Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87761 - 87780 Napsat příspěvek
MeaCulpa: Jestli tě tohle finále nevzalo, tak nevim co bys už chtěl heh.. a Rafa v plný formě sem nebo tam, to jsou jen kecy, to se na mě nezlob.. z tvýho příspěvku víš o tenise asi stejně jako ten komentátor na Nově lol

ps: Jak říkal Roger na předávání.. zranění k tomu patří - musí se Rogerovi nechat, že za celou kariéru se mu vyhejbala vážnější zranění, má dokonalou přípravu, a neni hloupej.. Tim že neni hloupej mám na mysli to, že klidně vynechal 2-3 menší turnaje v posledních letech, jen kvůli tomu aby se připravil na velký turnaje a tělo mu vydrželo pohromadě.. narozdíl od Rafy, kterej hrál turnaje v každym zapadákově a teď na to doplácí. samozřejmě tam hraje roli taky hodně smůly.. ale prosim vás už tady nepište věty typu "na Rafu v plný formě prostě nemá".. děkuji :)
534778
MeaCulpa: Jestli tě tohle finále nevzalo, tak nevim co bys už chtěl heh.. a Rafa v plný formě sem nebo tam, to jsou jen kecy, to se na mě nezlob.. z tvýho příspěvku víš o tenise asi stejně jako ten komentátor na Nově lol ps: Jak říkal Roger na předávání.. zranění k tomu patří - musí se Rogerovi nechat, že za celou kariéru se mu vyhejbala vážnější zranění, má dokonalou přípravu, a neni hloupej.. Tim že neni hloupej mám na mysli to, že klidně vynechal 2-3 menší turnaje v posledních letech, jen kvůli tomu aby se připravil na velký turnaje a tělo mu vydrželo pohromadě.. narozdíl od Rafy, kterej hrál turnaje v každym zapadákově a teď na to doplácí. samozřejmě tam hraje roli taky hodně smůly.. ale prosim vás už tady nepište věty typu "na Rafu v plný formě prostě nemá".. děkuji :)
0 0
reagovat
No Rafa v plný formě je už minulost (už vidim jak se mi to za rok na Rolland Garros vrátí:D) takže Federer může s klidem vyhrávat dál
534774
No Rafa v plný formě je už minulost (už vidim jak se mi to za rok na Rolland Garros vrátí*:D*) takže Federer může s klidem vyhrávat dál
0 0
reagovat
Memphis: klid mu spíš dodal zraněný Rafa. Ač jsem zarytý Federerovec, tak musím uznat, že na Rafu v plný formě prostě nemá. Finále mě teda moc nevzalo. Oproti minulým dvou ročníkům to bylo hodně slabý.
534772
Memphis: klid mu spíš dodal zraněný Rafa. Ač jsem zarytý Federerovec, tak musím uznat, že na Rafu v plný formě prostě nemá. Finále mě teda moc nevzalo. Oproti minulým dvou ročníkům to bylo hodně slabý.
0 0
reagovat

Memphis

Teď už může bejt úplně v klidu, rekordy, turnaje už má všechno kromě... Davis cupu
534768
Teď už může bejt úplně v klidu, rekordy, turnaje už má všechno kromě... Davis cupu
Memphis
0 0
reagovat
krucinál, zrovna když dávaj finále wimbledonu vyjedu si na kolo a navíc si to zapomenu i nahrát, tohle mě opravdu mrzí...
2 Malone: nervy nejsou to, o co by se Federer poslední dvě sezóny moh opírat, ale letošní Roland Garros mu snad konečně zase dopřálo klid...
534767
krucinál, zrovna když dávaj finále wimbledonu vyjedu si na kolo a navíc si to zapomenu i nahrát, tohle mě opravdu mrzí... 2 Malone: nervy nejsou to, o co by se Federer poslední dvě sezóny moh opírat, ale letošní Roland Garros mu snad konečně zase dopřálo klid...
0 0
reagovat
Takový železný nervy jako má Federer bych taky někdy potřeboval..:D
534759
Takový železný nervy jako má Federer bych taky někdy potřeboval..*:D*
0 0
reagovat
Já měl teda extrémně vysilující tenisové dopoledne a pak jsem si dal ještě i tenisové odpoledne, tentokrát naštěstí jen u TV... no, zápas to byl zajímavý a objektivně byl lepší Roddick, ale zase selhal v těch klíčových okamžicích a bez pevné psychiky se v takovém sportu uspět nedá. Každopádně ale loňský zápas byl o několik tříd výše, protože letos hrál RF hlavně údržbu a Roddick moc nechyboval, tak to bylo spíše takové "vyčkávání"...
534755
Já měl teda extrémně vysilující tenisové dopoledne a pak jsem si dal ještě i tenisové odpoledne, tentokrát naštěstí jen u TV... no, zápas to byl zajímavý a objektivně byl lepší Roddick, ale zase selhal v těch klíčových okamžicích a bez pevné psychiky se v takovém sportu uspět nedá. Každopádně ale loňský zápas byl o několik tříd výše, protože letos hrál RF hlavně údržbu a Roddick moc nechyboval, tak to bylo spíše takové "vyčkávání"...
0 0
reagovat
Parádní zápas, zasloužili by si to oba :+
534750
Parádní zápas, zasloužili by si to oba *:+*
0 0
reagovat
250 minut hry, já bych asi umřel vyčerpáním:)
534744
250 minut hry, já bych asi umřel vyčerpáním:)
0 0
reagovat
uff parádní zápas. jen jsem to přál Roddickovi
534742
uff parádní zápas. jen jsem to přál Roddickovi
0 0
reagovat
jo tenis fakt super :+:+
534740
jo tenis fakt super *:+**:+*
0 0
reagovat
Wow, to je tenis8):+
534735
Wow, to je tenis*8)**:+*
0 0
reagovat

Jeffy

534733
http://www.last.fm/group/moviezone.cz
Jeffy
0 0
reagovat
Spíš celkově hudba než jen soundtracky, docela by mě zajímalo co kdo poslouchá (a po těch masivních zákazech na youtube, člověk ani neví co je novýho.)
534732
Spíš celkově hudba než jen soundtracky, docela by mě zajímalo co kdo poslouchá (a po těch masivních zákazech na youtube, člověk ani neví co je novýho.)
0 0
reagovat
to je venkonců docela dobrej nápad :+
534731
to je venkonců docela dobrej nápad *:+*
0 0
reagovat
Tedka jsem doposlouchal soundtrack k City of Ember a musim vam rict, ze je to paradni.

P.S.: Redakce? Nechcete tu udelat diskuzni zalozku Soundtracky? Uz je tu domaci kino, tak by tu ty OST tak nevadili, ne? Treba by to bylo hojne vyuzivany, ne?
534730
Tedka jsem doposlouchal soundtrack k City of Ember a musim vam rict, ze je to paradni. P.S.: Redakce? Nechcete tu udelat diskuzni zalozku Soundtracky? Uz je tu domaci kino, tak by tu ty OST tak nevadili, ne? Treba by to bylo hojne vyuzivany, ne?
0 0
reagovat

Rukopis Karla Velikého

Tak jsem si při "dovolené" v Chorvatsku přečetl mimo jiné i knihu od Stevea Berryho Rukopis Karla Velikého. Určitě se jedná o povedené dílo. Tento žánr mi docela sedí. Líbil se mi historický podtext, na kterém autor stavěl. Pojednává o pátrání po prastaré rase, která ovlivnila mnoho vládců ve starověku a středověku, Karlem Velikým konče. Jestli bych však tomuto dílu něco vytkl, tak hlavní postava Cottona Malonea. Vůbec mi nesl do noty, působil na mě místy arogantně a docela suše, zkrátka nemastný neslaný:( Doufám, že v jiných dílech budou jiní hlavní hrdinové:D
534723
Tak jsem si při "dovolené" v Chorvatsku přečetl mimo jiné i knihu od Stevea Berryho Rukopis Karla Velikého. Určitě se jedná o povedené dílo. Tento žánr mi docela sedí. Líbil se mi historický podtext, na kterém autor stavěl. Pojednává o pátrání po prastaré rase, která ovlivnila mnoho vládců ve starověku a středověku, Karlem Velikým konče. Jestli bych však tomuto dílu něco vytkl, tak hlavní postava Cottona Malonea. Vůbec mi nesl do noty, působil na mě místy arogantně a docela suše, zkrátka nemastný neslaný*:(* Doufám, že v jiných dílech budou jiní hlavní hrdinové:D
Rukopis Karla Velikého
0 0
reagovat
Brýle jsou klasické, tz. značně nepohodlné. Ale 3D je u DL parádní, hlavně u akčních scén je to famozní záležitost, kterou stojí za o vidět(nicméně se za ní nevylatí utratit o 90% vyšší vstupné). Úplně si umím představit nějaký válečný film o stíhacích pilotech ve 3D, třeba zrovna ten Lucasův. To by byla paráda.;):+
534722
Brýle jsou klasické, tz. značně nepohodlné. Ale 3D je u DL parádní, hlavně u akčních scén je to famozní záležitost, kterou stojí za o vidět(nicméně se za ní nevylatí utratit o 90% vyšší vstupné). Úplně si umím představit nějaký válečný film o stíhacích pilotech ve 3D, třeba zrovna ten Lucasův. To by byla paráda.*;)**:+*
0 0
reagovat
Tak jaký je teda hlavní rozdíl mezi ICE AGE 3 normal a 3D. Stojí za to jít na 3D verzi, jak vypadají ty brýůe co má člověk na to 3D atd.
534721
Tak jaký je teda hlavní rozdíl mezi ICE AGE 3 normal a 3D. Stojí za to jít na 3D verzi, jak vypadají ty brýůe co má člověk na to 3D atd.
0 0
reagovat
Zajímavé otázky Václava Moravce z Varů o pobídkách pro zahraniční filmaře
534720
Zajímavé otázky Václava Moravce z Varů o pobídkách pro zahraniční filmaře
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se