Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87461 - 87480 Napsat příspěvek
Samozřejmě jsem ještě zapomněl zmínit Baldur´s Gate 2. I když tahle hra se mi dostala do podvědomí především díky své velikosti (na tu dobu). Zabírala 5 či 6 CD:)
536195
Samozřejmě jsem ještě zapomněl zmínit Baldur´s Gate 2. I když tahle hra se mi dostala do podvědomí především díky své velikosti (na tu dobu). Zabírala 5 či 6 CD:)
0 0
reagovat
Tak pokud se na to podivam z horizontu x let tak mi to tak alespon me prijde :] to ze najdu nejake, ktere me po vsech tech letech hodne prekvapi je alespon trochu potesujici :) bavil me treba i ME1, ale unesenej jsem z toho tolik nebyl, pak mi zbejva i par JRPG ktery jsou na opravdu dlouhe zimni vecery, nejsou vubec spatny, ale proste zbytecne moc primocary a stereotypni.

Takze abych to upresnil, tak posledni rok a pul uz me z nabidky i par her bavilo, ale pred tim proste bylo dlouho sucho, ktere jsem se snazil uhasit nekonecnym WoW.

Fantasy Quake byl az M&M IX, jinak mi to teda nejak neprislo, i kdyz s postupem ve hre a vyvojem party uz to klidne i akcnejsi bylo, ale furt v ramci tolerance :) Ja to klidne prechvalovat budu, protoze jsem se u jinych RPG tolik nebavil ac byli sebelepsi, treba BG. :)
536193
Tak pokud se na to podivam z horizontu x let tak mi to tak alespon me prijde :] to ze najdu nejake, ktere me po vsech tech letech hodne prekvapi je alespon trochu potesujici :) bavil me treba i ME1, ale unesenej jsem z toho tolik nebyl, pak mi zbejva i par JRPG ktery jsou na opravdu dlouhe zimni vecery, nejsou vubec spatny, ale proste zbytecne moc primocary a stereotypni. Takze abych to upresnil, tak posledni rok a pul uz me z nabidky i par her bavilo, ale pred tim proste bylo dlouho sucho, ktere jsem se snazil uhasit nekonecnym WoW. Fantasy Quake byl az M&M IX, jinak mi to teda nejak neprislo, i kdyz s postupem ve hre a vyvojem party uz to klidne i akcnejsi bylo, ale furt v ramci tolerance :) Ja to klidne prechvalovat budu, protoze jsem se u jinych RPG tolik nebavil ac byli sebelepsi, treba BG. *:)*
0 0
reagovat

-dRaGoN-

No zas aby jsme MM sérii nepřechválili... ony si i ty staré díly občas taky hrají tak trochu jako fantasy Quake (případně fantasy simulátor B52 - Létání a Pád Meteoritů vládnou :)))

Btw je zvláštní že na jedné straně říkáš že s RPG to jde od 10 k 5, ale přitom hned vychválíš F3...
536187
No zas aby jsme MM sérii nepřechválili... ony si i ty staré díly občas taky hrají tak trochu jako fantasy Quake (případně fantasy simulátor B52 - Létání a Pád Meteoritů vládnou *:))*) Btw je zvláštní že na jedné straně říkáš že s RPG to jde od 10 k 5, ale přitom hned vychválíš F3...
-dRaGoN-
0 0
reagovat
isometrickej fallout me nejak nevzal, ale trojka me teda chytla poradne, jinak souhlas, kez by nekdo udelal nejaky poradny RPG ve stylu M&M. Nevim proc se ten styl totalne vytratil a proc se snazili prejit u posledniho dilu na FPS (ble) M&M byla paradni serie. Jeste me strasne bavilo Wizardry 8. S RPG uz to je hodne dlouhou dobu od 10 k 5, aspon ze se konecne dockame D3. To zas bude zabityho casu 8)
536186
isometrickej fallout me nejak nevzal, ale trojka me teda chytla poradne, jinak souhlas, kez by nekdo udelal nejaky poradny RPG ve stylu M&M. Nevim proc se ten styl totalne vytratil a proc se snazili prejit u posledniho dilu na FPS (ble) M&M byla paradni serie. Jeste me strasne bavilo Wizardry 8. S RPG uz to je hodne dlouhou dobu od 10 k 5, aspon ze se konecne dockame D3. To zas bude zabityho casu *8)*
0 0
reagovat

Ravenhorn

U Might & Magic 8 jsem strávil půlku července (u šestky půlku července před deseti lety)... a jako furt super dungeon :))
Zvláštní je, že z her mladších pěti let mě podobně silně nechytla snad žádná...

Ale označovat Diablo za RPG... že tě pusa nebolí - když už, tak akční RPG... a ještě spíš akce s RPG prvky.
Nejlepší jsou samozřejmě BG1,2 a Planescape Torment, který teď budu rozjíždět i s widescreen modem :)
536185
U Might & Magic 8 jsem strávil půlku července (u šestky půlku července před deseti lety)... a jako furt super dungeon *:))* Zvláštní je, že z her mladších pěti let mě podobně silně nechytla snad žádná... Ale označovat Diablo za RPG... že tě pusa nebolí - když už, tak akční RPG... a ještě spíš akce s RPG prvky. Nejlepší jsou samozřejmě BG1,2 a Planescape Torment, který teď budu rozjíždět i s widescreen modem *:)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Pro mě best of RPG

Diablo 1 & 2
Fallout 1 & 2
Might & Magic 6 až 8
536175
Pro mě best of RPG Diablo 1 & 2 Fallout 1 & 2 Might & Magic 6 až 8
0 0
reagovat
"Where is the font?"
"It´s somewhere between Arial and Wingdings." :D:+

Jinak RPGčka jsou žroutem času, ale který herní žánr není, že?;)
536174
"Where is the font?" "It´s somewhere between Arial and Wingdings." *:D**:+* Jinak RPGčka jsou žroutem času, ale který herní žánr není, že?;)
0 0
reagovat
ačkoliv jsem vždycky vyznával spíš závodní tituly jako nfs (PU bylo nejlepší, U2 mi vydrželo dodnes), taky jsem propad několika rpg, především oboum dílům KOTOR (právě znova dohrávám dvojku) a TES 4: Oblivion (editace obličeje nemá chybu) ?)
536173
ačkoliv jsem vždycky vyznával spíš závodní tituly jako nfs (PU bylo nejlepší, U2 mi vydrželo dodnes), taky jsem propad několika rpg, především oboum dílům KOTOR (právě znova dohrávám dvojku) a TES 4: Oblivion (editace obličeje nemá chybu) *?)*
0 0
reagovat
Ač jsem linuxák, musím uznat, že tohle Microsoftu jde opravdu dobře. Reklama na Office 2010 Movie :+:D
536171
Ač jsem linuxák, musím uznat, že tohle Microsoftu jde opravdu dobře. Reklama na [link="http://www.youtube.com/watch?v=VUawhjxLS2I"]Office 2010 Movie[/link] *:+**:D*
0 0
reagovat
taky by už mohli vydat KotORy na DVDčkách v nějaký reedici.
536163
taky by už mohli vydat KotORy na DVDčkách v nějaký reedici.
0 0
reagovat
Když čtu ty názvy her, tak si připadám tak nějak starej :) I když Falloutí maraton si každý podzim asi taky nedává každej :)
536162
Když čtu ty názvy her, tak si připadám tak nějak starej :) I když Falloutí maraton si každý podzim asi taky nedává každej :)
0 0
reagovat
Nejlepší RPG je stejně Zaklínač :))
536160
Nejlepší RPG je stejně Zaklínač *:))*
0 0
reagovat
Mno ještě je tu The Elder Scrolls či Neverwinter Nights a snad i KotOR8)
536159
Mno ještě je tu The Elder Scrolls či Neverwinter Nights a snad i KotOR*8)*
0 0
reagovat
Je tu jenom jedna serie, ktera vladne vsem... Gothic:D
536158
Je tu jenom jedna serie, ktera vladne vsem... Gothic*:D*
0 0
reagovat

ot do ucha (i pro duši:)

jasper kyd online vynikající je skladba číslo 3: jerusalem horse ride
536157
[link="http://www.jesperkyd.com/"]jasper kyd online[/link] vynikající je skladba číslo 3: jerusalem horse ride
ot do ucha (i pro duši:)
0 0
reagovat
diablo ii jsem nepařil, rpg jsou žroutem času, vi z zaklínač, tam jsem skončil při trhání lučních bilinek :-) ale na D3 jsem zvědavej
536156
diablo ii jsem nepařil, rpg jsou žroutem času, vi z zaklínač, tam jsem skončil při trhání lučních bilinek :-) ale na D3 jsem zvědavej
0 0
reagovat
No je fakt, že v DS máš defacto jasně danou cestu kudy jít a nelze tak zabloudit. To v Diablu se můžeš pohybovat po celé mapě.
536155
No je fakt, že v DS máš defacto jasně danou cestu kudy jít a nelze tak zabloudit. To v Diablu se můžeš pohybovat po celé mapě.
0 0
reagovat
DS není špatný, jenže po pár dnech člověk zjistí, že ho u hry nic nedží - nezajímavé předměty, nudní bossové, dost blbej příběh a okolní questy (dvojka je až na pár věcí stejná) - Dej diablu trochu víc šance, ne náhodou je to král akčních RPG
536154
DS není špatný, jenže po pár dnech člověk zjistí, že ho u hry nic nedží - nezajímavé předměty, nudní bossové, dost blbej příběh a okolní questy (dvojka je až na pár věcí stejná) - Dej diablu trochu víc šance, ne náhodou je to král akčních RPG
0 0
reagovat
Jeffy: jop, měl jsem to i s datadiskem, ale jestli tam byl nejnovější patch, tak to nevím. Každopádně ne, že by se mi tento styl hraní nelíbil (Dungeon Siege je na stejném principu a strávil jsem nad ním pár dlouhých nocí), ale zrovna tady mi to nesedlo.
536152
Jeffy: jop, měl jsem to i s datadiskem, ale jestli tam byl nejnovější patch, tak to nevím. Každopádně ne, že by se mi tento styl hraní nelíbil (Dungeon Siege je na stejném principu a strávil jsem nad ním pár dlouhých nocí), ale zrovna tady mi to nesedlo.
0 0
reagovat
To já si už raději počkám na třetí díl :) Líbí se mi tam celkem ten tak fandy nenáviděnej warcraftovskej vzhled :+
536150
To já si už raději počkám na třetí díl *:)* Líbí se mi tam celkem ten tak fandy nenáviděnej warcraftovskej vzhled *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se