Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 90801 - 90820 Napsat příspěvek
Mně to nevadí. Naopak- velmi se mi to líbí, i když by to mohlo běhat rychleji. Aktuální, takový ten ticking effect, že se pořád něco děje, filmové hodiny na Times Square. Hot stuffu to imho nekonkuruje, naopak ho to doplňuje o věci, o nichž je zbytečné psát jeden prázdný odstavec. Jak tomu drobečkovi říkáte? Já už to někde viděla, ale nemůžu si vzpomenout (drbající se smajlík)
526216
Mně to nevadí. Naopak- velmi se mi to líbí, i když by to mohlo běhat rychleji. Aktuální, takový ten ticking effect, že se pořád něco děje, filmové hodiny na Times Square. Hot stuffu to imho nekonkuruje, naopak ho to doplňuje o věci, o nichž je zbytečné psát jeden prázdný odstavec. Jak tomu drobečkovi říkáte? Já už to někde viděla, ale nemůžu si vzpomenout (drbající se smajlík)
0 0
reagovat
Mně vaděj ty barvy a pohyb, ale jak říkám, asi je tootázka zvyku a chápu, že to chcete mít výrazný, takže hodit text do modra by asi bylo kontraproduktivní.;)
526217
Mně vaděj ty barvy a pohyb, ale jak říkám, asi je tootázka zvyku a chápu, že to chcete mít výrazný, takže hodit text do modra by asi bylo kontraproduktivní.*;)*
0 0
reagovat
Jj, je. Taky ho rušíme. I trailery, recenze a podobně. Nic nemá cenu a z tvého positivismu mi opět cuká koutek :)
526215
Jj, je. Taky ho rušíme. I trailery, recenze a podobně. Nic nemá cenu a z tvého positivismu mi opět cuká koutek *:)*
0 0
reagovat
Jako nápad to není špatné, ale měla bych připomínky ke vzhledu - zakulacené rohy by pomohly, stejně jako jiná barva písma - proč ne žlutá a modrá? A jede to hrozně pomalu.
526214
Jako nápad to není špatné, ale měla bych připomínky ke vzhledu - zakulacené rohy by pomohly, stejně jako jiná barva písma - proč ne žlutá a modrá? A jede to hrozně pomalu.
0 0
reagovat
Mne sa to páči, ale na druhej strane ja mám zlý vkus :+
....ale tak nejaké vylepšenie by sa hodilo....
526213
Mne sa to páči, ale na druhej strane ja mám zlý vkus *:+* ....ale tak nejaké vylepšenie by sa hodilo....
0 0
reagovat
Moc nechapu, proc vam to vadi?:o
526208
Moc nechapu, proc vam to vadi?*:o*
0 0
reagovat
mihhi: až na to přijdeš, dej mi vědět. :D

btw. není teď hot stuff úplně zbytečný?
526207
mihhi: až na to přijdeš, dej mi vědět. *:D* btw. není teď hot stuff úplně zbytečný?
0 0
reagovat
Ja osobne nechápem tú obľúbenosť Aliens 2 a hlavne Cameronove reči na Finchera, že zničil celých alienov....imho tá akčná soap-opera je oveľa horšia než depresia 8)
526206
Ja osobne nechápem tú obľúbenosť Aliens 2 a hlavne Cameronove reči na Finchera, že zničil celých alienov....imho tá akčná soap-opera je oveľa horšia než depresia *8)*
0 0
reagovat
Copak gay fotky... 8) Zajímavější je HD trailer na Normal.:+

A abych nezapomněl, včera poprvé a dnes poprvé jsem viděl Clerks 1 a 2. Ne kvůli vám, ale kvůli sobě. Kevin Smith si mě omotal kolem prstu. A konečně vím, co je mezidruhová erotika. Go, Kelly, go!:D
526204
Copak gay fotky... *8)* Zajímavější je HD trailer na Normal.*:+* A abych nezapomněl, včera poprvé a dnes poprvé jsem viděl Clerks 1 a 2. Ne kvůli vám, ale kvůli sobě. Kevin Smith si mě omotal kolem prstu. A konečně vím, co je mezidruhová erotika. Go, Kelly, go!*:D*
0 0
reagovat
No když už tak lepší by bylo scrolování nahoru, nejlépe s možností klikat na šipky předchozí/další (takhle se musí hodně dlouho čekat než to vyleze). Ale popravdě se mi to nelíbí vůbec a okamžitě jsem zkoumal jak to zničit :D
526203
No když už tak lepší by bylo scrolování nahoru, nejlépe s možností klikat na šipky předchozí/další (takhle se musí hodně dlouho čekat než to vyleze). Ale popravdě se mi to nelíbí vůbec a okamžitě jsem zkoumal jak to zničit :D
0 0
reagovat
mně teda ten řádek dost vadí, ale asi je to o zvyku.:))
526199
mně teda ten řádek dost vadí, ale asi je to o zvyku.*:))*
0 0
reagovat

mcb

Jop, aspoň je z popisků okamžitě poznat, že to má na svědomí politicky spávně nekorektní moviezone...:+
526198
Jop, aspoň je z popisků okamžitě poznat, že to má na svědomí politicky spávně nekorektní moviezone...*:+*
mcb
0 0
reagovat
První gay fotky z Bruckheimerovy adaptace Prince of Persia.:D:D...........tenhle informacni řádek se hodi:+:+:+
526197
První gay fotky z Bruckheimerovy adaptace Prince of Persia.*:D**:D*...........tenhle informacni řádek se hodi*:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Uweho výraz na konci videa jsem míval, když jsem na střední odcházel ze zkoušení od tabule... (Aneb "Ale já fakt nejsem takovej debil"... :)
526196
Uweho výraz na konci videa jsem míval, když jsem na střední odcházel ze zkoušení od tabule... (Aneb "Ale já fakt nejsem takovej debil"... :)
0 0
reagovat

killerzeli

Inteligenci má okolo točení filmů jako embryo v lůně, takže pozdě není ;) I když škody už i tak způsobil dost a dost... :-
526195
Inteligenci má okolo točení filmů jako embryo v lůně, takže pozdě není *;)* I když škody už i tak způsobil dost a dost... *:-*
killerzeli
0 0
reagovat
Na potrat je bohužel už trochu pozdě...
526194
Na potrat je bohužel už trochu pozdě...
0 0
reagovat
Uwe je prostě Ďábel... Někdo by ho už měl potratit. Třeba takhle nějakej velkej výbuch ala Bay způsobenej "nešťastnou náhodou"...
526193
Uwe je prostě Ďábel... Někdo by ho už měl potratit. Třeba takhle nějakej velkej výbuch ala Bay způsobenej "nešťastnou náhodou"...
0 0
reagovat

Psema

A Michaelovi právníci po čase vrátí zase levý hák další žalobou :D
526192
A Michaelovi právníci po čase vrátí zase levý hák další žalobou *:D*
Psema
0 0
reagovat

Psema

lol :D
526191
lol *:D*
Psema
0 0
reagovat

WTF!!!

526188
http://www.youtube.com/watch?v=D1w4ZW72k98&feature=related *:D*
WTF!!!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se