtvrtina měla neskutečný grády.
Jediné mínus za poločasový teleshoping.
Jediné mínus za poločasový teleshoping.

|
reagovat
|
Super Bowl reklamy
Tak můj letošní favorit je jednoznačně What if roadies ran the world?
Ze zbytku co jsem viděl je imho dobrá ještě třeba ta s Baldwinem na HULU. Tady je výběr. [link]
Ze zbytku co jsem viděl je imho dobrá ještě třeba ta s Baldwinem na HULU. Tady je výběr. [link]
|
reagovat
|
Fluke:jj ten interception bol brutalny, sranda jak z toho bol potom cely chcipnuty
, tam nasaval ten kyslik. Bohuzial som vydrzal len do polky, ale dovtedy boli teda Steelers jasne lepsi. Inak aspon u mna je toto najlepsi sport na pozeranie.

, tam nasaval ten kyslik. Bohuzial som vydrzal len do polky, ale dovtedy boli teda Steelers jasne lepsi. Inak aspon u mna je toto najlepsi sport na pozeranie.

|
reagovat
|
popik
Nechci nejak provokovat, ale nedavno jsem konecne shlidnul tady docela dost vychvalovanej Tropic Thunder a rad bych se zeptal co dotycnejm osobam pripadlo na tehle "komedii" jako vtipnyho? Za celou dobu co jsem na to nevericne koukal jsem necuknul ani koutkem a rozhodne jsem nebyl sam. Nic proti technickymu zpracovani tady klobouk dolu vsechno vypada skvele, ale vtip v tomhle filmu me nejak unikal. Jestli se mam smat tomu ze k cloveku dobehne nekdo z bajonetem a rozrizne mu bricho az mu lezou streva nebo downyho kecum, kterym jsem (priznam to) proste nerozumel, nevim mozna je to neznalost tisicu nenakoukanejch filmu kvuli odkazum, ale proste a zkratka vsichni tam melou blbosti. Toma Cruise jsem na poprve ani nepoznal, ale ani jeho nadavani me proste nedostalo. Pro me obrovsky zklamani a palec dolu
. Pro me ze Stillerovek a vubec komedii jedna z nejhorsich zkusenosti.
. Pro me ze Stillerovek a vubec komedii jedna z nejhorsich zkusenosti.|
reagovat
|
Superbowl
Tak nevím jak by se tenhle sport mohl nelíbit:) Steelers naprosto překvapili útokem z defensivy 18 sekund před koncem druhý čtvrtiny
a to se Arizona tak snažila.
Chápu amíky, že to tak žerou
a to se Arizona tak snažila.Chápu amíky, že to tak žerou

|
reagovat
|
tak tu tecku na monitoru ma i muj spolubydla. :) a cheatovani to je. ikdyz se to neda odhalalit.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
86Avatar: Oheň a popel: Recenze 51Odyssea: Trailer 40Den odhalení: Teaser 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 23Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 23První dojmy: třetí Avatar 13The Sheep Detectives: Trailer 10Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 56Odyssea: KINORIP Prolog