Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84981 - 85000 Napsat příspěvek

Gonzi

:D takže nejsem jedinej, kdo to vidí... :D
479002
*:D* takže nejsem jedinej, kdo to vidí... *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
Gonzi: :D:D
479001
Gonzi: *:D**:D*
0 0
reagovat
Dá sa nejak obíjsť ta reklama na Vodafone, ktorá mi tu neustále skáče do okna ? Lebo popravde, chytám na to už dosť nervy, aby som to ustavične odklikával ...
479000
Dá sa nejak obíjsť ta reklama na Vodafone, ktorá mi tu neustále skáče do okna ? Lebo popravde, chytám na to už dosť nervy, aby som to ustavične odklikával ...
0 0
reagovat
hlavní stránka -> dole obrázky k novým DVD -> tam to DVD k pohádce o honzikovi a mařence -> nevím čeho konkrétně je to obrázek, ale můžu říct, že v tom vidím jen a pouze přirození :D:D:D ten obrázek bych vyměnil :D:D:D
478999
hlavní stránka -> dole obrázky k novým DVD -> tam to DVD k pohádce o honzikovi a mařence -> nevím čeho konkrétně je to obrázek, ale můžu říct, že v tom vidím jen a pouze přirození *:D**:D**:D* ten obrázek bych vyměnil *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Kamy

:D ":+!"
478998
*:D* "*:+*!"
Kamy
0 0
reagovat

Snipsley

Je divné, že mi v tvojej reakcií ten smajlík so zdvihnutým prstom pripadá akoby vystrkoval prostredník? :D
478996
Je divné, že mi v tvojej reakcií ten smajlík so zdvihnutým prstom pripadá akoby vystrkoval prostredník? *:D*
Snipsley
0 0
reagovat
Snipsley: Díky ;)
478994
Snipsley: Díky *;)*
0 0
reagovat

Thoren

Sakra, předchozí post byl odeslán ještě před Opravou :D ale i tak :+, i když s prstem ne tak nahoře.
479004
Sakra, předchozí post byl odeslán ještě před Opravou *:D* ale i tak *:+*, i když s prstem ne tak nahoře.
Thoren
0 0
reagovat

Thoren

:+
479008
*:+*
Thoren
0 0
reagovat

Oprava

Sorry, omezení je takto 1 zobrazení na 1 uživatele za 1 hodinu.
479007
Sorry, omezení je takto 1 zobrazení na 1 uživatele za 1 hodinu.
Oprava
0 0
reagovat

Omluva za reklamu

Hezký den, chtěl bych se omluvit za nepříjemnosti ohledně vyskakovací reklamy, která nás tu včera a dnes trápila. Trochu mě mrzí, že tu občas dochází k zjednodušování celé situace a vinna se hodí na firmu Miton jako celek. Proto bych chtěl jen zmínit, že v Mitonu stejně jako v jiných firmách máme různé lidi. Někteří, třeba jako já, máme za úkol podílet se na rozvoji projektů a přispívat tak spokojenosti uživatelů. Jiní lidé mají zase za úkol přinášet na projekt peníze a prodávat na něm reklamu. Bez těchto peněz by nebylo na odměny redakce, vývoj ani samotný provoz serveru. Bohužel se stává, že si člověk z obchodního oddělení některé věci neuvědomí a prodá něco, co překročí hranice snesitelnosti. V tomto případě byla nasazena vyskakovací reklama stejně jako normální bannerová reklama. Jak Cival potvrdí, během toho týdne mi již třikrát volal, zdalipak by s tím nešlo něco dělat a pokaždé se mi zatím povedlo zařídit omezení na 1 zobrazení na 1 uživatele za 1 den, což se dá skousnout ne? ;) Děkuji mnohokrát za vaši trpělivost a vážím si vaší přízně!

Miroslav Jahoda
MITON CZ.
479010
Hezký den, chtěl bych se omluvit za nepříjemnosti ohledně vyskakovací reklamy, která nás tu včera a dnes trápila. Trochu mě mrzí, že tu občas dochází k zjednodušování celé situace a vinna se hodí na firmu Miton jako celek. Proto bych chtěl jen zmínit, že v Mitonu stejně jako v jiných firmách máme různé lidi. Někteří, třeba jako já, máme za úkol podílet se na rozvoji projektů a přispívat tak spokojenosti uživatelů. Jiní lidé mají zase za úkol přinášet na projekt peníze a prodávat na něm reklamu. Bez těchto peněz by nebylo na odměny redakce, vývoj ani samotný provoz serveru. Bohužel se stává, že si člověk z obchodního oddělení některé věci neuvědomí a prodá něco, co překročí hranice snesitelnosti. V tomto případě byla nasazena vyskakovací reklama stejně jako normální bannerová reklama. Jak Cival potvrdí, během toho týdne mi již třikrát volal, zdalipak by s tím nešlo něco dělat a pokaždé se mi zatím povedlo zařídit omezení na 1 zobrazení na 1 uživatele za 1 den, což se dá skousnout ne? *;)* Děkuji mnohokrát za vaši trpělivost a vážím si vaší přízně! Miroslav Jahoda MITON CZ.
Omluva za reklamu
0 0
reagovat
ešte, že neviem o akej reklame hovoríte, opera slúži dobre
479013
ešte, že neviem o akej reklame hovoríte, opera slúži dobre
0 0
reagovat
cival> to že vždycky napíšeš mi za to nemůžeme mi přijde trochu zlehčující, VY jste šli pod Miton. A vzhledem k tomu, že se to už po několikáté opakuje tak buď má miton možnot dělat si s MZ co chce (a v tom případě si stěžuju na správném místě) nebo nemá a teda pokud by mi někdo tohle dělal tak bych z toho asi něco vyvodil... Jinak zamyšlení bylo myšleno zamyslete se kam chcete MZ směřovat a jestli jsou pro vás přednější čtenáři nebo něco jiného...

fin> to je nádherný, ale já NECHCI žádnou reklamu blokovat, a neexistuje jediný web na který chodím, kde by byla reklama tak obtěžující, že by znemožnovala používání
479029
cival> to že vždycky napíšeš mi za to nemůžeme mi přijde trochu zlehčující, VY jste šli pod Miton. A vzhledem k tomu, že se to už po několikáté opakuje tak buď má miton možnot dělat si s MZ co chce (a v tom případě si stěžuju na správném místě) nebo nemá a teda pokud by mi někdo tohle dělal tak bych z toho asi něco vyvodil... Jinak zamyšlení bylo myšleno zamyslete se kam chcete MZ směřovat a jestli jsou pro vás přednější čtenáři nebo něco jiného... fin> to je nádherný, ale já NECHCI žádnou reklamu blokovat, a neexistuje jediný web na který chodím, kde by byla reklama tak obtěžující, že by znemožnovala používání
0 0
reagovat
duro: Myslim ze tvoje nasratost nedosahne ani poloviny te moji... jdu to znovu resit 8)
479028
duro: Myslim ze tvoje nasratost nedosahne ani poloviny te moji... jdu to znovu resit *8)*
0 0
reagovat

Bakllazaan

Jo, ten Time Machine je dobrej, škoda jen, že ty ostatní volby nejsou rozsáhlejší - něco jako paralelní dějová linie, ale i tak je to hodně dobrý
479062
Jo, ten Time Machine je dobrej, škoda jen, že ty ostatní volby nejsou rozsáhlejší - něco jako paralelní dějová linie, ale i tak je to hodně dobrý
Bakllazaan
0 0
reagovat
link zajímavej interaktivní seriál s cestováním v čase :)
479061
http://www.youtube.com/watch?v=l8rJ1WML60Y zajímavej interaktivní seriál s cestováním v čase :)
0 0
reagovat
Prišiel som do tejto diskusie iba vyjadriť nasratosť nad tou lietajúcou reklamou... vidím, že už to tu bolo vyjadrené, idem zase ďalej. 8)
479097
Prišiel som do tejto diskusie iba vyjadriť nasratosť nad tou lietajúcou reklamou... vidím, že už to tu bolo vyjadrené, idem zase ďalej. *8)*
0 0
reagovat
Fluke: Normalne bych napsal "no co, patrila by do te poloviny stranek, na ktere chodim, u nichz je to zcela normalni". Ale nechci to privolat, tak to nenapisu :D
479246
Fluke: Normalne bych napsal "no co, patrila by do te poloviny stranek, na ktere chodim, u nichz je to zcela normalni". Ale nechci to privolat, tak to nenapisu *:D*
0 0
reagovat
Počkejte až miton zkusí "za 10 sekund budete přesměrováni na váš článek" :D
479245
Počkejte až miton zkusí "za 10 sekund budete přesměrováni na váš článek" *:D*
0 0
reagovat

Nameless

Mně třeba jinak reklamy vůbec nevadí, nemám potřebu je blokovat a ani nechci ;)
479243
Mně třeba jinak reklamy vůbec nevadí, nemám potřebu je blokovat a ani nechci *;)*
Nameless
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se