Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 89761 - 89780 Napsat příspěvek

KarelR

Nevím čím to, ale já viděl první tři díly určitě 4:3
529512
Nevím čím to, ale já viděl první tři díly určitě 4:3
KarelR
0 0
reagovat
Tak tohle jsem poprve videl teda uz hoooodne davno, ale stale je to super.. "Astala vista, baby Jesus!" :D
529510
Tak tohle jsem poprve videl teda uz hoooodne davno, ale stale je to super.. "Astala vista, baby Jesus!" *:D*
0 0
reagovat
Nový trailer na Terminátora: link :D
529509
Nový trailer na Terminátora: http://www.youtube.com/watch?v=Qnq7N6X4x84 *:D*
0 0
reagovat
Jarda dal kusa a Aleš taky :+
529508
Jarda dal kusa a Aleš taky *:+*
0 0
reagovat

Hokej

Porazili jsme Dány 5:0 :+
529506
Porazili jsme Dány 5:0 *:+*
Hokej
0 0
reagovat

popik

Steven link :D
529499
Steven http://www.youtube.com/watch?v=d0rV0xO7BUc *:D*
popik
0 0
reagovat
Kevin Smith slaví desátý výročí svatby a sepsal diskuzní příspěvek pro svojí ženu. A je stejně drsnej, pravdivej a zábavnej jako jeho filmy 8):+ [link]
529489
Kevin Smith slaví desátý výročí svatby a sepsal diskuzní příspěvek pro svojí ženu. A je stejně drsnej, pravdivej a zábavnej jako jeho filmy *8)**:+* [link="http://viewaskew.com/theboard/viewtopic.php?p=3607642#3607642"][link][/link]
0 0
reagovat
Jo, vždy to hodnotí spíš podle toho jídla. Hezky by to měli udělat nadvakrát, první fáze tam, týden s něma, natáčejí a tak. A pak návrat po měsící, zase natáčejí, aby opravdu zjistili, co se změnilo.
529488
Jo, vždy to hodnotí spíš podle toho jídla. Hezky by to měli udělat nadvakrát, první fáze tam, týden s něma, natáčejí a tak. A pak návrat po měsící, zase natáčejí, aby opravdu zjistili, co se změnilo.
0 0
reagovat
Pridávam sa k tým, čo nechápu poslednú Pohlreichovu nálepku. Zdalo sa mi, že mu tam to jedlo na konci chutilo, tak asi za to, ale celkovo to bol celkom slušný pajzel. Inak škoda, že už chodí na záverečný test sám, že neposiela tých nastrčených odborníkov. Ani už tie výmaky nie sú točené skrytou kamerou - proste tam prídu a uvarte nám, oni mu uvaria to, čo ich učil (s tým, že VEDIA, že si to objednal práve on), a to má byť akože veľké víťazstvo - WTF???
529487
Pridávam sa k tým, čo nechápu poslednú Pohlreichovu nálepku. Zdalo sa mi, že mu tam to jedlo na konci chutilo, tak asi za to, ale celkovo to bol celkom slušný pajzel. Inak škoda, že už chodí na záverečný test sám, že neposiela tých nastrčených odborníkov. Ani už tie výmaky nie sú točené skrytou kamerou - proste tam prídu a uvarte nám, oni mu uvaria to, čo ich učil (s tým, že VEDIA, že si to objednal práve on), a to má byť akože veľké víťazstvo - WTF???
0 0
reagovat
Mám takovej dojem, že tu troubu na pizzu koupili i s restaurací. Bez ní to zřejmě nešlo, i tak bych do toho nešel, zvlášť ne bez kuchaře.
529485
Mám takovej dojem, že tu troubu na pizzu koupili i s restaurací. Bez ní to zřejmě nešlo, i tak bych do toho nešel, zvlášť ne bez kuchaře.
0 0
reagovat

xMort

Širokoúhle je to tam od začátku, já tam takhle viděl všechny díly. Sledovat to v televizi v danej čas a s reklamama... na to už bych si asi nezvyknul.
529483
Širokoúhle je to tam od začátku, já tam takhle viděl všechny díly. Sledovat to v televizi v danej čas a s reklamama... na to už bych si asi nezvyknul.
xMort
0 0
reagovat

Psema

Uplně moje slova.

Jinak hodně oceňuju, že to Prima dává každý pátek na Stream.cz a teď už dokonce i širokoúhle. Ve čtvrtek většinou chodím do kina, takže to v tv nestíhám. Navíc je to bez reklam. Chytnul jsem to v tv poprvé až na ten Panský dvůr a fakt jsem při těch reklamách myslel, že mě odvezou. Fakt zlá studená sprcha.
529475
Uplně moje slova. Jinak hodně oceňuju, že to Prima dává každý pátek na Stream.cz a teď už dokonce i širokoúhle. Ve čtvrtek většinou chodím do kina, takže to v tv nestíhám. Navíc je to bez reklam. Chytnul jsem to v tv poprvé až na ten Panský dvůr a fakt jsem při těch reklamách myslel, že mě odvezou. Fakt zlá studená sprcha.
Psema
0 0
reagovat
Z Ano, šéfe jsem měl tentokrát oči navrch hlavy. Jako chápu, že se snažej, ale ten podnik měl tolik stupidních investicí (trouba na pizzu, když nechtěj dělat pizzu? WTF?), že by se tomu každýmu musely zákonitě protáčet panenky. Navíc ta holka byla naprosto neschopná. Vždyť nebyla téměř schopná udělat bešamel a naklepávání masa se snad přestalo dělat - vyjma řízků - i v domácnostech. Maminka-kravka byla docela na pěst, bejt Pohlreich, tak jí jednu fláknu, aby se probrala a pan majitel moc inteligence nepobral. Jak chce provozovat hospodu, když potenciální zákazníky považuje za socky. To, že někdo nějak vypadá na zastávce při čekání na autobus přece neznamená, že si nemůže zajít na jídlo. To je asi stejný, jako bych přišel do Havrana a tam mi nedali nažrat, protože nevypadám jako štamgast.:D
529472
Z Ano, šéfe jsem měl tentokrát oči navrch hlavy. Jako chápu, že se snažej, ale ten podnik měl tolik stupidních investicí (trouba na pizzu, když nechtěj dělat pizzu? WTF?), že by se tomu každýmu musely zákonitě protáčet panenky. Navíc ta holka byla naprosto neschopná. Vždyť nebyla téměř schopná udělat bešamel a naklepávání masa se snad přestalo dělat - vyjma řízků - i v domácnostech. Maminka-kravka byla docela na pěst, bejt Pohlreich, tak jí jednu fláknu, aby se probrala a pan majitel moc inteligence nepobral. Jak chce provozovat hospodu, když potenciální zákazníky považuje za socky. To, že někdo nějak vypadá na zastávce při čekání na autobus přece neznamená, že si nemůže zajít na jídlo. To je asi stejný, jako bych přišel do Havrana a tam mi nedali nažrat, protože nevypadám jako štamgast.*:D*
0 0
reagovat
hehe MS v hokeji.. tak to je dobry, taky nejak zaostavam.

Jinak ad Sef, tim ze jim dal samolepku mi vnitrne potvrdil uz po Blue Pointu, ze ta samolepka nema zadny realny vyznam a muze ji fakt dat kazdymu (asi aby se jim hlasilo vic podinku?). Panskej dvur byl neuveritelnej, nechapu ze si nedokazou sehnat kuchare s praxi, tragedie. Tohle je sice pekny ze se nekdo snazi, ale ten jejich pristup by mel sanci maximalne v nejake vesnicke generacni hospode a i tam by aspon meli vic zkusenosti, protoze by se v tom prostredi pohybovali od mala. Nejhorsi bylo jak proste ani neresili co se tam deje, a cekali az nataceni skonci, dil se odvysila v TV a pritahne jim to tam lidi. Me by tam nikdo nedostal at se snazi sebevic. Rozdil mezi vyucenym kucharem s praxi a kucharem amaterem je neuviritelnej. To ze restaurace provozujou amateri se da pochopit, ale kuchyn by mel ovladat profesional.
529467
hehe MS v hokeji.. tak to je dobry, taky nejak zaostavam. Jinak ad Sef, tim ze jim dal samolepku mi vnitrne potvrdil uz po Blue Pointu, ze ta samolepka nema zadny realny vyznam a muze ji fakt dat kazdymu (asi aby se jim hlasilo vic podinku?). Panskej dvur byl neuveritelnej, nechapu ze si nedokazou sehnat kuchare s praxi, tragedie. Tohle je sice pekny ze se nekdo snazi, ale ten jejich pristup by mel sanci maximalne v nejake vesnicke generacni hospode a i tam by aspon meli vic zkusenosti, protoze by se v tom prostredi pohybovali od mala. Nejhorsi bylo jak proste ani neresili co se tam deje, a cekali az nataceni skonci, dil se odvysila v TV a pritahne jim to tam lidi. Me by tam nikdo nedostal at se snazi sebevic. Rozdil mezi vyucenym kucharem s praxi a kucharem amaterem je neuviritelnej. To ze restaurace provozujou amateri se da pochopit, ale kuchyn by mel ovladat profesional.
0 0
reagovat
Á, to už je opět letní mistrovství v ledním hokeji?:)
529460
Á, to už je opět letní mistrovství v ledním hokeji?*:)*
0 0
reagovat
Aha, je vidět, že se fakt o sport zajímám :D Jsem si tipnul fotbal, jelikož jsem si myslel, že hokejová sezóna už skončila.
529458
Aha, je vidět, že se fakt o sport zajímám *:D* Jsem si tipnul fotbal, jelikož jsem si myslel, že hokejová sezóna už skončila.
0 0
reagovat
:D
529457
*:D*
0 0
reagovat
MS v hokeji.
529456
MS v hokeji.
0 0
reagovat
A co se vlastně hraje za fotbal?
529455
A co se vlastně hraje za fotbal?
0 0
reagovat
Slovensko - Maďarsko 4:3 gólem Slováků v poslední minutě... ups, jsem zvědavej na nás zejtra ?)
529454
Slovensko - Maďarsko 4:3 gólem Slováků v poslední minutě... ups, jsem zvědavej na nás zejtra *?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se