Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 90741 - 90760 Napsat příspěvek
informační lišta je fajn nápad ale zamrzí, že se logicky zobrazuje jen na hlavní stránce, co jí přemístit pod Vaše oficiální logo? Silence má recht, hranatá buňka se mezi zakulacené rohy nehodí
p.s.: teď si nejsem jistý jestl se lišta zobrazuje pokud jsem přihlášen pod vistama...
526337
[link="http://hidejosi.kinosita.sweb.cz/001.bmp"]informační lišta[/link] je fajn nápad ale zamrzí, že se logicky zobrazuje jen na hlavní stránce, co jí přemístit pod Vaše oficiální logo? Silence má recht, hranatá buňka se mezi zakulacené rohy nehodí p.s.: teď si nejsem jistý jestl se lišta zobrazuje pokud jsem přihlášen pod vistama...
0 0
reagovat
Tak doma, bez firewallu, můžu ríct, že se mi koncept těchhle krátkých zpráv líbí. Myslím, že nekonkurují ani hotstuff ani novinkám, protože je to prostě jiný formát... nebo chcete o HD verzi traileru na Normal napsat dvacet řádek? Jen mi trošku designem (hranatost) nezapadá do současného pojetí hlavní stránky MZ...
526336
Tak doma, bez firewallu, můžu ríct, že se mi koncept těchhle krátkých zpráv líbí. Myslím, že nekonkurují ani hotstuff ani novinkám, protože je to prostě jiný formát... nebo chcete o HD verzi traileru na Normal napsat dvacet řádek? Jen mi trošku designem (hranatost) nezapadá do současného pojetí hlavní stránky MZ...
0 0
reagovat
526332
[link="http://www.youtube.com/watch?v=OzmZiZaj81o"]Alien - Orginal Cocoon Scene[/link]
0 0
reagovat
jedna scéna v DC A1 je povedená - kpt. dalas zaživa požírán agresivním slizem. škoda že ve dvojce byl degradován jen na pasivní humus.
526331
jedna scéna v DC A1 je povedená - kpt. dalas zaživa požírán agresivním slizem. škoda že ve dvojce byl degradován jen na pasivní humus.
0 0
reagovat
DC verze třetích Alienů je nejzajímavější. Zatímco jednička DC verzi ani nepotřebovala, Cameronova dvojak přidává hlavně 2 důležité scény (kolonie před vyhlazením a sentry guny) a čtverka prodlužuje spíše o zbytečné scény (nejzajímavější je konec, kdy přistanou na zpuštošenou zemi s Eiffelovkou vejpůl), tak Fincherova trojka je )plně jiný film, kdy byly i něteré scény vlastně nahrazeny (býk za psa) a právě díky DC to u mně stouplo o dost výše. Normální verzi mám spíše za lehký nadprůměr.
526330
DC verze třetích Alienů je nejzajímavější. Zatímco jednička DC verzi ani nepotřebovala, Cameronova dvojak přidává hlavně 2 důležité scény (kolonie před vyhlazením a sentry guny) a čtverka prodlužuje spíše o zbytečné scény (nejzajímavější je konec, kdy přistanou na zpuštošenou zemi s Eiffelovkou vejpůl), tak Fincherova trojka je )plně jiný film, kdy byly i něteré scény vlastně nahrazeny (býk za psa) a právě díky DC to u mně stouplo o dost výše. Normální verzi mám spíše za lehký nadprůměr.
0 0
reagovat

re A3 - HAL

přesně, a jedny z nejjmrazivějších úvodních titulků za doprovodu Agnus Dei
526329
přesně, a jedny z nejjmrazivějších úvodních titulků za doprovodu Agnus Dei
re A3 - HAL
0 0
reagovat

ad krátke novinky

Napad je to fajn, ale stale je to dalsi "ne zas az tak" dulezite zesloziteni hlavni stranky a lip by imho fungoval v kratkem neanimovanem vypisu tech nejnovejsich nekde na boku stranky, treba nad vypisem diskuzi. Nedokazu si predstavit ze bych v soucasne podobe schvalne zdlouhave proklikaval co se tam objevilo noveho... natoz cekal nez se neco zobrazi automatickou animaci.

btw: treti Alien je nejlepsi dil serie... ac mi to tak zpocatku nepripadalo tak s kazdym dalsim shlednutim u me stoupa vys a vys... obzvlast vynikajici DC verse.
526328
Napad je to fajn, ale stale je to dalsi "ne zas az tak" dulezite zesloziteni hlavni stranky a lip by imho fungoval v kratkem neanimovanem vypisu tech nejnovejsich nekde na boku stranky, treba nad vypisem diskuzi. Nedokazu si predstavit ze bych v soucasne podobe schvalne zdlouhave proklikaval co se tam objevilo noveho... natoz cekal nez se neco zobrazi automatickou animaci. btw: treti Alien je nejlepsi dil serie... ac mi to tak zpocatku nepripadalo tak s kazdym dalsim shlednutim u me stoupa vys a vys... obzvlast vynikajici DC verse.
ad krátke novinky
0 0
reagovat

Cival

Aby tu za chvíli nedělali mulťák všichni, kdo víc dovede pobavit.
526327
Aby tu za chvíli nedělali mulťák všichni, kdo víc dovede pobavit.
Cival
0 0
reagovat
:D
526324
*:D*
0 0
reagovat
Beef stew ma ban, doufam, ze pristi multak Honeyho, Shada nebo jinyho idiota bude zabavnejsi.
526323
Beef stew ma ban, doufam, ze pristi multak Honeyho, Shada nebo jinyho idiota bude zabavnejsi.
0 0
reagovat
Karbous: Pet dnu tam visi filmy co uz jsou v kinech, casto zaplnujou pres pul tabulky. Plus ted je to zrovna vyjimecne bez jediny recenze.
526322
Karbous: Pet dnu tam visi filmy co uz jsou v kinech, casto zaplnujou pres pul tabulky. Plus ted je to zrovna vyjimecne bez jediny recenze.
0 0
reagovat
Že by na tom byl někdo byl hůř než já?:D
526319
Že by na tom byl někdo byl hůř než já?*:D*
0 0
reagovat
Beefstew: Poviem ti to na rovinu, pises jak s pravitkom v pr*eli. Proste uz nevyplnuj ten predmet a pis viacej tak ako normalne hovoris.
526318
Beefstew: Poviem ti to na rovinu, pises jak s pravitkom v pr*eli. Proste uz nevyplnuj ten predmet a pis viacej tak ako normalne hovoris.
0 0
reagovat
wow, tak nejen Yoda, ale i Joker. :o
526317
wow, tak nejen Yoda, ale i Joker. *:o*
0 0
reagovat
někdo moc hulí
526316
někdo moc hulí
0 0
reagovat

Cival

Promiň, ale třeba zrovna teď ukazuje filmy, které půjdou od 12.3. a dál, tj. od zítřka, což by podle mě mělo patřit do kinovýhledu. V tabulce "Právě v kinech" bych raději viděl seznam nejdůležitějších a nejnovějších filmů, které teď skutečně jsou právě v kinech. Takový rychlý pomocník pro výběr filmu, chci jít večer do kina a nevím na co, kouknu do tabulky, tohle mě nezajímá, tohle je sračka, tohle vypadá dobře, no a mám vybráno.
526315
Promiň, ale třeba zrovna teď ukazuje filmy, které půjdou od 12.3. a dál, tj. od zítřka, což by podle mě mělo patřit do kinovýhledu. V tabulce "Právě v kinech" bych raději viděl seznam nejdůležitějších a nejnovějších filmů, které teď skutečně jsou právě v kinech. Takový rychlý pomocník pro výběr filmu, chci jít večer do kina a nevím na co, kouknu do tabulky, tohle mě nezajímá, tohle je sračka, tohle vypadá dobře, no a mám vybráno.
Cival
0 0
reagovat
wth?
526314
wth?
0 0
reagovat

Je to trosku jinak

Probudil jsem se z komatu a ted se mi trosku pletou slovíčka, mám je ruzně prehazené a davají se mi divne do vět. Je to na prd, ale rychles se to má vrátit do pořádku.:-
526312
Probudil jsem se z komatu a ted se mi trosku pletou slovíčka, mám je ruzně prehazené a davají se mi divne do vět. Je to na prd, ale rychles se to má vrátit do pořádku.*:-*
Je to trosku jinak
0 0
reagovat
Karbous: Ukazuje co je v kinech a co se do nich chysta. A je zcela zasadni! A brzo bude i souhrnna stranka s vypisem vsech aktuallit, takze vlastne tak jak chces...
526310
Karbous: Ukazuje co je v kinech a co se do nich chysta. A je zcela zasadni! A brzo bude i souhrnna stranka s vypisem vsech aktuallit, takze vlastne tak jak chces...
0 0
reagovat

Beefstew

takže pokud to dobře chápu, nejsi puvodem čech?? :+
526306
takže pokud to dobře chápu, nejsi puvodem čech?? *:+*
Beefstew
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se