Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87741 - 87760 Napsat příspěvek
Já si zase myslím, že by se mohli nějak zvětšit na tý liště šipky nebo jejich klikací plocha, protože je děsný se do nich strefovat i na 24" monitoru8)
529137
Já si zase myslím, že by se mohli nějak zvětšit na tý liště šipky nebo jejich klikací plocha, protože je děsný se do nich strefovat i na 24" monitoru*8)*
0 0
reagovat
Ja mam pocit, ze by se i k ty liste mohla pridat moznost diskuze. Nic proti, fakt ne, ale nektery zpravy z listy si zaslouzi diskuzi vic nez HotStuff bo Novinky...
529135
Ja mam pocit, ze by se i k ty liste mohla pridat moznost diskuze. Nic proti, fakt ne, ale nektery zpravy z listy si zaslouzi diskuzi vic nez HotStuff bo Novinky...
0 0
reagovat
mihhi: jo, to jsem taky říkal... datum by mi v tom udělalo pořádek ;)
529133
mihhi: jo, to jsem taky říkal... datum by mi v tom udělalo pořádek ;)
0 0
reagovat
rcorp 14:23 +1...

lišta je dobrá, jenom občas dost mate že tam není datum ale jenom čas
529132
rcorp 14:23 +1... lišta je dobrá, jenom občas dost mate že tam není datum ale jenom čas
0 0
reagovat
ad lišta, je sice super, ale klidně by mohla být větší, třeba na tři řádky, já ji pořád přehlížim :D nebo aspoň větší font... ?)
529131
ad lišta, je sice super, ale klidně by mohla být větší, třeba na tři řádky, já ji pořád přehlížim *:D* nebo aspoň větší font... *?)*
0 0
reagovat
rcorp: Pri vsi ucte, nikdo neni reprezentativni vzorek, kupodivu ani ty, fanousek Zoufalka, ze jo. Timto bych tuto zbytecnou debatu ukoncil.8)
529130
rcorp: Pri vsi ucte, nikdo neni reprezentativni vzorek, kupodivu ani ty, fanousek Zoufalka, ze jo. Timto bych tuto zbytecnou debatu ukoncil.*8)*
0 0
reagovat
No, že by Tsunami byl nějaký reprezentativní vzorek... :)
Ale u mě je hlavní problém v tom, že mi imfův styl sedl výrazně lépe než Hladův, takže mám smůlu tak jako tak. :)
529129
No, že by Tsunami byl nějaký reprezentativní vzorek... :) Ale u mě je hlavní problém v tom, že mi imfův styl sedl výrazně lépe než Hladův, takže mám smůlu tak jako tak. :)
0 0
reagovat
Třeba Tsunami mi to říkal tři roky týden co týden... a ani teď to není sterilní. Prostě jen každej to chce nějak jinak a najít ideální cestu pro všechny se nedá.
529128
Třeba Tsunami mi to říkal tři roky týden co týden... a ani teď to není sterilní. Prostě jen každej to chce nějak jinak a najít ideální cestu pro všechny se nedá.
0 0
reagovat
Kteří bídáci si stěžovali?! Na mučidla s nimi! :D Vždyť to bylo na těch novinkách nejlepší, takhle to je hrozně sterilní. :)
529127
Kteří bídáci si stěžovali?! Na mučidla s nimi! *:D* Vždyť to bylo na těch novinkách nejlepší, takhle to je hrozně sterilní. :)
0 0
reagovat
Neměli... to je úplně jinej příběh. Protoze pro nejaky ctenare je velkej rozdil i mezi novinkama co maj 1000 znaku nebo 2000 znaku. Je jasny, ze vecna podstata kazdy newsky by se vesla klidne i do 250 znaku.
529126
Neměli... to je úplně jinej příběh. Protoze pro nejaky ctenare je velkej rozdil i mezi novinkama co maj 1000 znaku nebo 2000 znaku. Je jasny, ze vecna podstata kazdy newsky by se vesla klidne i do 250 znaku.
0 0
reagovat
Neměli Hot stuff a Novinky to dilema vyřešit?:)
529124
Neměli Hot stuff a Novinky to dilema vyřešit?:)
0 0
reagovat
;o)
529123
;o)
0 0
reagovat
No jo... nejdřív si lidi stěžujou měsíce, že je to moc dlouhý a je tam spousta kecací omáčky okolo. Pak zas jiný, že je tam tý kecací omáčky málo... nekonečný dilema 8)
529122
No jo... nejdřív si lidi stěžujou měsíce, že je to moc dlouhý a je tam spousta kecací omáčky okolo. Pak zas jiný, že je tam tý kecací omáčky málo... nekonečný dilema *8)*
0 0
reagovat
Právě... Hot Stuff mají podle mě délku akorát... to novinky se zkracují....
529116
Právě... Hot Stuff mají podle mě délku akorát... to novinky se zkracují....
0 0
reagovat
Nebo z novinek Hot Stuff 2. Njn, doba, kdy se z novinky o nějakém pidiživotopisném filmu udělala dějepisná stať na čtyři tisíce znaků už jsou holt pryč... :)
529115
Nebo z novinek Hot Stuff 2. Njn, doba, kdy se z novinky o nějakém pidiživotopisném filmu udělala [link="http://www.moviezone.cz/clanek/1193-comeback-rennyho-harlina/"]dějepisná stať na čtyři tisíce znaků[/link] už jsou holt pryč... :)
0 0
reagovat
Zkrati se, aby to tak nebylo. Vime o tom.
529114
Zkrati se, aby to tak nebylo. Vime o tom.
0 0
reagovat
S tou listou jsem se mozna nevyjadril uplne jasne - take si myslim, ze funguje dobre a odlehcila Hot Stuffu o takove ty titerne zpravy typu "nova fotka z nataceni", ale z Hot Stuffu se tak nejak staly Novinky 2.
529113
S tou listou jsem se mozna nevyjadril uplne jasne - take si myslim, ze funguje dobre a odlehcila Hot Stuffu o takove ty titerne zpravy typu "nova fotka z nataceni", ale z Hot Stuffu se tak nejak staly Novinky 2.
0 0
reagovat
HS ma byt kratky a ne dost velky na novinku, to ze to ted stčko parkrat natahl je nahoda.

Lista ma jasne svuj smysl, imho neni treba velky intelektualni namahy, aby clovek ty rozdily pochopil (treba v liste jsou evidentne jen veci jen na jednu vetu, v HS vety co si zaslouzi komentar/diskuzi)
529111
HS ma byt kratky a ne dost velky na novinku, to ze to ted stčko parkrat natahl je nahoda. Lista ma jasne svuj smysl, imho neni treba velky intelektualni namahy, aby clovek ty rozdily pochopil (treba v liste jsou evidentne jen veci jen na jednu vetu, v HS vety co si zaslouzi komentar/diskuzi)
0 0
reagovat
Lišta je super! ;)
Ale je fakt, že délka novinek a hotstuff se jaksi vyrovnala... Štěpán má psavou.. :D
529110
Lišta je super! ;) Ale je fakt, že délka novinek a hotstuff se jaksi vyrovnala... Štěpán má psavou.. :D
0 0
reagovat
Lišta imho funguje výborně... psát cokoliv delšího o nový fotce z bůhvíčeho nebo nějakej drb je zbytečný. Ale s Hot Stuff vs. Novinky souhlas.
529109
Lišta imho funguje výborně... psát cokoliv delšího o nový fotce z bůhvíčeho nebo nějakej drb je zbytečný. Ale s Hot Stuff vs. Novinky souhlas.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist