Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 89801 - 89820 Napsat příspěvek

Jeffy

Kua, teď si mě nechutně nahlodal :), HAL mě spíše utvrdil v classicu..já si snad půjdu hodit korunou.
529416
Kua, teď si mě nechutně nahlodal :), HAL mě spíše utvrdil v classicu..já si snad půjdu hodit korunou.
Jeffy
0 0
reagovat
Deiwi: Metronátor:D
529415
Deiwi: Metronátor*:D*
0 0
reagovat
Fluke: k tomu přehrávači: na classicu je hlavní výhodou velikost disku (mě osobně by ale ten 32GB touch stačil, u iphona furt řeším co zas smažu), filmy a tak jsou v tom o ničem (malá obrazovka a malé titulky) . Zato touch má skvělou velikou obrazovku - já už sem na mobilu zkoukl desítky filmů, komplet sopránovi a HIMYM a TBBT když se nudím ;)

Další věcí jsou aplikace - je jich už nějakých 25 000 a hodně her mě bavilo. oproti classicu (a PSP) je to taky lehčí a tenčí. jo a internet je tu boží, MZ funguje korektně i přes absenci flashe. s OS 3.0 to dostane taky navíc spoustu nových funkcí (konečně search v ipodu)
529414
Fluke: k tomu přehrávači: na classicu je hlavní výhodou velikost disku (mě osobně by ale ten 32GB touch stačil, u iphona furt řeším co zas smažu), filmy a tak jsou v tom o ničem (malá obrazovka a malé titulky) . Zato touch má skvělou velikou obrazovku - já už sem na mobilu zkoukl desítky filmů, komplet sopránovi a HIMYM a TBBT když se nudím ;) Další věcí jsou aplikace - je jich už nějakých 25 000 a hodně her mě bavilo. oproti classicu (a PSP) je to taky lehčí a tenčí. jo a internet je tu boží, MZ funguje korektně i přes absenci flashe. s OS 3.0 to dostane taky navíc spoustu nových funkcí (konečně search v ipodu)
0 0
reagovat
Tak ten Beckham je luxusní:D
529412
Tak ten Beckham je luxusní*:D*
0 0
reagovat
Už se tu probírala Susan Boyle? ;)
529411
Už se tu probírala Susan Boyle? *;)*
0 0
reagovat
Barbosa: Wortington :D:D
529410
Barbosa: Wortington *:D**:D*
0 0
reagovat
Mě spíš vrtalo hlavou, jestli to je fakt reklama na mobil nebo Beckhama někdo takhle upravil ze srandy:)
529401
Mě spíš vrtalo hlavou, jestli to je fakt reklama na mobil nebo Beckhama někdo takhle upravil ze srandy:)
0 0
reagovat
Je to Beckham a v ruce (to červenošedé) má nějaký ujetý mobil. :)
529403
Je to Beckham a v ruce (to červenošedé) má nějaký ujetý mobil. :)
0 0
reagovat

dewi

To je Wortington,ne,ale nechápu co mají simbolizovat ty hodiny?
529399
To je Wortington,ne,ale nechápu co mají simbolizovat ty hodiny?
dewi
0 0
reagovat

deiwi

nechápu
529387
nechápu
deiwi
0 0
reagovat

a4am

Filmpark, ale ti už zavřeli krám.
529386
Filmpark, ale ti už zavřeli krám.
a4am
0 0
reagovat
529385
http://posraceruv.blog.mobilmania.cz/files/2009/04/9aprildbimagehighresfriday17april.jpg *:D*
0 0
reagovat
Já mám jen rychlý dotaz, mě vypadl název a jsem mimopražák, tak mějte se mnou trpělivost. Jak se jmenuje to kino v Praze, kde se domluvíte na promítání s dvd či blu ray, zaplatíte určitou cenu a můžete tam s kamarády vyrazit. Díky předem, abych pak nespamoval slovy díky, takže díky:)
529384
Já mám jen rychlý dotaz, mě vypadl název a jsem mimopražák, tak mějte se mnou trpělivost. Jak se jmenuje to kino v Praze, kde se domluvíte na promítání s dvd či blu ray, zaplatíte určitou cenu a můžete tam s kamarády vyrazit. Díky předem, abych pak nespamoval slovy díky, takže díky:)
0 0
reagovat
Nejlepší je kudla8)
529380
Nejlepší je kudla*8)*
0 0
reagovat

2Cain.cz

Nejlepší je golden Desert Eagle 8) jinak nejlepší jsou ti hardcore hráči, kteří lvl 55 dosáhnou během jedné hry... Mně to trvalo nějaký ten měsíc.. :D
529373
Nejlepší je golden Desert Eagle *8)* jinak nejlepší jsou ti hardcore hráči, kteří lvl 55 dosáhnou během jedné hry... Mně to trvalo nějaký ten měsíc.. *:D*
2Cain.cz
0 0
reagovat
ps.: jo CoD4 hard je droga (3x55 rank omg):D
529372
ps.: jo CoD4 hard je droga (3x55 rank omg)*:D*
0 0
reagovat
529371
[link="http://games.tiscali.cz/clanek/screen_detail.asp?id=13447&img=img1.jpg"]colonial marine[/link]
0 0
reagovat

návrat legendy

529370
[link="http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32516&r=top"]AvP II[/link]
návrat legendy
0 0
reagovat

Fluke

Má ho sestra, tak jsem si s ním chvilku hrál - je to hezká hračka, ale opravdu jenom hračka, v přehrávači bych oceňoval hlavně rychlost a pohodlnost ovládání a kapacitu, takže na tvém místě bych zůstal u Classicu.
Ale jestli se bys opravdu využil to wifi tak by se ti to možná hodilo, na surfování netem je to výborné. Já když už jsem na mobilu na netu tak jen někde na cestách kde se k wifi stejně nedostanu...
529363
Má ho sestra, tak jsem si s ním chvilku hrál - je to hezká hračka, ale opravdu jenom hračka, v přehrávači bych oceňoval hlavně rychlost a pohodlnost ovládání a kapacitu, takže na tvém místě bych zůstal u Classicu. Ale jestli se bys opravdu využil to wifi tak by se ti to možná hodilo, na surfování netem je to výborné. Já když už jsem na mobilu na netu tak jen někde na cestách kde se k wifi stejně nedostanu...
Fluke
0 0
reagovat
Je to spíše technická otázka, ale tady to sleduje více lidí:)

Vlastní někdo iPod Touch?:) Já stále přemýšlím, jestli si nechat iPod classic anebo ho prodat a pořídit Touch. Na Classicu se mi líbí kapacita 80GB, ale Touch není tak vyměřený zařízení a má WIFI s přístupem na net a já se ne a ne rozhodnout :)
529360
Je to spíše technická otázka, ale tady to sleduje více lidí:) Vlastní někdo iPod Touch?:) Já stále přemýšlím, jestli si nechat iPod classic anebo ho prodat a pořídit Touch. Na Classicu se mi líbí kapacita 80GB, ale Touch není tak vyměřený zařízení a má WIFI s přístupem na net a já se ne a ne rozhodnout :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se