Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 92481 - 92500 Napsat příspěvek
ps: TN by nebyla vubec na skodu ;-)
522664
ps: TN by nebyla vubec na skodu ;-)
0 0
reagovat
Já?:D
522663
Já?*:D*
0 0
reagovat
Cival: me by se hodil nejaky termin. Na FB registraci nemam, presto by sem vas rad opet videl. A vzhledem k tomu, ze jsem z druheho konce republiky, je pro me docela zivotne dulezite ten konkretni den vedet ;-)
522662
Cival: me by se hodil nejaky termin. Na FB registraci nemam, presto by sem vas rad opet videl. A vzhledem k tomu, ze jsem z druheho konce republiky, je pro me docela zivotne dulezite ten konkretni den vedet ;-)
0 0
reagovat
522661
0 0
reagovat
JÁ se také hlásím.
522658
JÁ se také hlásím.
0 0
reagovat
Já rozhodně všude kde teče alkohol jsem jako doma takže se mnou počítejte :D
522657
Já rozhodně všude kde teče alkohol jsem jako doma takže se mnou počítejte *:D*
0 0
reagovat
Dobrá dobrá, už mlčím. :) Jen si myslím, že v tom takhle bude trochu bordel...

Já neříkám já, páč v březnu budu v Reichu.
522656
Dobrá dobrá, už mlčím. *:)* Jen si myslím, že v tom takhle bude trochu bordel... Já neříkám já, páč v březnu budu v Reichu.
0 0
reagovat
Chceš ban?:D Jestli ne, tak řekni JÁ.8)

HS nepisu, protoze tam pak rekne ja kazda kolemjdouci ::::. Takhle oslovuju MZ komunitu, ze...
522655
Chceš ban?*:D* Jestli ne, tak řekni JÁ.*8)* HS nepisu, protoze tam pak rekne ja kazda kolemjdouci ::::. Takhle oslovuju MZ komunitu, ze...
0 0
reagovat
Ok. V tom případě bych to tu napsal jako článek nebo jako Hot Stuff, ať se všechna ta JÁ hromadí nějak přehledně.
522654
Ok. V tom případě bych to tu napsal jako článek nebo jako Hot Stuff, ať se všechna ta JÁ hromadí nějak přehledně.
0 0
reagovat
Nebylo, protoze vsichni MZaci nemaj Facebook a podle predbeznyho zajmu musime vybrat lokal odpovidajici velikosti, tedy i datum...
522652
Nebylo, protoze vsichni MZaci nemaj Facebook a podle predbeznyho zajmu musime vybrat lokal odpovidajici velikosti, tedy i datum...
0 0
reagovat
treba se budou chtit zucastnit i MZaci, co na Facebooku nejsou, hmm?
522651
treba se budou chtit zucastnit i MZaci, co na Facebooku nejsou, hmm?
0 0
reagovat
Nebylo by praktičtější vytvořit na Facebooku "Event", všechny MZáky pozvat a uvidíte, kdo se bude chtít zúčastnit.
522650
Nebylo by praktičtější vytvořit na Facebooku "Event", všechny MZáky pozvat a uvidíte, kdo se bude chtít zúčastnit.
0 0
reagovat
Ano, tak nejak... ale seriozne. Dkeuju ti Karle ze jdes tak hezky prikladem 8) (a ano, bude tu ted tak dva dny trochu bordel ?))
522648
Ano, tak nejak... ale seriozne. Dkeuju ti Karle ze jdes tak hezky prikladem *8)* (a ano, bude tu ted tak dva dny trochu bordel *?)*)
0 0
reagovat
Jestli sem má jako každej napsat já, tak píšu... JÁ.
522647
Jestli sem má jako každej napsat já, tak píšu... JÁ.
0 0
reagovat
Ehm, takova zajimava vec... slibili jsme svyho casu na Facebooku, ze az bude 200 fandu, udelame kalbu. Humor brzo dosel, takze ted resime, kde a pro kolik lidi ji udelat. Chapu, ze se to takhle neda spocitat a podle toho odvodit lokal, ale jen by me zajimalo... muzete rict, kdo vite, ze byste prisli v nejaky breznovy patek do Prahy popit a "jakoby zavazne" se prihlasit? (kulturni program by byl skromny, maximalne neco malo plus predani cen poslednim vitezum tipovacky... do trailernight se nam nechtelo) Jen abychom meli orientaci jakej bude zhruba zajem. Dik 8)
522646
Ehm, takova zajimava vec... slibili jsme svyho casu na Facebooku, ze az bude 200 fandu, udelame kalbu. Humor brzo dosel, takze ted resime, kde a pro kolik lidi ji udelat. Chapu, ze se to takhle neda spocitat a podle toho odvodit lokal, ale jen by me zajimalo... muzete rict, kdo vite, ze byste prisli v nejaky breznovy patek do Prahy popit a "jakoby zavazne" se prihlasit? (kulturni program by byl skromny, maximalne neco malo plus predani cen poslednim vitezum tipovacky... do trailernight se nam nechtelo) Jen abychom meli orientaci jakej bude zhruba zajem. Dik *8)*
0 0
reagovat
Cokoliv na Novinkach udelaj, tak jen dobre...
522645
Cokoliv na Novinkach udelaj, tak jen dobre...
0 0
reagovat
Změna byla nutná, ale SILNĚ mi vadí že se jméno a bydliště bude zobrazovat u každého příspěvku - dost to bude omezovat svobonou diskuzi, resp. ji to zabije.
Na omezení bordeldělajících retardů by bohatě stačilo kdyby tyto údaje viděli jenom admini (a i to už je dosti na hraně... ale vzhledem k současnému stavu asi nutnost) - v případě nutnosti je zabanují a podruhé už se zaregistrovat nemůžou.

Ale jinak je mi to celkem jedno - nehodlal jsem tam psát dřív, nehodlám ani v budoucnu, Novinky.cz jsou stejně často nezajímavý bulvár... spíš by mě zajímalo kdy se s diskuzemi rozhodnou něco dělat na FilmPubu.
522644
Změna byla nutná, ale SILNĚ mi vadí že se jméno a bydliště bude zobrazovat u každého příspěvku - dost to bude omezovat svobonou diskuzi, resp. ji to zabije. Na omezení bordeldělajících retardů by bohatě stačilo kdyby tyto údaje viděli jenom admini (a i to už je dosti na hraně... ale vzhledem k současnému stavu asi nutnost) - v případě nutnosti je zabanují a podruhé už se zaregistrovat nemůžou. Ale jinak je mi to celkem jedno - nehodlal jsem tam psát dřív, nehodlám ani v budoucnu, Novinky.cz jsou stejně často nezajímavý bulvár... spíš by mě zajímalo kdy se s diskuzemi rozhodnou něco dělat na FilmPubu.
0 0
reagovat
nj, tak ono kdo ma opravdovy zajem tak se jim tam zaregistruje i tak a bude svy nazory psat dal, myslim ze takhle se vyfiltruje znacna vetsina tech co si tam chodili lecit do diskuze sve mindraky a ty nikomu chybet nemuzou. Ja vzdycky kdyz vidim ty diskuze tam tak si rikam jak je neuveritelny kolik nenormalnich lidi v cechach je a jak musi vypadat jejich pracovni produktivita. Podle me by se teda nemelo ostatnim diskutujicim zobrazovat odkud ten clovek je, ale proti radnemu jmenu a prijmeni nic nemam. Radsi si prectu par nazoru od lidi u kterych vim ze jim za to stoji si projit podobny registracnim procesem a kteri si snad uvedomuji ze urazeni, sireni poplasnych zprav apod. na internetu nemusi byt bez postihu, nez abych koukal na to, ze diskuze byla zablokovana apod.
522643
nj, tak ono kdo ma opravdovy zajem tak se jim tam zaregistruje i tak a bude svy nazory psat dal, myslim ze takhle se vyfiltruje znacna vetsina tech co si tam chodili lecit do diskuze sve mindraky a ty nikomu chybet nemuzou. Ja vzdycky kdyz vidim ty diskuze tam tak si rikam jak je neuveritelny kolik nenormalnich lidi v cechach je a jak musi vypadat jejich pracovni produktivita. Podle me by se teda nemelo ostatnim diskutujicim zobrazovat odkud ten clovek je, ale proti radnemu jmenu a prijmeni nic nemam. Radsi si prectu par nazoru od lidi u kterych vim ze jim za to stoji si projit podobny registracnim procesem a kteri si snad uvedomuji ze urazeni, sireni poplasnych zprav apod. na internetu nemusi byt bez postihu, nez abych koukal na to, ze diskuze byla zablokovana apod.
0 0
reagovat

-dRaGoN-

což to já taky, nedavno jsem to tu postoval, že se to už nedá absolutně číst a ty diskuze jsou jen smutným odrazem nenávisti mezi lidmi... takže, ano, přísnost musí být. ale korespondenčně bych se jim na to osobně vyfláknul... při tom objemu článků a diskuzí je ale asi fakt, že to je nuhlídatelné...
522642
což to já taky, nedavno jsem to tu postoval, že se to už nedá absolutně číst a ty diskuze jsou jen smutným odrazem nenávisti mezi lidmi... takže, ano, přísnost musí být. ale korespondenčně bych se jim na to osobně vyfláknul... při tom objemu článků a diskuzí je ale asi fakt, že to je nuhlídatelné...
-dRaGoN-
0 0
reagovat

luc44

ja jsem pro, ta diskuze se tam nedala vubec cist...
522641
ja jsem pro, ta diskuze se tam nedala vubec cist...
luc44
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se