Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 89741 - 89760 Napsat příspěvek
Je to z TESLA areny, takže kdyby se přenášela el. energie, nepřekvapilo by mě to tolik, jako pivo :D
529592
Je to z TESLA areny, takže kdyby se přenášela el. energie, nepřekvapilo by mě to tolik, jako pivo *:D*
0 0
reagovat
Neuniká mi, že to čepuje spodem, ale uniká mi jak zabrání, aby to neteklo? :) Nebo se už dá hmota přenášet skrz hmotu bez narušení?:)
529591
Neuniká mi, že to čepuje spodem, ale uniká mi jak zabrání, aby to neteklo? :) Nebo se už dá hmota přenášet skrz hmotu bez narušení?:)
0 0
reagovat
eh, co mi tady uniká? :) link
529589
eh, co mi tady uniká? :) http://www.youtube.com/watch?v=5v1tHiBTAYc
0 0
reagovat

speta

Eeeee. Čo je to za auto, čo tam príde na konci? 8)
529587
Eeeee. Čo je to za auto, čo tam príde na konci? *8)*
speta
0 0
reagovat

speta.jr

:D:D:D:D

ale jinak bych se na to podíval radši než na x posledních seagalovek... tohle je alespoň extrémně vtipné
529585
*:D**:D**:D**:D* ale jinak bych se na to podíval radši než na x posledních seagalovek... tohle je alespoň extrémně vtipné
speta.jr
0 0
reagovat
529584
http://www.stastnevdovy.cz/videa/ostatni-temata/bolywood-v-akci.html?allowaccess=1 *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Uhhh, konečně cool reklama na banneru nahoře :+
529583
Uhhh, konečně cool reklama na banneru nahoře *:+*
0 0
reagovat

metro news one

Is your baby trying to kill you?:D
529557
Is your baby trying to kill you?*:D*
metro news one
0 0
reagovat

Hellblazer

Toho člověka miluju :)) Ale nejradši mám stejně Everyday normal guy/2/crew :+
529556
Toho člověka miluju :)) Ale nejradši mám stejně Everyday normal guy/2/crew *:+*
Hellblazer
0 0
reagovat
Tak jestli je tenhle druh běžný a straší i u pozitivních zpráv (víkend výjimečně bez nehod...BUM, sestřih ohořelých vraků a krvavých cárů těl obětí :))), tak se omlouvám, já koukám na zprávy výjimečně a narazil jsem na to poprvé. :)
529554
Tak jestli je tenhle druh běžný a straší i u pozitivních zpráv (víkend výjimečně bez nehod...BUM, sestřih ohořelých vraků a krvavých cárů těl obětí *:))*), tak se omlouvám, já koukám na zprávy výjimečně a narazil jsem na to poprvé. :)
0 0
reagovat
Nechápu co vás (některé) já už jsem neviděl novácké zprávy skoro 5 let a nemyslím si, že by se to nějak zlepšilo - prostě mají jinou cílovku. Prostě mě přestalo bavit jak se pokaždý kdy se ve světě stala nějaká důležitá věc, tak oni místo toho dali třeba jak vypadla zas elektřina někde v pr****. Metro News One mě dostalo :D.
529553
Nechápu co vás (některé) já už jsem neviděl novácké zprávy skoro 5 let a nemyslím si, že by se to nějak zlepšilo - prostě mají jinou cílovku. Prostě mě přestalo bavit jak se pokaždý kdy se ve světě stala nějaká důležitá věc, tak oni místo toho dali třeba jak vypadla zas elektřina někde v pr****. Metro News One mě dostalo *:D*.
0 0
reagovat
Loki
:D:D
Good One
:+:+
529550
[b]Loki[/b] *:D**:D* Good One *:+**:+*
0 0
reagovat
Nova sa vidim moze rovno premenovat na Metro News One:D
529549
Nova sa vidim moze rovno premenovat na Metro News One*:D*
0 0
reagovat
Nejhorší jsou ty Youtube zdroje, čistej amatérismus, zakázat to.
529545
Nejhorší jsou ty Youtube zdroje, čistej amatérismus, zakázat to.
0 0
reagovat
On na ty zprávy Novy ještě někdo kouká? Já když tady čtu ty vaše komenty toho jak je to šílený, tak už se pomalu bojím zapnout vůbec TV.
529543
On na ty zprávy Novy ještě někdo kouká? Já když tady čtu ty vaše komenty toho jak je to šílený, tak už se pomalu bojím zapnout vůbec TV.
0 0
reagovat
Nova: zpráva o tom, že na jižním pólu podle nějaké studie PŘIBÝVÁ ledu, najednou bum, úderný sestřih (zdroj tradičně youtube) z Dnu poté, Drtivého dopadu(!) a ještě něčeho (nepoznal jsem, ale téma obrovská vlna zůstává), protože kdyby všechen ten led roztál...neskuteční komici. :-
529542
Nova: zpráva o tom, že na jižním pólu podle nějaké studie PŘIBÝVÁ ledu, najednou bum, úderný sestřih (zdroj tradičně youtube) z Dnu poté, Drtivého dopadu(!) a ještě něčeho (nepoznal jsem, ale téma obrovská vlna zůstává), protože kdyby všechen ten led roztál...neskuteční komici. *:-*
0 0
reagovat
jj jak jsem psal vedle v serialech
529527
jj jak jsem psal vedle v serialech
0 0
reagovat
Dejte mu ban.
529525
Dejte mu ban.
0 0
reagovat

Ahoj juknete

529522
http://blogy.moviezone.cz/dismal/dismal-migmet-zacatek-vymreni/2009/03/25/cesta-osudu/
Ahoj juknete
0 0
reagovat
Tak zatial asi jeho najlepsia "pesnicka" :D
529521
Tak zatial asi jeho najlepsia [link="http://www.youtube.com/watch?v=xC03hmS1Brk"]"pesnicka"[/link] *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se