Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 85001 - 85020 Napsat příspěvek

Cival

Kdy se vyplouvá? :D
479242
Kdy se vyplouvá? *:D*
Cival
0 0
reagovat
Ja chapu, proc remcaji. Maj na to pravo, tohle bylo fakt extremni, kdy vyskakovalo okno pri kazdym obnoveni stranky. Nemam nic proti mnoha otravnym reklamam, ale tohle bylo proste za hranou - jen o tom bylo potreba durazne informovat reklamni oddeleni, coz se jiste bude jeste parkrat v pristich mesicich a letech opakovat.8)

Jen je skoda o tom mluvit, jak kdybychom diky tomu meli s imfem napul jachtu a byli na to hrdi :D
479254
Ja chapu, proc remcaji. Maj na to pravo, tohle bylo fakt extremni, kdy vyskakovalo okno pri kazdym obnoveni stranky. Nemam nic proti mnoha otravnym reklamam, ale tohle bylo proste za hranou - jen o tom bylo potreba durazne informovat reklamni oddeleni, coz se jiste bude jeste parkrat v pristich mesicich a letech opakovat.*8)* Jen je skoda o tom mluvit, jak kdybychom diky tomu meli s imfem napul jachtu a byli na to hrdi *:D*
0 0
reagovat

Nameless

Já si myslím, že o tom vědí tak jako tak. Je to stále se opakující téma ;)
479283
Já si myslím, že o tom vědí tak jako tak. Je to stále se opakující téma *;)*
Nameless
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Třeba ti, co si stěžují, že jim ty reklamy vyskakují. Teď už vědí, jak se jich zbavit a nemusí tu remcat o zbytečnostech ;)
479282
Třeba ti, co si stěžují, že jim ty reklamy vyskakují. Teď už vědí, jak se jich zbavit a nemusí tu remcat o zbytečnostech *;)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

Sp!der

I do! :D exisuje nějaký přednastavení nebo něco? protože každá nová reklama se vám snad zobrazit musí, dokud ji nazablokujete...?)
479280
I do! *:D* exisuje nějaký přednastavení nebo něco? protože každá nová reklama se vám snad zobrazit musí, dokud ji nazablokujete...*?)*
Sp!der
0 0
reagovat

Luban, Nameless

Anybody cares? ?):))
479279
Anybody cares? *?)**:))*
Luban, Nameless
0 0
reagovat
AdBlock + Firefox a na MZ jsem nikdy neviděl jedinou reklamu :+
479276
AdBlock + Firefox a na MZ jsem nikdy neviděl jedinou reklamu *:+*
0 0
reagovat
Mám AdBlock a vůbec netuším o jaké reklamě to mluvíte :)
479285
Mám AdBlock a vůbec netuším o jaké reklamě to mluvíte *:)*
0 0
reagovat
kruci, ta reklama skáče i když mam adblock, ani nevim odkud... :(

a vůbec... poslední dobou je tu milion nových reklam, tak poslední týden dva, blokuju jednu dvě denně a to mi vadí jen ty nahoře...
479376
kruci, ta reklama skáče i když mam adblock, ani nevim odkud... *:(* a vůbec... poslední dobou je tu milion nových reklam, tak poslední týden dva, blokuju jednu dvě denně a to mi vadí jen ty nahoře...
0 0
reagovat
ad mihhi) Ech? To je takovej problém, když se jednou za čas objeví nějaká takováhle zrůdnost ty reklamy bloknout (když seš teda ten "přispívající čtenář)? A za nějakou dobu zkusit, jesli už nejsou pryč? ?)
Křičet v tomhle případě na redakci je přece naprosto zřejmej pláč nad nesprávnym hrobem8)
479406
ad mihhi) Ech? To je takovej problém, když se jednou za čas objeví nějaká takováhle zrůdnost ty reklamy bloknout (když seš teda ten "přispívající čtenář)? A za nějakou dobu zkusit, jesli už nejsou pryč? *?)* Křičet v tomhle případě na redakci je přece naprosto zřejmej pláč nad nesprávnym hrobem*8)*
0 0
reagovat
Souhlasime s tim, taky se nam to nelini, predali jsme stiznost dal a zase se to upravi... taky to nechapu, ze tomusime vzdycky urgovat.

Ale styl, jakym na nas rve vzdycky v takovou chvili mihhi, mi pripada smutny dost podobne jako takovyhle nasazovani reklam. Tohle proste pada na hlavu lidi co nasazujou reklamy, ne na nas, ani ne na Thorena. Takze kricet ano, ale kricet takhle na nas je jen trestanim nevinnych redaktoru.
479558
Souhlasime s tim, taky se nam to nelini, predali jsme stiznost dal a zase se to upravi... taky to nechapu, ze tomusime vzdycky urgovat. Ale styl, jakym na nas rve vzdycky v takovou chvili mihhi, mi pripada smutny dost podobne jako takovyhle nasazovani reklam. Tohle proste pada na hlavu lidi co nasazujou reklamy, ne na nas, ani ne na Thorena. Takze kricet ano, ale kricet takhle na nas je jen trestanim nevinnych redaktoru.
0 0
reagovat

ad Vodafone

Je fascinující jak můžou být snahy marketérů tak šíleně přehnané, že se při tom ani nezamyslí o kolik čtenářů jejím nasazením přijdou. Protože bez legrace, muset fungovat bez blokace reklam, tak kvůli tomuhle na MZ přestanu chodit
(btw chápu že za tuhle nemůžete a štve vás stejně jako ostatní... ale není to poprvé co se tu takový exces objevil, takže by se na miton trochu víc tlačit snad dalo)
479614
Je fascinující jak můžou být snahy marketérů tak šíleně přehnané, že se při tom ani nezamyslí o kolik čtenářů jejím nasazením přijdou. Protože bez legrace, muset fungovat bez blokace reklam, tak kvůli tomuhle na MZ přestanu chodit (btw chápu že za tuhle nemůžete a štve vás stejně jako ostatní... ale není to poprvé co se tu takový exces objevil, takže by se na miton trochu víc tlačit snad dalo)
ad Vodafone
0 0
reagovat
ty jo sem si vypnul blokaci reklam a nestačim se divit :D:D:D
479619
ty jo sem si vypnul blokaci reklam a nestačim se divit *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

reklama

Takhle snesu dost, naprosto chápu význam reklamy (dělám v tištěným médiu), ale aby mi pokaždý, POKAŽDÝ, když překliknu z diskuze do diskuze sjela dolu ta šílenost, to je fakt silná káva. Chápu, že to nemůžete zrušit, ale aspoň tlumočit velkou nasranost dál. Díky
479637
Takhle snesu dost, naprosto chápu význam reklamy (dělám v tištěným médiu), ale aby mi pokaždý, POKAŽDÝ, když překliknu z diskuze do diskuze sjela dolu ta šílenost, to je fakt silná káva. Chápu, že to nemůžete zrušit, ale aspoň tlumočit velkou nasranost dál. Díky
reklama
0 0
reagovat
už se to řešilo mnohokrát, ale maximální souhlas speta.jr, vydělávat sice musíte, ale fakt i za cenu, že se stává web nepoužitelný??? a hlavně tahle odměnujete uživatele co vám chtějí přispět a reklamu neblokují TÍMHLE, zamyslete se nad sebou!!!
479722
už se to řešilo mnohokrát, ale maximální souhlas speta.jr, vydělávat sice musíte, ale fakt i za cenu, že se stává web nepoužitelný??? a hlavně tahle odměnujete uživatele co vám chtějí přispět a reklamu neblokují TÍMHLE, zamyslete se nad sebou!!!
0 0
reagovat
ta Vodkafone reklama uz me neskonale kaka :(:(
479725
ta Vodkafone reklama uz me neskonale kaka *:(**:(*
0 0
reagovat
Já myslím, že už je nejvyšší čas udělat Avatar FAQ. ;)
479727
Já myslím, že už je nejvyšší čas udělat Avatar FAQ. *;)*
0 0
reagovat
Summ: Ve 3D asi jen ve videnskem IMAXu nebo v Anglii, u nas bude v originale jen 2D verze.
479827
Summ: Ve 3D asi jen ve videnskem IMAXu nebo v Anglii, u nas bude v originale jen 2D verze.
0 0
reagovat

Zdravím. Bude Avatar 3D v CZ/SK niekde niekedy dostupný v kinách aj bez dabingu? Ak som to teda spravne pochopil z popisu PC...
479846
Zdravím. Bude Avatar 3D v CZ/SK niekde niekedy dostupný v kinách aj bez dabingu? Ak som to teda spravne pochopil z popisu PC...
0 0
reagovat

bender22

Posluž si link ;)
480337
Posluž si http://vimeo.com/michaelbaydotcom *;)*
bender22
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se