Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87421 - 87440 Napsat příspěvek
Me spis bavi jina vec (tyhle vystrelky uz jsem se naucil ignorovat.. a to tak, ze tematicke "clanky" na novinkach/seznamu uz vubec nectu) - tady link pisou, co hned zacly resit bulvarni media, pritom se staci podivat okolo na jejich webu (ona vlastne staci i homepage seznamu) a 3/4 jejich clanku tvori bulvar... aneb bulvar pise o bulvaru v treti osobe :D:D parada
536361
Me spis bavi jina vec (tyhle vystrelky uz jsem se naucil ignorovat.. a to tak, ze tematicke "clanky" na novinkach/seznamu uz vubec nectu) - tady http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/175574-policie-zastrelila-neozbrojeneho-14leteho-zlodeje-rakousko-je-poboureno.html pisou, co hned zacly resit bulvarni media, pritom se staci podivat okolo na jejich webu (ona vlastne staci i homepage seznamu) a 3/4 jejich clanku tvori bulvar... aneb bulvar pise o bulvaru v treti osobe *:D**:D* parada
0 0
reagovat

Luc44

člověk žije z podstaty překonávání svých vlastních hranic8)..:D
536358
člověk žije z podstaty překonávání svých vlastních hranic*8)*..*:D*
Luc44
0 0
reagovat

Fluke

No to je drsnýýý ... :D Ještě teď se směju .. :D
536357
No to je drsnýýý ... *:D* Ještě teď se směju .. *:D*
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Necítíš se vyčerpaný...? :D
536355
Necítíš se vyčerpaný...? *:D*
Fluke
0 0
reagovat
ty vole, kdyby fanynky stmívání, ale tohle je hlod hodný veřejného lynčování link
536354
ty vole, kdyby fanynky stmívání, ale tohle je hlod hodný veřejného lynčování http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/175542-pocitacove-hry-nici-zivoty-tisicu-lidi.html
0 0
reagovat
Kdo by rekl, ze fanynky Stmivani maji takovouhle moc
536352
Kdo by rekl, ze fanynky Stmivani maji takovouhle [link="http://www.novinky.cz/zena/styl/175536-nejvic-sexy-muzem-sveta-je-robert-pattinson-porazil-johnnyho-deppa.html"]moc[/link]
0 0
reagovat

Luc44

Na chvíli mě i napadlo jestli Student agency nepostavila žlutej tunel přes Budějice:)
536345
Na chvíli mě i napadlo jestli Student agency nepostavila žlutej tunel přes Budějice:)
Luc44
0 0
reagovat

Fluke

To víš, v podzemí musej parkovat auta, v přízemí a dvou dalších patrech nakupovat lidi a na autobusy jsme holt měli místo jenom na střeše 8) :D
536344
To víš, v podzemí musej parkovat auta, v přízemí a dvou dalších patrech nakupovat lidi a na autobusy jsme holt měli místo jenom na střeše *8)* *:D*
Fluke
0 0
reagovat
No já se vrátil z mokrý vody:) a napadlo mě pochválit tu Student Agency, díky který jsem dorazil do Prahy:+ v Českým Krumlově, naprosto super hosteska (a pěkná:), nám objednala lístky, i přestože jsme nebyli v infocentru, či nijak neobjednali místa, tak trochu štígro (haleluja idos). Dokonce nás vzali i na Florenc, i když se končilo na Andělu, prázdným busem8)

btw. Autobusový nádraží v druhým patře v Budějovicích, hodně překvapilo, něco takovýho jsem nečekal.:)
536343
No já se vrátil z mokrý vody:) a napadlo mě pochválit tu Student Agency, díky který jsem dorazil do Prahy*:+* v Českým Krumlově, naprosto super hosteska (a pěkná:), nám objednala lístky, i přestože jsme nebyli v infocentru, či nijak neobjednali místa, tak trochu štígro (haleluja idos). Dokonce nás vzali i na Florenc, i když se končilo na Andělu, prázdným busem*8)* btw. Autobusový nádraží v druhým patře v Budějovicích, hodně překvapilo, něco takovýho jsem nečekal.*:)*
0 0
reagovat
Bagr007
Tam už triko nezabere, tam už to musí jít jinam ...:D
536332
[b]Bagr007[/b] Tam už triko nezabere, tam už to musí jít jinam ...*:D*
0 0
reagovat
No way :D Srovnávat se s Potterem, lol...
536330
No way *:D* Srovnávat se s Potterem, lol...
0 0
reagovat
No pokud si v každém z těch tří filmů někdo sundá triko, tak by to mohlo fungovat. :D
536328
No pokud si v každém z těch tří filmů někdo sundá triko, tak by to mohlo fungovat. *:D*
0 0
reagovat
Na 99% totální kravina, ale jinak celkem vtipnej drb: Poslední díl Twilight ságy prej bude rozdělenej na tři filmy. Někdo si asi řek "Hele, z Pottera udělali dva, to musíme trumfnout." :D
536327
Na 99% totální kravina, ale jinak celkem vtipnej drb: Poslední díl Twilight ságy prej bude rozdělenej na tři filmy. Někdo si asi řek "Hele, z Pottera udělali dva, to musíme trumfnout." *:D*
0 0
reagovat

Trailer na Star Wars:Clone Wars Season Two

Pokud už to sem někdo nepostoval.

link
536308
Pokud už to sem někdo nepostoval. [link="http://www.starwars.com/video/view/000841.html"]link[/link]
Trailer na Star Wars:Clone Wars Season Two
0 0
reagovat
Ja si take rikam, ze to proste je krasne propecena kachnicka na divoko :D
536296
Ja si take rikam, ze to proste je krasne propecena kachnicka na divoko *:D*
0 0
reagovat
Je to skoro upecena kachna. Tom Arnold dokonce natocil film, ktery baziruje na popularite True Lies (nevzpomenu si na nazev, tusim ze "Kid and I"). Zoufale by potreboval, aby se ten film tocil, ale Cameron do toho nikdy nepujde. Sam rekl, ze jednicka ideove "zestarla". To jsou proste devadesatky. Na rozdil od osmdesatek jsou zanrove o dost specifictejsi a nenapodobitelnejsi.
536295
Je to skoro upecena kachna. Tom Arnold dokonce natocil film, ktery baziruje na popularite True Lies (nevzpomenu si na nazev, tusim ze "Kid and I"). Zoufale by potreboval, aby se ten film tocil, ale Cameron do toho nikdy nepujde. Sam rekl, ze jednicka ideove "zestarla". To jsou proste devadesatky. Na rozdil od osmdesatek jsou zanrove o dost specifictejsi a nenapodobitelnejsi.
0 0
reagovat
V pripade navratu by navic ani nemusel vypadat jako dedek.. viz. Stallone (ktery je jeste o rok starsi).. btw link :D:+
536294
V pripade navratu by navic ani nemusel vypadat jako dedek.. viz. Stallone (ktery je jeste o rok starsi).. btw http://www.youtube.com/watch?v=VOCHtasxmIY *:D**:+*
0 0
reagovat
Kachna to byt muze, co se True Lies 2 tyce (mimochodem, nedavno jsem pod Co chystá James Cameron? napsal True Lies 2... jaka by to byla ironie :D), ale ze se Arnie po skonceni sveho volebniho obdobi vrati k filmu uz je skoro jistota. V jednom z rozhovoru z Comic-Conu to Cameron rekl s tim, ze oznameni "co, jak a kdy" necha na Schwarzeneggerovi.
536293
Kachna to byt muze, co se True Lies 2 tyce (mimochodem, nedavno jsem pod [link="http://www.moviezone.cz/clanek/15427-co-chysta-james-cameron/diskuze/"] Co chystá James Cameron?[/link] napsal True Lies 2... jaka by to byla ironie *:D*), ale ze se Arnie po skonceni sveho volebniho obdobi vrati k filmu uz je skoro jistota. V jednom z rozhovoru z Comic-Conu to Cameron rekl s tim, ze oznameni "co, jak a kdy" necha na Schwarzeneggerovi.
0 0
reagovat

terminator007

vypadá to jako kachna, ale já bych byl samozřejmě ten poslední proti arnieho návratu... :))
536291
vypadá to jako kachna, ale já bych byl samozřejmě ten poslední proti arnieho návratu... *:))*
terminator007
0 0
reagovat
On rikal, ze se vrati link ale ja tomu neverim ;)
536289
On rikal, ze se vrati http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=57670 ale ja tomu neverim *;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se