Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87801 - 87820 Napsat příspěvek
Jonathan Glazer si střihl krátký film pro spkupinu Jacka Whitea The Dead Weather. Premiéru má v červenci a vypadá to sakra dobře:)) link
534630
Jonathan Glazer si střihl krátký film pro spkupinu Jacka Whitea The Dead Weather. Premiéru má v červenci a vypadá to sakra dobře:)) http://thedeadweather.com/treatmelikeyourmother/
0 0
reagovat

naj trailer

inac ktory trailer sa stal naj minuelho roka???myslim ze to bol na temneho rytiera..a ak hej tak ktory prosim???
534629
inac ktory trailer sa stal naj minuelho roka???myslim ze to bol na temneho rytiera..a ak hej tak ktory prosim???
naj trailer
0 0
reagovat

J J

Podle těch hodnocení na ČSFD projekce zřejmě už byla.8)
534580
Podle těch hodnocení na ČSFD projekce zřejmě už byla.*8)*
J J
0 0
reagovat

recenzia

prosim vas,neviete kedy sa tu objavi recenzia na Public Enemies???reps,ked maju chalani z moviezone novinarsku projekciu,????
534573
prosim vas,neviete kedy sa tu objavi recenzia na Public Enemies???reps,ked maju chalani z moviezone novinarsku projekciu,????
recenzia
0 0
reagovat

Fluke

jj, dneska třeba o půl třetí a to sem musim ještě hodně krotit :D

deiwi
naprosto s tebou souhlasim, a ministerstvo pozitivní diskriminace gby byl naprosto trefnej název...
534572
jj, dneska třeba o půl třetí a to sem musim ještě hodně krotit *:D* [b]deiwi[/b] naprosto s tebou souhlasim, a ministerstvo pozitivní diskriminace gby byl naprosto trefnej název...
Fluke
0 0
reagovat
:X
534558
:X
0 0
reagovat
Já taky ne :D
534557
Já taky ne *:D*
0 0
reagovat
Fluke: Nie, nechodím spať hlboko v noci.
534556
Fluke: Nie, nechodím spať hlboko v noci.
0 0
reagovat
Když tapetujem...taky se vám stává, že už se chystáte spát a najednou začnete na něčem kutit, třeba flashovat firmware foťáku a nakonec jdete spát v hluboké noci, spokojeni s poznáním, nových věcí, které jste mohli udělat přes den, ale nikdy jste se k tomu nedokopali?:D
534553
Když tapetujem...taky se vám stává, že už se chystáte spát a najednou začnete na něčem kutit, třeba flashovat firmware foťáku a nakonec jdete spát v hluboké noci, spokojeni s poznáním, nových věcí, které jste mohli udělat přes den, ale nikdy jste se k tomu nedokopali?*:D*
0 0
reagovat

Cain.cz

Mluvíš teď o tapetování diskuze na moviezone?? ;):D
534552
Mluvíš teď o tapetování diskuze na moviezone?? *;)**:D*
Cain.cz
0 0
reagovat
milada - naštěstí na odd. nemáme nic na práci, proto je příjemné a osvěžující, trávit 12 hod. směny s partou mladých lidí vyznávající alternativní přístup k životu...
534548
milada - naštěstí na odd. nemáme nic na práci, proto je příjemné a osvěžující, trávit 12 hod. směny s partou mladých lidí vyznávající alternativní přístup k životu...
0 0
reagovat
Kocáb by si je měl nastěhovat k sobě domu, pak by možná přestal tomuto typu lidí dělat nějaké ústupky.
534547
Kocáb by si je měl nastěhovat k sobě domu, pak by možná přestal tomuto typu lidí dělat nějaké ústupky.
0 0
reagovat
Jako že bydlí v cizím baráku, o který se majitel nestará, by mi ani tak nevadilo, pokud ovšem by se třeba snažili ten dům nějak udržovat, nebo dokonce zvelebovat, jenže když jsem viděl, co tam po nich zbylo za neuvěřitelněj bordel..:o Takový lidi můžou donekonečna vykřikovat, jak jsou svobodný a proti systému a kdesi cosi, v praxi to ovšem znamená, že nepracují, celý den chlastají a žijí v neuvěřitelném svinčíku. :-
534546
Jako že bydlí v cizím baráku, o který se majitel nestará, by mi ani tak nevadilo, pokud ovšem by se třeba snažili ten dům nějak udržovat, nebo dokonce zvelebovat, jenže když jsem viděl, co tam po nich zbylo za neuvěřitelněj bordel..*:o* Takový lidi můžou donekonečna vykřikovat, jak jsou svobodný a proti systému a kdesi cosi, v praxi to ovšem znamená, že nepracují, celý den chlastají a žijí v neuvěřitelném svinčíku. *:-*
0 0
reagovat
nevěřil bych že to řeknu ale souhlas s diskem:o. Tohle už je vrchol. Neoprávněně obývaj cizí barák a on s nima vyjednává a nabízí jim jiný bydlení? wtf kde to žijeme?
534545
nevěřil bych že to řeknu ale souhlas s diskem*:o*. Tohle už je vrchol. Neoprávněně obývaj cizí barák a on s nima vyjednává a nabízí jim jiný bydlení? wtf kde to žijeme?
0 0
reagovat
534544
[link="http://zpravy.idnes.cz/kluci-z-gremia-ods-se-ukazuji-cechum-na-ceste-k-mori-v-plavkach-pue-/domaci.asp?c=A090701_184100_domaci_anv"]Variace na Hochy z trpaslíka?[/link] *:D*
0 0
reagovat
Squatterství je imo něco jako hippies v 60. letech. Skupina mladých lidí se snaží vymezit vůči společnosti a odmítají se zařadit do středního proudu. Dřív nebo později je to přejde, oblíknou si sako s kravatou a vyrazí do práce. Proti tomu nic nemám, ale na druhou stranu pokud omezují práva někoho jinýho (rušením klidu, neopravněným nakládáním s cizím majetkem), tak je třeba to řešit i za cenu represí. Kocáb je pomatenec a měl by úřad přejmenovat na ministerstvo pozitivní diskriminace. V tomhle případě (i v případě Janova) hájí občany, kteří svým způsobem života omezují ostatní a to se mi nelíbí.
534542
Squatterství je imo něco jako hippies v 60. letech. Skupina mladých lidí se snaží vymezit vůči společnosti a odmítají se zařadit do středního proudu. Dřív nebo později je to přejde, oblíknou si sako s kravatou a vyrazí do práce. Proti tomu nic nemám, ale na druhou stranu pokud omezují práva někoho jinýho (rušením klidu, neopravněným nakládáním s cizím majetkem), tak je třeba to řešit i za cenu represí. Kocáb je pomatenec a měl by úřad přejmenovat na ministerstvo pozitivní diskriminace. V tomhle případě (i v případě Janova) hájí občany, kteří svým způsobem života omezují ostatní a to se mi nelíbí.
0 0
reagovat
Ten člověk tvrdí že jim rozumí a přitom nemá tucha co to squaterství vlastě je.

534541
Ten člověk tvrdí že jim rozumí a přitom nemá tucha co to squaterství vlastě je.
0 0
reagovat

Disketa

souhlasím s každým tvým slovem... ?)

Quisp
já zase tyhle zprávy a kocáboviny moc nesleduju, ale titulek mě zaujal, tak sem si ten článek přečet, co tomu člověku leze z úst, mě dost čast hodně udivuje...
534536
souhlasím s každým tvým slovem... *?)* [b]Quisp[/b] já zase tyhle zprávy a kocáboviny moc nesleduju, ale titulek mě zaujal, tak sem si ten článek přečet, co tomu člověku leze z úst, mě dost čast hodně udivuje...
Disketa
0 0
reagovat
Quisper: Kocáb je mimo od té doby, co se rozhodl vzít to ministerstvo. Podařilo se u nemožné - překonal Džamilu Stehlíkovou. Osobně si myslím, že tenhle resort je naprosto zbytečný.
534534
Quisper: Kocáb je mimo od té doby, co se rozhodl vzít to ministerstvo. Podařilo se u nemožné - překonal Džamilu Stehlíkovou. Osobně si myslím, že tenhle resort je naprosto zbytečný.
0 0
reagovat

Memphis

Celá tahle "aféra" je pro mně úplně nepochopitelná. Jak nikdo může podporovat lidi, který si přivlastní cizí majetek, jen tak jako by se nic nedělo? Kocáb mi přijde celkem mimo, jak v tomhle případě, tak v případě Janova.
534533
Celá tahle "aféra" je pro mně úplně nepochopitelná. Jak nikdo může podporovat lidi, který si přivlastní cizí majetek, jen tak jako by se nic nedělo? Kocáb mi přijde celkem mimo, jak v tomhle případě, tak v případě Janova.
Memphis
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se