Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 85341 - 85360 Napsat příspěvek
Najlepsie je, ze Van Damme tam ani nema hlavnu ulohu. Objavi sa hlavne v poslednej tretine.
514944
Najlepsie je, ze Van Damme tam ani nema hlavnu ulohu. Objavi sa hlavne v poslednej tretine.
0 0
reagovat

puffy2

nevypadá to najhoršie, ale aj tak to nebude bohviečo
514951
nevypadá to najhoršie, ale aj tak to nebude bohviečo
puffy2
0 0
reagovat

puffy

To smrdí Bulharskom na 100 kilometrov. A ešte aj niečím iným. :D
514952
To smrdí Bulharskom na 100 kilometrov. A ešte aj niečím iným. *:D*
puffy
0 0
reagovat
Trailer na najnovsi megahit Universal Soldier Regeneration:
link
514954
Trailer na najnovsi megahit Universal Soldier Regeneration: http://www.youtube.com/watch?v=YO_6ThUGEpc
0 0
reagovat
Myslím, že link je fajn. :)
514974
Myslím, že http://kecy.roumen.cz/ je fajn. :)
0 0
reagovat
Jakou byste mi doporučili stránku s vtipnými obrázky (ale jako fakt vtipnými, prostě ty nej)? Sem myslel, že rozhodne neco najdu, jenze tech stranek je tolik a vsechny jsou kvalitativne dost ubohe. Dik ?)
515037
Jakou byste mi doporučili stránku s vtipnými obrázky (ale jako fakt vtipnými, prostě ty nej)? Sem myslel, že rozhodne neco najdu, jenze tech stranek je tolik a vsechny jsou kvalitativne dost ubohe. Dik *?)*
0 0
reagovat
Joker: To už mě tolik netrápí, mě zajímá kampaň, ne výrobek;)
514609
Joker: To už mě tolik netrápí, mě zajímá kampaň, ne výrobek*;)*
0 0
reagovat

st39.6 & duro

Brilliant!:+:+:+:+:+
514610
Brilliant!*:+**:+**:+**:+**:+*
st39.6 & duro
0 0
reagovat

duro + st39.6

very najs bjůtyfl :+
514612
very najs bjůtyfl *:+*
duro + st39.6
0 0
reagovat
grrrrr :D
514723
grrrrr :D
0 0
reagovat

quisp

Ak estéčkovi poviem, že chcem ešte nejaké zmeny, tak pricestuje za mnou do Košíc. So sekerou. 8) (ale budeme tam ešte pridávať na záver vydavateľa a pod., zrejme)...
514727
Ak estéčkovi poviem, že chcem ešte nejaké zmeny, tak pricestuje za mnou do Košíc. So sekerou. *8)* (ale budeme tam ešte pridávať na záver vydavateľa a pod., zrejme)...
quisp
0 0
reagovat

duro

Pěkně, udělaný klobouk dolů. Jenom bych přidal do pasáže " Autor Černokněžníka>Bivoje a bohatýra" áčko...jako "Autor Černokněžníka a Bivoje a bohatýra" ...takhle se to slejvá a vypadá to jako Černokněžník Bivoj a bohatýr.
514749
Pěkně, udělaný klobouk dolů. Jenom bych přidal do pasáže " Autor Černokněžníka>Bivoje a bohatýra" áčko...jako "Autor Černokněžníka a Bivoje a bohatýra" ...takhle se to slejvá a vypadá to jako Černokněžník Bivoj a bohatýr.
duro
0 0
reagovat

spider:

Skôr sa pekne potrápil. Dnes v noci zhruba o 4.00 ma chcel zavraždiť, našťastie bývam dosť ďaleko... 8) Ale stálo to za to.
514829
Skôr sa pekne potrápil. Dnes v noci zhruba o 4.00 ma chcel zavraždiť, našťastie bývam dosť ďaleko... *8)* Ale stálo to za to.
spider:
0 0
reagovat

duro

Cool, stčko se na tom traileru vyřádil ;):+
514113
Cool, stčko se na tom traileru vyřádil *;)**:+*
duro
0 0
reagovat
duro: Ne, to bych si nedovolil, když jsi ten držitel nějaký literární ceny, jak jsem se dočetl v Metru. ;):)
514111
duro: Ne, to bych si nedovolil, když jsi ten držitel nějaký literární ceny, jak jsem se dočetl v Metru. *;)**:)*
0 0
reagovat
duro: Já to chápu. Jen konstatuju, že ta asociace už v dnešní době není tak vznešená jako kdysi 8)
514110
duro: Já to chápu. Jen konstatuju, že ta asociace už v dnešní době není tak vznešená jako kdysi *8)*
0 0
reagovat
Joker: Najprv som sa zľakol, že to je koment k môjmu videu. :D
514132
Joker: Najprv som sa zľakol, že to je koment k môjmu videu. *:D*
0 0
reagovat
Karel: Báthory sa volá kvôli príslušnosti k významnému šľachtickému rodu. Možno tomu neuveríte, ale Alžbeta nebola jediný potomok rodu. ;) Báthoryovci boli aj králi a významné transylvánske kniežatá.
514136
Karel: Báthory sa volá kvôli príslušnosti k významnému šľachtickému rodu. Možno tomu neuveríte, ale Alžbeta nebola jediný potomok rodu. *;)* Báthoryovci boli aj králi a významné transylvánske kniežatá.
0 0
reagovat
Fluke: Spot dobrej, ale propaguje předraženej šmejd... :o
514135
Fluke: Spot dobrej, ale propaguje předraženej šmejd... *:o*
0 0
reagovat
to je nárez, skvelý výber hudby :+
514156
to je nárez, skvelý výber hudby *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se