Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 90621 - 90640 Napsat příspěvek
:)
526660
*:)*
0 0
reagovat

Luc44

Co je to "procák"?
526659
Co je to "procák"?
Luc44
0 0
reagovat
Klid, disku, přehřejvá se ti procák ;)
526658
Klid, disku, přehřejvá se ti procák *;)*
0 0
reagovat
Fakt je to tak strašné? Lidi, vy mě děsíte. Teď ještě řekněte, že to natočil Wes Craven pod pseudonymem.:D
526657
Fakt je to tak strašné? Lidi, vy mě děsíte. Teď ještě řekněte, že to natočil Wes Craven pod pseudonymem.*:D*
0 0
reagovat
Já viděl asi pět minut s nějakou učitelkou... musel jsem to vypnout, protože mě strašně štvala ta pitomá melodie při každém předělu ze studia na ten záznam a zpět...
526656
Já viděl asi pět minut s nějakou učitelkou... musel jsem to vypnout, protože mě strašně štvala ta pitomá melodie při každém předělu ze studia na ten záznam a zpět...
0 0
reagovat
Mně stačilo 10 minut z prvního dílu a šel jsem zvracet :D A to jsem se docela těšil, hypnoza mně lákala :-
526655
Mně stačilo 10 minut z prvního dílu a šel jsem zvracet *:D* A to jsem se docela těšil, hypnoza mně lákala *:-*
0 0
reagovat
Volejte věštce je guilty pleasure. trellínův rozbor vypadá jen na obyčejné peklo.
526654
Volejte věštce je guilty pleasure. trellínův rozbor vypadá jen na obyčejné peklo.
0 0
reagovat
Takže volejte věštce s přidanou soutěžní hodnotou v hlavním vysílacím čase :D
526653
Takže volejte věštce s přidanou soutěžní hodnotou v hlavním vysílacím čase *:D*
0 0
reagovat
To zní opravdu hrozně. Neviděl jsem to a asi o to nebudu mít zájem.
526652
To zní opravdu hrozně. Neviděl jsem to a asi o to nebudu mít zájem.
0 0
reagovat
Nějakýho asi padesátiletýho chlápka jako že prý zhypnotizovali a on teď sedí ve studiu a soutěží o peníze stylem - v pátek ve dvě jste pod vlivem hypnózy za a) sežral psa vaší sousedky, za b) snědl stůl vašeho šéfa nebo za c) nasadil jste si čepici kšiltem dozadu. Chlápek sedí, potí se, přemýšlí, pak něco tipne, oni pustěj co udělal, všichni se tomu tleměj, i když vůbec neni čemu a takhle pořád dokola. Moderátor děsnej, soutěžící se nebyl schopnej vůbec vyžvejknout, jednotlivý situace působily, jak když se nějakej hodně špatnej herec snaží předvádět někoho pod vlivem hypnózy a přitom mu to fakt nejde a vrcholem byla otázka s drogama - dal jste si zhypnotizovanej koks, extázi nebo jointa? - střih a chlápek sedí, má zavřený oči, v ruce nezapálený cígo, natahuje a pořád dokola opakuje - ehmm, chrchli, huhli, to je síla, ehm, to je síla, no to je fakt síla... ne to se nedá popsat, vůbec jsem to nepobral a mozek, ve kterym tohle vzniklo, by měli pro jistotu vystřelit na druhou stranu vesmíru.
526651
Nějakýho asi padesátiletýho chlápka jako že prý zhypnotizovali a on teď sedí ve studiu a soutěží o peníze stylem - v pátek ve dvě jste pod vlivem hypnózy za a) sežral psa vaší sousedky, za b) snědl stůl vašeho šéfa nebo za c) nasadil jste si čepici kšiltem dozadu. Chlápek sedí, potí se, přemýšlí, pak něco tipne, oni pustěj co udělal, všichni se tomu tleměj, i když vůbec neni čemu a takhle pořád dokola. Moderátor děsnej, soutěžící se nebyl schopnej vůbec vyžvejknout, jednotlivý situace působily, jak když se nějakej hodně špatnej herec snaží předvádět někoho pod vlivem hypnózy a přitom mu to fakt nejde a vrcholem byla otázka s drogama - dal jste si zhypnotizovanej koks, extázi nebo jointa? - střih a chlápek sedí, má zavřený oči, v ruce nezapálený cígo, natahuje a pořád dokola opakuje - ehmm, chrchli, huhli, to je síla, ehm, to je síla, no to je fakt síla... ne to se nedá popsat, vůbec jsem to nepobral a mozek, ve kterym tohle vzniklo, by měli pro jistotu vystřelit na druhou stranu vesmíru.
0 0
reagovat

Trellíno

jo koukal jsem o poločase fotbalu a měl jsem chut rozmlátit televizi hrozný peklo
526650
jo koukal jsem o poločase fotbalu a měl jsem chut rozmlátit televizi hrozný peklo
Trellíno
0 0
reagovat

Trellíno

O co šlo?
526649
O co šlo?
Trellíno
0 0
reagovat
Neviděl dneska náhodou někdo to nový hypnotický peklo na Primě? Přemýšlim, jestil jsem se někdy cítil u televize trapnějc a navíc mi to přišlo většinu času naprosto nahraný a ještě ke všemu úplně blbě. :-
526648
Neviděl dneska náhodou někdo to nový hypnotický peklo na Primě? Přemýšlim, jestil jsem se někdy cítil u televize trapnějc a navíc mi to přišlo většinu času naprosto nahraný a ještě ke všemu úplně blbě. *:-*
0 0
reagovat

Silence

nefadí, hokej byl dost dobrej:+
526646
nefadí, hokej byl dost dobrej*:+*
Silence
0 0
reagovat
Tak já se zajímám prakticky jenom o krasobruslení.
526645
Tak já se zajímám prakticky jenom o krasobruslení.
0 0
reagovat
8) Tenhle hokej se musel líbit i filmovému fanouškovi a ještě k tomu z úplně jiného města. :D
Ale nebudu sem tahat OT....
526647
*8)* Tenhle hokej se musel líbit i filmovému fanouškovi a ještě k tomu z úplně jiného města. *:D* Ale nebudu sem tahat OT....
0 0
reagovat

Disketa

tesne vedle 8)
526643
tesne vedle *8)*
Disketa
0 0
reagovat

Silence

plzenský patriote, všechno nej. :D;)
526642
plzenský patriote, všechno nej. *:D**;)*
Silence
0 0
reagovat

Disketa

Hokej:D
526641
Hokej*:D*
Disketa
0 0
reagovat
Fotbalová Plzeň zřejmě vyhrála životní zápas v Gambrinus lize, nemýlím-li se.8)
526640
Fotbalová Plzeň zřejmě vyhrála životní zápas v Gambrinus lize, nemýlím-li se.*8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se