Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87701 - 87720 Napsat příspěvek
deiwi burned in the fire that he started and nothing can save him because he's already damned! ?)
535047
deiwi burned in the fire that he started and nothing can save him because he's already damned! *?)*
0 0
reagovat
Jo správně, deiwi by se měl omluvit a rituláně zbičovat, já udělám totéž!
535046
Jo správně, deiwi by se měl omluvit a rituláně zbičovat, já udělám totéž!
0 0
reagovat
A abych to jeste doplnil - nevim odkud jsi prisel na to navazeni se do TF2, kdyz:
1.) uz tady jsem psal, ze se mi to nelibi (jinak ten prodlouzeny klip s iPodem a cernym deckem je taky o nicem)
2.) TF2 je pro me celkem zklamani (7/10)
.. so, What The Fuck?
535045
A abych to jeste doplnil - nevim odkud jsi prisel na to navazeni se do TF2, kdyz: 1.) uz [link="http://www.moviezone.cz/clanek/14838-bruno-necenzurovany-international-trailer/diskuze/"]tady[/link] jsem psal, ze se mi to nelibi (jinak ten prodlouzeny klip s iPodem a cernym deckem je taky o nicem) 2.) TF2 je pro me celkem zklamani (7/10) .. so, What The Fuck?
0 0
reagovat
Ja videl jen dve veci z toho a taky se mi to zdalo dost zoufaly. Coz me mrzi, protoze bych byl nerad hazen do stejneho pytle s crimson_moonem :D
535044
Ja videl jen dve veci z toho a taky se mi to zdalo dost zoufaly. Coz me mrzi, protoze bych byl nerad hazen do stejneho pytle s crimson_moonem *:D*
0 0
reagovat
Ale "OK" me rozhodne nerozesmeje. Proc ne... Transformers == GAY? Come on. Na jednu stranu se mluvi o detinskosti, Bayove megalomanstvi a cakani testosteronu z platna, kazdy druhy basement-dweller se rozplyva nad Megan a Isabel..... a na druhou stranu vam pripada "It's like Transformers, but not as gay." vtipne.
Me to prijde jako takove davove silenstvi pro nic. Skvele to vyjadril hned prvni koment pod tou DHD novinkou "Jesus, the movie isn’t even out and I’m like ‘enough already’." a druhy "#10 was sort of amusing, but everything after that seemed increasingly dragged out. I couldn’t wait for it to be over. Letterman has crappy writers."
#10 - rekneme OK, #9 - nuda, #8 - no comment, #7 - nuda, #6 - rekneme OK, #5 - nuda, #4 - nuda, #3 - rekneme OK, #2 - nuda, #1 - no comment
535043
Ale "OK" me rozhodne nerozesmeje. Proc ne... Transformers == GAY? Come on. Na jednu stranu se mluvi o detinskosti, Bayove megalomanstvi a cakani testosteronu z platna, kazdy druhy basement-dweller se rozplyva nad Megan a Isabel..... a na druhou stranu vam pripada "It's like Transformers, but not as gay." vtipne. Me to prijde jako takove davove silenstvi pro nic. Skvele to vyjadril hned prvni koment pod tou DHD novinkou "Jesus, the movie isn’t even out and I’m like ‘enough already’." a druhy "#10 was sort of amusing, but everything after that seemed increasingly dragged out. I couldn’t wait for it to be over. Letterman has crappy writers." #10 - rekneme OK, #9 - nuda, #8 - no comment, #7 - nuda, #6 - rekneme OK, #5 - nuda, #4 - nuda, #3 - rekneme OK, #2 - nuda, #1 - no comment
0 0
reagovat
Ty TF mi prisli jeste asi nejvic OK.
535042
Ty TF mi prisli jeste asi nejvic OK.
0 0
reagovat

diewi

:D
535039
*:D*
diewi
0 0
reagovat
Protože se naváží do TF2? :D
535038
Protože se naváží do TF2? *:D*
0 0
reagovat
Mno videl jsem to vcera diky postu na DHD.. a vtipne mi to teda neprijde
535033
Mno videl jsem to vcera diky postu na DHD.. a vtipne mi to teda neprijde
0 0
reagovat
535030
0 0
reagovat
10 důvodů, proč jít na film Brüno

ÜberLOL, přesvědčil mě ;)
535027
[link="http://filmonic.com/10-reasons-bruno"]10 důvodů, proč jít na film Brüno[/link] ÜberLOL, přesvědčil mě *;)*
0 0
reagovat

ragnar

Dobry ;):+:+ Jen tak dal
535016
Dobry *;)**:+**:+* Jen tak dal
ragnar
0 0
reagovat
brzo se objevi urcite dalsi video a na zimu cely snimek, budu se snazit, slibuji :)
535012
brzo se objevi urcite dalsi video a na zimu cely snimek, budu se snazit, slibuji :)
0 0
reagovat
ragnar: A kdy se akční trhák jako takový objeví v celé stopáži?

Ještě PS v podobě tipu: zkus odstranit prokládání obrazu, určitě to nebude na škodu
535011
ragnar: A kdy se akční trhák jako takový objeví v celé stopáži? Ještě PS v podobě tipu: zkus odstranit prokládání obrazu, určitě to nebude na škodu
0 0
reagovat

ragnar

příště celovečerák ;):D
535010
příště celovečerák *;)**:D*
ragnar
0 0
reagovat

Silence

535004
Silence
0 0
reagovat
tak to jsem rad, ze to zkoukavate, doufam ze se to libi aspon trosku :)
535003
tak to jsem rad, ze to zkoukavate, doufam ze se to libi aspon trosku :)
0 0
reagovat

Silence

...jinak bacha, ta zeď barví :D
535000
*:D* ...jinak bacha, ta zeď barví *:D*
Silence
0 0
reagovat
Fluke: Dukladna analyza pozadi pribehu a motivaci postav nenaznacuje, ze by scenariste pouzili podobnou klicku. Pribeh teto konkretni postavy se v tomto bode zcela logicky uzavrel.
534999
Fluke: Dukladna analyza pozadi pribehu a motivaci postav nenaznacuje, ze by scenariste pouzili podobnou klicku. Pribeh teto konkretni postavy se v tomto bode zcela logicky uzavrel.
0 0
reagovat

deiwi, Luc44

:D Mno, co když Fluke smrt jen předstíral.
534996
*:D* Mno, co když Fluke smrt jen předstíral.
deiwi, Luc44
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se