Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87741 - 87760 Napsat příspěvek
je to dobrý, Babica je sračka
526492
je to dobrý, Babica je sračka
0 0
reagovat
Ja to porad nechapu: Je to dobry, nebo je to "dobry" jako Babica?:D
526490
Ja to porad nechapu: Je to dobry, nebo je to "dobry" jako Babica?*:D*
0 0
reagovat

duro

Když se podíváš na jejich jídelní lístek na netu, tak zjistíš že český jídla tam víceméně nejsou, takže kromě poledních hotovek jim tam nic nezbylo. On u nich narazil na dva lidi, kteří mají stejně velké ego jako on a proto musel prosazovat svoji koncepci trochu agresivněji. Je to logické, protože pokud se necháš zahnat do kouta, druhá strana to vycítí hodně rychle a pak by ho tam měli zbytečně. Takhle se obě strany nakonec docela shodly a každá nakonec dala prostor té druhé pro své názory.
526484
Když se podíváš na jejich jídelní lístek na netu, tak zjistíš že český jídla tam víceméně nejsou, takže kromě poledních hotovek jim tam nic nezbylo. On u nich narazil na dva lidi, kteří mají stejně velké ego jako on a proto musel prosazovat svoji koncepci trochu agresivněji. Je to logické, protože pokud se necháš zahnat do kouta, druhá strana to vycítí hodně rychle a pak by ho tam měli zbytečně. Takhle se obě strany nakonec docela shodly a každá nakonec dala prostor té druhé pro své názory.
duro
0 0
reagovat

Ne, šéfe

Prvý diel dobrý, lebo v tom pajzli mal čo riešiť. V tejto časti som mal dojem, že iba nasilu hľadá chyby, ktoré tam neboli, urážal a presadzoval si koncepciu, ktorá nebola jednoznačne lepšia. Viac dávali z tej hádky než z toho, čo v tej reštike vlastne zmenil. Ten manažér si aj tak nakoniec nasadil naspäť svoje "česká jídla".
526474
Prvý diel dobrý, lebo v tom pajzli mal čo riešiť. V tejto časti som mal dojem, že iba nasilu hľadá chyby, ktoré tam neboli, urážal a presadzoval si koncepciu, ktorá nebola jednoznačne lepšia. Viac dávali z tej hádky než z toho, čo v tej reštike vlastne zmenil. Ten manažér si aj tak nakoniec nasadil naspäť svoje "česká jídla".
Ne, šéfe
0 0
reagovat
já myslim, že bude až od zítra zase na streamu...
526470
já myslim, že bude až od zítra zase na streamu...
0 0
reagovat
Mistr Imperialus: Je ten druhý díl někde v archivu na netu?
526467
Mistr Imperialus: Je ten druhý díl někde v archivu na netu?
0 0
reagovat
Já se shodou okolností dnes konečně mrkl po netu na díl první, a koul jsem pak v televizi, i na díl druhý ... a je to asi opravdu jedno z mála, co sám od sebe začnu sledovat.
Mimochodem, z ,,kruciprdel" bude za chvíli kult :)
526463
Já se shodou okolností dnes konečně mrkl po netu na díl první, a koul jsem pak v televizi, i na díl druhý ... a je to asi opravdu jedno z mála, co sám od sebe začnu sledovat. Mimochodem, z ,,kruciprdel" bude za chvíli kult *:)*
0 0
reagovat
No tak ten burger vypadal fakt luxusně, ale za 165,- Kč bych si ho asi nedal
526457
No tak ten burger vypadal fakt luxusně, ale za 165,- Kč bych si ho asi nedal
0 0
reagovat
podle stranek to vypada ze budou mit od zitra narvano ;)
526454
podle stranek to vypada ze budou mit od zitra narvano *;)*
0 0
reagovat
Úplně nejhorší je když se člověk dívá na takovej pořad a má hlad..........to je prstě v prd...:D?)
526453
Úplně nejhorší je když se člověk dívá na takovej pořad a má hlad..........to je prstě v prd...*:D**?)*
0 0
reagovat
Šéf byl dobrej, hlavně ty jídla. Ale moc neobjasnili, v takové míře v jaké bych chtěl, co se pak doopravdy povedlo a co ne. Jen ty jídla vypadali stále skvěle!!!
526452
Šéf byl dobrej, hlavně ty jídla. Ale moc neobjasnili, v takové míře v jaké bych chtěl, co se pak doopravdy povedlo a co ne. Jen ty jídla vypadali stále skvěle!!!
0 0
reagovat

popik

Jak říkali ti borci tam "ty vole takovej hamburger jsem ještě nevidel"! Dal bych si kurna.
526450
Jak říkali ti borci tam "ty vole takovej hamburger jsem ještě nevidel"! Dal bych si kurna.
popik
0 0
reagovat
tak jsem dokoukal šéfa, není to špatný, určitě zajímavější než ta pí*ovina na nově...
526448
tak jsem dokoukal šéfa, není to špatný, určitě zajímavější než ta pí*ovina na nově...
0 0
reagovat
jo ten dnešní díl byl dobrej :+:+
526447
jo ten dnešní díl byl dobrej *:+**:+*
0 0
reagovat

MeaCulpa

druhej dil si me udrzel abych koukal pravidelne. jsem porad teda zvedavej nakolik se bude myslenkama opakovat, ale diky tomu ze tam bude pokazdy jinej podnik a pristup i tech lidi to jen tak do stereotypu neupadne. btw hamburger vypadal delikatesne ?)
526446
druhej dil si me udrzel abych koukal pravidelne. jsem porad teda zvedavej nakolik se bude myslenkama opakovat, ale diky tomu ze tam bude pokazdy jinej podnik a pristup i tech lidi to jen tak do stereotypu neupadne. btw hamburger vypadal delikatesne *?)*
MeaCulpa
0 0
reagovat
nejlepší background je last.fm The Beatles Radio třeba :):+
526443
nejlepší background je last.fm The Beatles Radio třeba *:)**:+*
0 0
reagovat

Luc44

Přepni na šéfa, upoutávky po reklamě slibujou velký věci aneb když podnikatel pověří jelito vedením lokálu.
526442
Přepni na šéfa, upoutávky po reklamě slibujou velký věci aneb když podnikatel pověří jelito vedením lokálu.
Luc44
0 0
reagovat
já mám jako backround novu a její reklamu na plastickou chirurgii - druhá šance - to je totální peklo
526440
já mám jako backround novu a její reklamu na plastickou chirurgii - druhá šance - to je totální peklo
0 0
reagovat
Ano šefe zatím dneska ruluje. Kouká někdo?
526439
Ano šefe zatím dneska ruluje. Kouká někdo?
0 0
reagovat
mně ten proužek nabourává grafický koncept a přidává tam takový nepohodlný rušivý element - text navíc. Lepší by byl nový řádek v Událostech vlevo nazvaný třeba Bleskovky. Chápu, že opodstatnění to má...ale nehodí se mi to moc....nu, ale jako na všech jiných serverech - zvyknu si a za tři pátky budu hltat každou větičku o Scarlett...:D;)
526437
mně ten proužek nabourává grafický koncept a přidává tam takový nepohodlný rušivý element - text navíc. Lepší by byl nový řádek v Událostech vlevo nazvaný třeba Bleskovky. Chápu, že opodstatnění to má...ale nehodí se mi to moc....nu, ale jako na všech jiných serverech - zvyknu si a za tři pátky budu hltat každou větičku o Scarlett...*:D**;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist