Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 85381 - 85400 Napsat příspěvek
Náhradníci? link Jsem zvědav, kterej magor se toho chopí jako první a nabídne nám T-101 jako suvenýr ke sběratelský edici Terminátora 2 :)
511382
Náhradníci? http://www.webdesignerdepot.com/2009/11/mind-blowing-hyperrealistic-sculptures/ Jsem zvědav, kterej magor se toho chopí jako první a nabídne nám T-101 jako suvenýr ke sběratelský edici Terminátora 2 :)
0 0
reagovat

rcorp + imf

Já jsem za konstruktivní kritiku rád, třeba toho, že je kamera nakřivo, jsem si vůbec nevšimnul a samozřejmě, že tu nechci porovnávat sportovní hledisko, od toho mám jiný borce. V zásadě jsem jen chtěl vědět, zda to bude fungovat i na "běžné" publikum a odpověď je: "Ne moc dobře." Rady si beru k srdci a zařídím se podle toho příště, chybami se člověk učí a potřebuje někoho, kdo ho na ty chyby upozorní :+
509391
Já jsem za konstruktivní kritiku rád, třeba toho, že je kamera nakřivo, jsem si vůbec nevšimnul a samozřejmě, že tu nechci porovnávat sportovní hledisko, od toho mám jiný borce. V zásadě jsem jen chtěl vědět, zda to bude fungovat i na "běžné" publikum a odpověď je: "Ne moc dobře." Rady si beru k srdci a zařídím se podle toho příště, chybami se člověk učí a potřebuje někoho, kdo ho na ty chyby upozorní *:+*
rcorp + imf
0 0
reagovat
synchronizované skákání :D :+
509431
synchronizované skákání *:D* *:+*
0 0
reagovat
"Filmový Silent Hill 2 bez Averyho i Ganse bude podle producenta vševysvětlující a potěší širší spektrum diváků." :-
511165
"Filmový Silent Hill 2 bez Averyho i Ganse bude podle producenta vševysvětlující a potěší širší spektrum diváků." *:-*
0 0
reagovat

Nameless

Koukam, ze na Balkane je porad zivo. Osobne si myslim, ze z tricking hlediska ti k tomu asi reknou vic na NoGravity... tady samplery vetsinu lidi potesi, ale neohromi. To jenom, aby sis tu krasobruslarskou hantyrku a vlaznejsi reakce nebral k srdci, skaces slusne, ale na sampler pro masy potrebujes trochu filmovejsi pristup (=kameramana). Viz ty zpomalovacky a tracking shoty, kdy s tou kamerou nekdo hybe nebo s tebou jde behem triku. To na lidi funguje. :) Co se tyce ostatnich nesvaru filmarskych, to uz ti tu kluci rozeberou (hlavne par tech prepalenych zaberu venku, vyskakovani z framu a zabery z prilis velke dalky (to je u tech statickych pochopitelne, ale holt to neni tak atraktivni). To vychytas. Ode mne kazdopadne. :+
510608
Koukam, ze na Balkane je porad zivo. Osobne si myslim, ze z tricking hlediska ti k tomu asi reknou vic na NoGravity... tady samplery vetsinu lidi potesi, ale neohromi. To jenom, aby sis tu krasobruslarskou hantyrku a vlaznejsi reakce nebral k srdci, skaces slusne, ale na sampler pro masy potrebujes trochu filmovejsi pristup (=kameramana). Viz ty zpomalovacky a tracking shoty, kdy s tou kamerou nekdo hybe nebo s tebou jde behem triku. To na lidi funguje. :) Co se tyce ostatnich nesvaru filmarskych, to uz ti tu kluci rozeberou (hlavne par tech prepalenych zaberu venku, vyskakovani z framu a zabery z prilis velke dalky (to je u tech statickych pochopitelne, ale holt to neni tak atraktivni). To vychytas. Ode mne kazdopadne. *:+*
Nameless
0 0
reagovat

Nameless

Hlavně- když už se chceš pochlubit tím, jak skáčeš, tak je klíčové zařídit, abys byl vůbec vidět. :) Takže černé oblečení na černém pozadí fakt ne. :) Tedy nejlépe předem vybrat nějaké vhodné místo s co nejjednodušším pozadím a oblečení oproti němu dostatečně kontrastní (a pak to nezmršit v postprodukci)- třeba ta sekvence od 1:27 by byla fajn, kdyby před šedozeleným pozadím neskákal šedozelený (a trochu šedooranžový) člověk. Měl bys být jediný člověk v obraze (pokud by se nejednalo o synchronizované skákání :) ) a zabírat ho co největší možnou část. Jinak by bylo fajn si ohlídat horizont, ta kamera je snad ve všech statických záběrech nakřivo. :)
510708
Hlavně- když už se chceš pochlubit tím, jak skáčeš, tak je klíčové zařídit, abys byl vůbec vidět. :) Takže černé oblečení na černém pozadí fakt ne. :) Tedy nejlépe předem vybrat nějaké vhodné místo s co nejjednodušším pozadím a oblečení oproti němu dostatečně kontrastní (a pak to nezmršit v postprodukci)- třeba ta sekvence od 1:27 by byla fajn, kdyby před šedozeleným pozadím neskákal šedozelený (a trochu šedooranžový) člověk. Měl bys být jediný člověk v obraze (pokud by se nejednalo o synchronizované skákání :) ) a zabírat ho co největší možnou část. Jinak by bylo fajn si ohlídat horizont, ta kamera je snad ve všech statických záběrech nakřivo. :)
Nameless
0 0
reagovat
Recyklace recyklace recyklovanýho vtipu...?)
510212
Recyklace recyklace recyklovanýho vtipu...*?)*
0 0
reagovat
Hitler a práva v Plzni: link :+
509212
Hitler a práva v Plzni: http://www.youtube.com/watch?v=N-Kv_ir3j2o *:+*
0 0
reagovat

rcorp

Ten akrobat jsem já a dva měsíce to zabralo naskákat, uznávám, že tělocvična je hrozná (ale zas je rozdíl skákat venku nebo na odpružený podlaze), proto jsem se to snažil osvěžit efekty + úhly kamery, ale ta je skoro furt statická (přece ti tam nemůže běhat maník se steadicamem), takže to asi moc nepomohlo. Na druhou stranu myslím, že se mi celkem povedl střih a video působí dynamicky. Ale byl to můj první pokus udělat něco serióznějšího, co by se líbilo i normálnímu publiku, takže klidně poraďte, co příště udělat jinak, na triky mám poradců dost, co se týče ostatních věcí, tak je to trochu horší... jo a preprodukce byla nulová
509240
Ten akrobat jsem já a dva měsíce to zabralo naskákat, uznávám, že tělocvična je hrozná (ale zas je rozdíl skákat venku nebo na odpružený podlaze), proto jsem se to snažil osvěžit efekty + úhly kamery, ale ta je skoro furt statická (přece ti tam nemůže běhat maník se steadicamem), takže to asi moc nepomohlo. Na druhou stranu myslím, že se mi celkem povedl střih a video působí dynamicky. Ale byl to můj první pokus udělat něco serióznějšího, co by se líbilo i normálnímu publiku, takže klidně poraďte, co příště udělat jinak, na triky mám poradců dost, co se týče ostatních věcí, tak je to trochu horší... jo a preprodukce byla nulová
rcorp
0 0
reagovat

Nameless

Opakování je jedna věc a pak blbě zvolené prostředí- nejtragičtější je ta tělocvična, kde je hrozný vizuální chaos, všude lidi, borci splývají s pozadím atd, pak u těch keřů to je trochu lepší, zvlášť když má ten akrobat barevné hadry, ale furt nic moc. Hádám že ty dva měsíce zabrala postprodukce? Jestli jo, tak kdybys věnoval desetinu toho času přípravám a samotnému natáčení, tak podle mě uděláš mnohem líp. Ale ta zpomalovačka v 2:18 je fajn. :)
509245
Opakování je jedna věc a pak blbě zvolené prostředí- nejtragičtější je ta tělocvična, kde je hrozný vizuální chaos, všude lidi, borci splývají s pozadím atd, pak u těch keřů to je trochu lepší, zvlášť když má ten akrobat barevné hadry, ale furt nic moc. Hádám že ty dva měsíce zabrala postprodukce? Jestli jo, tak kdybys věnoval desetinu toho času přípravám a samotnému natáčení, tak podle mě uděláš mnohem líp. Ale ta zpomalovačka v 2:18 je fajn. :)
Nameless
0 0
reagovat

deiwi

:D já co mi to furt připomíná
509255
*:D* já co mi to furt připomíná
deiwi
0 0
reagovat
Trojitý rittberger, dvojitý lutz, odpíchnutý salchow. Zřejmě dobrej oddíl no :+
509259
Trojitý rittberger, dvojitý lutz, odpíchnutý salchow. Zřejmě dobrej oddíl no *:+*
0 0
reagovat

Gonzi

Díky za názor, jsem si myslel, že to bude trochu repetetivní a pro neznalého ještě víc, protože nepozná všechny nuance. A co se týče sport/tanec/ma tak to není pořádně ani jedno, neslouží to k boji (očividně), je to prostě Tricking (né capoeira) a účelem je bavit se, nic víc
509264
Díky za názor, jsem si myslel, že to bude trochu repetetivní a pro neznalého ještě víc, protože nepozná všechny nuance. A co se týče sport/tanec/ma tak to není pořádně ani jedno, neslouží to k boji (očividně), je to prostě Tricking (né capoeira) a účelem je bavit se, nic víc
Gonzi
0 0
reagovat

Nameless

názor nepoznaného publika: opakování stejných triků, obecně to na mě působí mnohem víc jako bojový tanec, než jako něco čeho bych se bál... jinak ale klobouk dolů až po kotníky a né že to na mě někdy hodíš :D:+
509265
názor nepoznaného publika: opakování stejných triků, obecně to na mě působí mnohem víc jako bojový tanec, než jako něco čeho bych se bál... jinak ale klobouk dolů až po kotníky a né že to na mě někdy hodíš *:D**:+*
Nameless
0 0
reagovat
Tohle video jsem vyráběl 2 dlouuhý měsíce a sem ho dávám ze 3 důvodů. Zaprvé, abych dokázal Civalovi, že jsem u diskuze Stmívání nekecal a fakt umim salto ;) Zadruhé bych chtěl znát názor nepoznamenaného publika na to co se tam děje a za třetí si musím přece trochu pohonit ego 8) Video
Mohlo by se líbit těm kdo mají rádi XMA nebo metal. Snad to není spam, berte to jako music video :D
509266
Tohle video jsem vyráběl 2 dlouuhý měsíce a sem ho dávám ze 3 důvodů. Zaprvé, abych dokázal Civalovi, že jsem u diskuze Stmívání nekecal a fakt umim salto *;)* Zadruhé bych chtěl znát názor nepoznamenaného publika na to co se tam děje a za třetí si musím přece trochu pohonit ego *8)* [link="http://www.youtube.com/watch?v=rBtl2Gqh_uk"]Video[/link] Mohlo by se líbit těm kdo mají rádi XMA nebo metal. Snad to není spam, berte to jako music video *:D*
0 0
reagovat
Fotbal jsem se radsi ani neodvazil komentovat 8)
509275
Fotbal jsem se radsi ani neodvazil komentovat *8)*
0 0
reagovat

Spazz

..sem tam na ten tvůj blog kouknu, docela zábavný čtení, dokud si tam ještě psal :D:+
509285
..sem tam na ten tvůj blog kouknu, docela zábavný čtení, dokud si tam ještě psal *:D**:+*
Spazz
0 0
reagovat

deiwi

Párkrát jsem měl pocit, že se koukám na Clerks, kde to mělo svůj original point ?)
509297
Párkrát jsem měl pocit, že se koukám na Clerks, kde to mělo svůj original point *?)*
deiwi
0 0
reagovat
Speciálně pro Diska, jehož dotaz jsem tam zodpovídal, ale nebudu zastírat, že si chci nahánět návštěvnost... Po dlouhé době jsem zas na blog napsal nějaké ty zážitky z číny, tak kdyby někdo chtěl, mže kliknout sem a případně odpovědět na výzvu v závěru posledního článku..... omlouvám se za ...spam(??) :o)
509295
Speciálně pro Diska, jehož dotaz jsem tam zodpovídal, ale nebudu zastírat, že si chci nahánět návštěvnost... Po dlouhé době jsem zas na blog napsal nějaké ty zážitky z číny, tak kdyby někdo chtěl, mže kliknout [link="http://camfrlik.blog.cz"]sem[/link] a případně odpovědět na výzvu v závěru posledního článku..... omlouvám se za ...spam(??) :o)
0 0
reagovat
no ja neviem niako som sa nezasmial:-
509064
no ja neviem niako som sa nezasmial*:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se