Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 88481 - 88500 Napsat příspěvek
Hmmm, ted o tom mluvim. Zase je chyba jen na nasi strane. (A Ravenhorna jsem zminil kvuli tomu ze je to klasickej pripad diskuzniho prispevku, kterej vznikl kvuli tomu, abys postnul nejakej diskuzni prispevek... proste cely tvoje pusobeni v poslednich dnech... ale zjevne to nedokazes pochopit)
532954
Hmmm, ted o tom mluvim. Zase je chyba jen na nasi strane. (A Ravenhorna jsem zminil kvuli tomu ze je to klasickej pripad diskuzniho prispevku, kterej vznikl kvuli tomu, abys postnul nejakej diskuzni prispevek... proste cely tvoje pusobeni v poslednich dnech... ale zjevne to nedokazes pochopit)
0 0
reagovat

Cival

Klidně mi BAn dej, jestli ti jde o tohhle a pokud Ti vadí že jsem se na něco zeptal Ravenhorna (byť všem filmům dává 9/10) tak to je luxus
532953
Klidně mi BAn dej, jestli ti jde o tohhle a pokud Ti vadí že jsem se na něco zeptal Ravenhorna (byť všem filmům dává 9/10) tak to je luxus
Cival
0 0
reagovat
p.s.: mne přijde spíš divné jak se pořád navážíte do Diskety, to řeš
532951
p.s.: mne přijde spíš divné jak se pořád navážíte do Diskety, to řeš
0 0
reagovat
Ano, neni nic lehciho nez svadet vinu na jine a ohanet se uzavrenou komunitou.

Dlouhy mesice te tady nikdo nijak neokrikoval, az ted, kdyz si spustil silenou smrst videi a nesmyslnejch linku, potom (po prvnich upozorneni) zacal psat mimozni prispevky o smrti carradinea, sypat dalsi linky a zacal se vyptavat Ravenhorna (!) jestli mas jit do kina Terminatora, kdyz se ti nelibil Star Trek (!!): To je na diskuzni fora jednoho serveru prilis velka zatez 8) Proste se zabav nejak jinak a nebudes muset placat o uzavreny komunite... kazdej normalni clovek by po nekolika okriknutich, at netapetuje aspon na tyden zalezl, ty pritom jedes vicemene dal, coz je extremne otravny. Tak to zkus pochopit - ja se prave chci vyhnout tomu ti davat ban, takze bys mel byt naopak vdecnej ze i po tolika prispevcich s tebou o tom jeste diskutuju... uz to je ale fakt posledni varovani.
532950
Ano, neni nic lehciho nez svadet vinu na jine a ohanet se uzavrenou komunitou. Dlouhy mesice te tady nikdo nijak neokrikoval, az ted, kdyz si spustil silenou smrst videi a nesmyslnejch linku, potom (po prvnich upozorneni) zacal psat mimozni prispevky o smrti carradinea, sypat dalsi linky a zacal se vyptavat Ravenhorna (!) jestli mas jit do kina Terminatora, kdyz se ti nelibil Star Trek (!!): To je na diskuzni fora jednoho serveru prilis velka zatez *8)* Proste se zabav nejak jinak a nebudes muset placat o uzavreny komunite... kazdej normalni clovek by po nekolika okriknutich, at netapetuje aspon na tyden zalezl, ty pritom jedes vicemene dal, coz je extremne otravny. Tak to zkus pochopit - ja se prave chci vyhnout tomu ti davat ban, takze bys mel byt naopak vdecnej ze i po tolika prispevcich s tebou o tom jeste diskutuju... uz to je ale fakt posledni varovani.
0 0
reagovat

Cival

pokud jsem si všiml, tak se zde upozorňuje na výhodné slevy (HW, SW). (nebo v rubrice Domácí Kino). Mne přijde že zde existuje uzavřená komunita, automaticky sestřelující náhodné kolem-jdoucí. Ano je pravda že jsem si trouchu zatapetoval, ale rozhodně ne v rozporu - 2. Kdo napíše do diskuze pět příspěvků během dvou minut, koleduje si o malér (máme tu chat).
532948
pokud jsem si všiml, tak se zde upozorňuje na výhodné slevy (HW, SW). (nebo v rubrice Domácí Kino). Mne přijde že zde existuje uzavřená komunita, automaticky sestřelující náhodné kolem-jdoucí. Ano je pravda že jsem si trouchu zatapetoval, ale rozhodně ne v rozporu - 2. Kdo napíše do diskuze pět příspěvků během dvou minut, koleduje si o malér (máme tu chat).
Cival
0 0
reagovat
caine, jestli se tak nudis, tak si najdi nejakou praci, posledni dny to tady vsude tapetujes a uz nas to moc nebavi... ale fakt
532947
caine, jestli se tak nudis, tak si najdi nejakou praci, posledni dny to tady vsude tapetujes a uz nas to moc nebavi... ale fakt
0 0
reagovat
Zlevnění jarních hitů CD Projektu o 40-70%

Empire je dobrý ale zabugovaný až na půdu, má ovšem vyjít rozsáhlý patch (unlock all factions, new skin units...)
FEAR 2 smrdí konzolí ale pokud nic nečekáte jde o příjemné spstření nočních hodin (+ vynikající soundtracks)
Dawn of War II - rpg co jsi hraje na rts co rychle omrzí na druhou stranu skvěle podán svět Warhammeru 40 k . (Dark Cruisade je ovšem nepřekonána)
532949
[link="http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33086&r=top"]Zlevnění jarních hitů CD Projektu o 40-70%[/link] Empire je dobrý ale zabugovaný až na půdu, má ovšem vyjít rozsáhlý patch (unlock all factions, new skin units...) FEAR 2 smrdí konzolí ale pokud nic nečekáte jde o příjemné spstření nočních hodin (+ vynikající soundtracks) Dawn of War II - rpg co jsi hraje na rts co rychle omrzí na druhou stranu skvěle podán svět Warhammeru 40 k . (Dark Cruisade je ovšem nepřekonána)
0 0
reagovat
žralok ruluje
532943
žralok ruluje
0 0
reagovat
Tak snad na jiné téma, možná jdu s křížkem po funuse, ale poslední dobou se vždycky těším na úvodní muzikálová čísla Craiga Fergusona... :)

např.
www.youtube.com/watch?v=nAvpSdfYAlI

532937
Tak snad na jiné téma, možná jdu s křížkem po funuse, ale poslední dobou se vždycky těším na úvodní muzikálová čísla Craiga Fergusona... :) např. www.youtube.com/watch?v=nAvpSdfYAlI
0 0
reagovat
Myslím, že s podobnejma kecama by ses měl lifrovat na novinky.cz
532935
Myslím, že s podobnejma kecama by ses měl lifrovat na novinky.cz
0 0
reagovat
poslední příspěvek na dané téma:

Seppuku - Muž si v kleče prořízl břišní dutinu mečem wakizaši - překl. „společník“, a to vodorovně zleva doprava, pak mohl následovat ještě svislý řez. Následně jim pobočník usekl hlavu, aby tak zmírnil jejich utrpení. Někteří bojovníci ale dali před stětím přednost vlastnoručnímu probodnutí hrdla či srdce.

Samotný rituál seppuku sestával z meditace, složení krátké básně (haiku), většinou na téma pohrdání smrtí a samotné sebevraždy. (wiki)

např.:
jak kostka ledu
ve skleničce s Whisky
nad městem světel
(Cain)
532934
poslední příspěvek na dané téma: Seppuku - Muž si v kleče prořízl břišní dutinu mečem wakizaši - překl. „společník“, a to vodorovně zleva doprava, pak mohl následovat ještě svislý řez. Následně jim pobočník usekl hlavu, aby tak zmírnil jejich utrpení. Někteří bojovníci ale dali před stětím přednost vlastnoručnímu probodnutí hrdla či srdce. Samotný rituál seppuku sestával z meditace, složení krátké básně (haiku), většinou na téma pohrdání smrtí a samotné sebevraždy. (wiki) např.: jak kostka ledu ve skleničce s Whisky nad městem světel (Cain)
0 0
reagovat
Tak už stačilo
532933
Tak už stačilo
0 0
reagovat

a4am

1. určitě jde ale o vyhrocený moment života, mne to prostě nesedí k jeho filmové image který samozřejmně nemá nic společného se skutečnou povahou...
2. Japonskej styl, nebo Bróďův (na chaloupce)
532932
1. určitě jde ale o vyhrocený moment života, mne to prostě nesedí k jeho filmové image který samozřejmně nemá nic společného se skutečnou povahou... 2. Japonskej styl, nebo Bróďův (na chaloupce)
a4am
0 0
reagovat

cain

Lacině provokuješ, chceš bejt za každou cenu zajímavej. Někdo se s tebou možná do hádky pustí, ale já to nebudu.
532931
Lacině provokuješ, chceš bejt za každou cenu zajímavej. Někdo se s tebou možná do hádky pustí, ale já to nebudu.
cain
0 0
reagovat

Cain.cz

1. Kalibr chlapa se nemá hodnotit podle toho, jak se zabije:D
2. A sebevražda při východu Slunce pod rozkvětlou třešní? To mi příjde mega gay:D

Me se to nedotklo, jen jsem to nějak úplně nepochytil:D
532930
1. Kalibr chlapa se nemá hodnotit podle toho, jak se zabije:D 2. A sebevražda při východu Slunce pod rozkvětlou třešní? To mi příjde mega gay:D Me se to nedotklo, jen jsem to nějak úplně nepochytil:D
Cain.cz
0 0
reagovat
Není to nakonec jedno? Výsledek je stejnej a to, že se ti to zdá "opravdu moc" je jen tvůj problém ?)
532929
Není to nakonec jedno? Výsledek je stejnej a to, že se ti to zdá "opravdu moc" je jen tvůj problém *?)*
0 0
reagovat
imho oběsit se v uzavřeném prosotru je opravdu moc, na to jsem reagoval, to že vaše přecitlivělé dušičky to nepobrali je váš problém...
532927
imho oběsit se v uzavřeném prosotru je opravdu moc, na to jsem reagoval, to že vaše přecitlivělé dušičky to nepobrali je váš problém...
0 0
reagovat

TedGeorge, Mr. Hlad

"Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen." :-(
532928
"Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen." :-(
TedGeorge, Mr. Hlad
0 0
reagovat
Tak reziserom noveho Hellraiser nakoniec Pascal Laugier (Martyrs) nebude :+
532925
Tak reziserom noveho Hellraiser nakoniec Pascal Laugier (Martyrs) nebude *:+*
0 0
reagovat
vlastně dost často
532924
vlastně dost často
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se