Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 88501 - 88520 Napsat příspěvek

cain

Občas mlčeti zlato?)
532923
Občas mlčeti zlato*?)*
cain
0 0
reagovat
oběsit se ve skříni? to musel být hodně v píči. Když sebevražda tak v přírodě pod kvetoucí třešní při východu slunce... to jsem věřil, že je větší kalibr.
532926
oběsit se ve skříni? to musel být hodně v píči. Když sebevražda tak v přírodě pod kvetoucí třešní při východu slunce... to jsem věřil, že je větší kalibr.
0 0
reagovat
Víme to co ty ?)
532915
Víme to co ty *?)*
0 0
reagovat
R.I.P. Carradine:/, taky ho mám nejvíc spojenýho s KF Legendou, ale překvapilo mě, že je mu už 72! Vlastně bylo. Co je pravdy na tom, že to má být sebevražda?
532914
R.I.P. Carradine:/, taky ho mám nejvíc spojenýho s KF Legendou, ale překvapilo mě, že je mu už 72! Vlastně bylo. Co je pravdy na tom, že to má být sebevražda?
0 0
reagovat
osobně sem so ho vždycky pamatoval především z KF:legenda pokračuje, a pak z filmu "ptáci na drátě" nebo tak nějak, s melem gibsonem a goldie hawn... ?)
532912
osobně sem so ho vždycky pamatoval především z KF:legenda pokračuje, a pak z filmu "ptáci na drátě" nebo tak nějak, s melem gibsonem a goldie hawn... *?)*
0 0
reagovat
To intro textu vyznělo jako kdyby přišel do povědomí až teprve s ,,Kill Billem" ... což je docela smutný.
532911
To intro textu vyznělo jako kdyby přišel do povědomí až teprve s ,,Kill Billem" ... což je docela smutný.
0 0
reagovat
Rest in peace D.C. :o
532907
Rest in peace D.C. *:o*
0 0
reagovat
Dalsi co znal osobne Bruce Lee a byli pratele, uz jen proto RIP - Nikdo mu neupre, ze byl jeden z dulezitych pri popularizaci vychodu a kung fu v USA... David died in Bankog
532910
Dalsi co znal osobne Bruce Lee a byli pratele, uz jen proto RIP - Nikdo mu neupre, ze byl jeden z dulezitych pri popularizaci vychodu a kung fu v USA... David died in Bankog
0 0
reagovat
RIP, odpocivej v pokoji... :-
532909
RIP, odpocivej v pokoji... *:-*
0 0
reagovat

David Carradine has been found dead

saaakra takova legenda :(
skoda skoda
532906
saaakra takova legenda :( skoda skoda
David Carradine has been found dead
0 0
reagovat
Já teda Kung Fu nikdy moc nemusel. Kdyže ten seriál ČT dávala naposledy? Ani si nepamatuju. A kdybych se na to podíval dnešníma očima, tak nevím nevím. Každopádně budu Carradinea obdivovat za Kill Bill.
532905
Já teda Kung Fu nikdy moc nemusel. Kdyže ten seriál ČT dávala naposledy? Ani si nepamatuju. A kdybych se na to podíval dnešníma očima, tak nevím nevím. Každopádně budu Carradinea obdivovat za Kill Bill.
0 0
reagovat
Jinak další český fail :)) ten blog je super :+
532904
Jinak další český [link="http://failblog.org/2009/06/01/presenter-fail/"]fail[/link] *:))* ten blog je super *:+*
0 0
reagovat
kua ted to ctu a rikam jsi ze tu cernou kroniku Drak nejak flaka a on Disk:D
Jinak samozrejme R.I.P. Kung-fu: Legenda pokračuje jsem kdysi zral kazdej dil
532903
kua ted to ctu a rikam jsi ze tu cernou kroniku Drak nejak flaka a on Disk*:D* Jinak samozrejme R.I.P. Kung-fu: Legenda pokračuje jsem kdysi zral kazdej dil
0 0
reagovat
RIP Kung Fu master
532902
RIP Kung Fu master
0 0
reagovat
Zemřel David "Bill" Carradine. link
532901
Zemřel David "Bill" Carradine. http://www.foxnews.com/story/0,2933,525069,00.html
0 0
reagovat

Fluke

vím, jsem tam registrovaný, jen mě tam nějak nebaví chodit :D
532883
vím, jsem tam registrovaný, jen mě tam nějak nebaví chodit *:D*
Fluke
0 0
reagovat
:D
532882
*:D*
0 0
reagovat
:D
532878
*:D*
0 0
reagovat

Fluke

Ani se neopovazuj na to reagovat. :)
532877
Ani se neopovazuj na to reagovat. :)
Fluke
0 0
reagovat
Hmm.. Co to je EG? Emo Gay?
532875
Hmm.. Co to je EG? Emo Gay?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se