Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 90761 - 90780 Napsat příspěvek

Beefstew

takže pokud to dobře chápu, nejsi puvodem čech?? :+
526306
takže pokud to dobře chápu, nejsi puvodem čech?? *:+*
Beefstew
0 0
reagovat
Ona ta lištička není špatná, ale v momentě, kdy tu člověk třeba pár dní nebude, tak se v těch časech bude trošku ztrácet, takže bych k času přidal i datum. I když pořád bych to viděl raději pod sebou s možností si to skrolovat růčo, třeba místo okýnka "Právě v kinech", které jen tak mimochodem nezobrazuje,co je právě v kinech, ale co se do kin teprve chystá.
526305
Ona ta lištička není špatná, ale v momentě, kdy tu člověk třeba pár dní nebude, tak se v těch časech bude trošku ztrácet, takže bych k času přidal i datum. I když pořád bych to viděl raději pod sebou s možností si to skrolovat růčo, třeba místo okýnka "Právě v kinech", které jen tak mimochodem nezobrazuje,co je právě v kinech, ale co se do kin teprve chystá.
0 0
reagovat
:D
526302
*:D*
0 0
reagovat

Ano, promiňte mi

Budu se více snažit, čeština mi dělá ještě malé problémy.:(
526299
Budu se více snažit, čeština mi dělá ještě malé problémy.*:(*
Ano, promiňte mi
0 0
reagovat
:D:+
526298
*:D**:+*
0 0
reagovat
Beefstew: zacni mluvit jako clovek, nebo dostanes ban. Porusujes nas kodex diskutujicich.
526297
Beefstew: zacni mluvit jako clovek, nebo dostanes ban. Porusujes nas kodex diskutujicich.
0 0
reagovat
to je - muj nazor - tak davej - si pozor - :D
chaozz ftw
Beefstew > nekteri lide jen nechapou, ze se vyjadrujes jak totalni trotl. Ale vubec si s tim nelamej hlavu, je to desne funny
526296
to je - muj nazor - tak davej - si pozor - *:D* chaozz ftw Beefstew > nekteri lide jen nechapou, ze se vyjadrujes jak totalni trotl. Ale vubec si s tim nelamej hlavu, je to desne funny
0 0
reagovat

Nechápu - Loki

?:o
526293
?*:o*
Nechápu - Loki
0 0
reagovat
Beefstew:Boze ty si trotl...
526292
Beefstew:Boze ty si trotl...
0 0
reagovat

Můj názor

Mě by se to líbílo hodně jak říká Karbous:+
526290
Mě by se to líbílo hodně jak říká Karbous*:+*
Můj názor
0 0
reagovat
Mě ne.
526288
Mě ne.
0 0
reagovat
Mě by se to líbilo, kdyby to bylo jako lišta "Aktuality" na Tiscali games.
526286
Mě by se to líbilo, kdyby to bylo jako lišta "Aktuality" na Tiscali games.
0 0
reagovat
mně se ticker líbí, dávám:+
526284
mně se ticker líbí, dávám*:+*
0 0
reagovat
imf: Já ten mechanismus chápu... a líbí se mi, bohužel z nepochopitelných důvodů mi od přidání toho seznámku firewall tady v práci blokuje téměř celou hlavní stránku MZ. :D
526242
imf: Já ten mechanismus chápu... a líbí se mi, bohužel z nepochopitelných důvodů mi od přidání toho seznámku firewall tady v práci blokuje téměř celou hlavní stránku MZ. :D
0 0
reagovat
:o ty dva vrazi, jeden v USA a jeden v Německu. Viz všude zprávy. Otřesné zabít i úplně malé dítě.
526241
*:o* ty dva vrazi, jeden v USA a jeden v Německu. Viz všude zprávy. Otřesné zabít i úplně malé dítě.
0 0
reagovat
Nebo novinky co? :) Myslim, ze je snad pochopitelny ten mechanismus. Nektere zpravy si zaslouzi rozebrat, jine rozvest a na ten zbytek proste staci "vykrik".
526240
Nebo novinky co? :) Myslim, ze je snad pochopitelny ten mechanismus. Nektere zpravy si zaslouzi rozebrat, jine rozvest a na ten zbytek proste staci "vykrik".
0 0
reagovat
Jako vypadá to zajímavě, ale trochu mi to připomíná Hot Stuff:)
526239
Jako vypadá to zajímavě, ale trochu mi to připomíná Hot Stuff*:)*
0 0
reagovat
Není to špatné, každopádně bude to nějakou dobu trvat, než si na to člověk zvykne :+
526238
Není to špatné, každopádně bude to nějakou dobu trvat, než si na to člověk zvykne *:+*
0 0
reagovat
Tak ticker nebo jak se tomu říká jsem se taky pokoušel napřed zrušit :D, holt jsem spíš konzerva, ale dal jsem tomu šanci a je to fajnová fíčurka, zejména pokud hází odkazy na novinky na cizí (anglicky psané) weby, to kvituju, má to smysl :+ ostatně jako upozornění na dohozené trailery ve vyší kvalitě - tahle informace se většinou k lidem nedostala, takže suma sumárum, už jsem zvyknul a je to :+
526231
Tak ticker nebo jak se tomu říká jsem se taky pokoušel napřed zrušit *:D*, holt jsem spíš konzerva, ale dal jsem tomu šanci a je to fajnová fíčurka, zejména pokud hází odkazy na novinky na cizí (anglicky psané) weby, to kvituju, má to smysl *:+* ostatně jako upozornění na dohozené trailery ve vyší kvalitě - tahle informace se většinou k lidem nedostala, takže suma sumárum, už jsem zvyknul a je to *:+*
0 0
reagovat
napad tickeru je fajn, pokud by se to dalo rozbalit tak by to bylo jeste lepsi, pokud by se to dalo vypnout/zapnout v nastaveni v profilu a pripadne moznost individualne nastavit zobrazovani na kazde strance pod MZ header. ale nastaveni dle osobnich preferenci by bylo urcite idealni :+
526230
napad tickeru je fajn, pokud by se to dalo rozbalit tak by to bylo jeste lepsi, pokud by se to dalo vypnout/zapnout v nastaveni v profilu a pripadne moznost individualne nastavit zobrazovani na kazde strance pod MZ header. ale nastaveni dle osobnich preferenci by bylo urcite idealni *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se