Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87441 - 87460 Napsat příspěvek

KarelR

Myslel jsem si to... že to bývají nemalé částky vím, co si matně pamatuju tak rekordy trhal i v tomhle ohledu třeba Spiderman 3
536288
Myslel jsem si to... že to bývají nemalé částky vím, co si matně pamatuju tak rekordy trhal i v tomhle ohledu třeba Spiderman 3
KarelR
0 0
reagovat
to je škoda, mělo by se to započítávat do rozpočtu, jak pak má člověk vědět, na čem je... :D
536287
to je škoda, mělo by se to započítávat do rozpočtu, jak pak má člověk vědět, na čem je... *:D*
0 0
reagovat
a pokud budu, tak samozrejme rad. ale do ty doby budu cekat jen to nejhorsi
536285
a pokud budu, tak samozrejme rad. ale do ty doby budu cekat jen to nejhorsi
0 0
reagovat
Dodam jenom, ze to ma na nekolika respektovanych webu velmi slusne recenze. Coz samozrejme u tohohle druhu filmu pro nikoho nic neznamena (viz TF2). Ale stejne bys podobneho soudu mohl brzy litovat. ;)
536284
Dodam jenom, ze to ma na nekolika respektovanych webu velmi slusne recenze. Coz samozrejme u tohohle druhu filmu pro nikoho nic neznamena (viz TF2). Ale stejne bys podobneho soudu mohl brzy litovat. ;)
0 0
reagovat

st39.6

Mluv za sebe (v pripade Joea). 8)
536283
Mluv za sebe (v pripade Joea). *8)*
st39.6
0 0
reagovat
a nejvtipnejsi na tom je, ze takovyhle informace prosakujou prave u filmu, ktery sou VSEM NAPROSTO ukradeny :D. Joe i Caspian jsou toho dukazem 8)
536282
a nejvtipnejsi na tom je, ze takovyhle informace prosakujou prave u filmu, ktery sou VSEM NAPROSTO ukradeny *:D*. Joe i Caspian jsou toho dukazem *8)*
0 0
reagovat

HAL

Prakticky nedá, to jenom občas něco prosákne. Vtipný je, že si dost lidí neuvědomuje, že je propagace těch filmů tak drahá. Když ti někdo řekne, že Kaspian stál 225 mega a v kinech vydělal 420, tak si řekneš, že se tam vlastně skoro zaplatil a pohoda. Jenže propagace stála dalších 175... :)
536281
Prakticky nedá, to jenom občas něco prosákne. Vtipný je, že si dost lidí neuvědomuje, že je propagace těch filmů tak drahá. Když ti někdo řekne, že Kaspian stál 225 mega a v kinech vydělal 420, tak si řekneš, že se tam vlastně skoro zaplatil a pohoda. Jenže propagace stála dalších 175... :)
HAL
0 0
reagovat

KarelR

Kde se dá vlastně dostat nějak rozumně k těmto číslům? Co se týče propagace, tak vždycky vidím jen odhady...
(lidé v Paramountu jsou blázni... ale nu což, Sommers mi chybět nebude)
536280
Kde se dá vlastně dostat nějak rozumně k těmto číslům? Co se týče propagace, tak vždycky vidím jen odhady... (lidé v Paramountu jsou blázni... ale nu což, Sommers mi chybět nebude)
KarelR
0 0
reagovat
Propagace Narnie stála víc :)
536279
Propagace Narnie stála víc :)
0 0
reagovat
150 mega za propagaci?
536278
150 mega za propagaci?
0 0
reagovat
Tak přiznám se, že mě Mafia moc nechytla?) Jako samotné prostředí hry vypadalo luxusně, ale bohužel mi hra k srdci nepřirostla. Tak a teď si mě můžete sesvačit?)
536277
Tak přiznám se, že mě Mafia moc nechytla*?)* Jako samotné prostředí hry vypadalo luxusně, ale bohužel mi hra k srdci nepřirostla. Tak a teď si mě můžete sesvačit*?)*
0 0
reagovat
hmmm... 325 milionů = 650 na tržbách... je čas udělat sommersovi pá pá... :D
536276
hmmm... 325 milionů = 650 na tržbách... je čas udělat sommersovi pá pá... *:D*
0 0
reagovat
Mafie je výborná hra... a jedna z mála ve které ta filmovost má své místo a je využívána účelně. A hlavně nebyla tak arkádová jako zbytek žánrové produkce, což snad vydrží i do dvojky.
536244
Mafie je výborná hra... a jedna z mála ve které ta filmovost má své místo a je využívána účelně. A hlavně nebyla tak arkádová jako zbytek žánrové produkce, což snad vydrží i do dvojky.
0 0
reagovat
Na Mafii je skvělý jak vypadá mnohem víc filmově než drtivá většina české filmové tvorby. Stačí si pustit libovolnou ukázku na dvojku nebo klidně i na jedničku a potom si to porovnat s trailerem na Veni, vidi, vici. :)
536243
Na Mafii je skvělý jak vypadá mnohem víc filmově než drtivá většina české filmové tvorby. Stačí si pustit libovolnou ukázku na dvojku nebo klidně i na jedničku a potom si to porovnat s trailerem na Veni, vidi, vici. *:)*
0 0
reagovat

Malone

Až v roce 2010, to není až tak brzo ;) Pořád to datum odsunují... Stal by se zázrak, kdyby to vydali např. v prosinci...
536242
Až v roce 2010, to není až tak brzo *;)* Pořád to datum odsunují... Stal by se zázrak, kdyby to vydali např. v prosinci...
Malone
0 0
reagovat
Aby nás tady nebylo málo, tak moje maličkost taky považuje Planescape Torment za nejlepší hru všech dob :+
536241
Aby nás tady nebylo málo, tak moje maličkost taky považuje Planescape Torment za nejlepší hru všech dob *:+*
0 0
reagovat
Jěště že už je to vydání za rohem , první díl na poosmý už přestal bavit :D
536239
Jěště že už je to vydání za rohem , první díl na poosmý už přestal bavit *:D*
0 0
reagovat

Malone

Pokračování jedné z nejlepších klasik? To pohne i vesmírem :+
536237
Pokračování jedné z nejlepších klasik? To pohne i vesmírem *:+*
Malone
0 0
reagovat

Malone

:+
536232
*:+*
Malone
0 0
reagovat
Když já k těmto hrám úctu nemám, ale nikomu zase neberu, že ji miluje, tak jako já Diablo 2.
536228
Když já k těmto hrám úctu nemám, ale nikomu zase neberu, že ji miluje, tak jako já Diablo 2.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se