Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84681 - 84700 Napsat příspěvek

Pe7er

No super, ale MZ redakce tě nepochválí za ty linky. Měl jsi to sem dát, ale bez těch linků. :-
471789
No super, ale MZ redakce tě nepochválí za ty linky. Měl jsi to sem dát, ale bez těch linků. *:-*
Pe7er
0 0
reagovat

2010

a je to tady, už jen dva roky :D Happy New Year :+
471796
a je to tady, už jen dva roky *:D* Happy New Year *:+*
2010
0 0
reagovat
jj vsetko najlepsie do noveho roku:+
471795
jj vsetko najlepsie do noveho roku*:+*
0 0
reagovat
prave som si objednal 4DVD kolekciu Titanicu..a bolo tam pisane ze je obraz aj zvuk je kompletne remastrovany.moze mi niekto, prosim vysvetlit co to je??;) ja viem, je to prkotina,ale zaujima ma to..dakujem:))
471797
prave som si objednal 4DVD kolekciu Titanicu..a bolo tam pisane ze je obraz aj zvuk je kompletne remastrovany.moze mi niekto, prosim vysvetlit co to je??*;)* ja viem, je to prkotina,ale zaujima ma to..dakujem*:))*
0 0
reagovat
ak mi dnes došiel krásny mail, buď je to omyl, alebo si niekto myslí, že som taký blbý a stiahnem si to :D

"Čabas :-)

stav se dneska večer prosím, mám moc dobrý chlebíčky (mamka dělala) a i něco ostřejšího na zub :))))

Jo a už mám Avatar v češtině a to v HD kvalitě - fakt nářez :-)

link
link

heslo: avatarek

Tak jestli můžeš tak to stáhni a vem to k nám.. díky moc :))))"
471798
ak mi dnes došiel krásny mail, buď je to omyl, alebo si niekto myslí, že som taký blbý a stiahnem si to *:D* "Čabas :-) stav se dneska večer prosím, mám moc dobrý chlebíčky (mamka dělala) a i něco ostřejšího na zub :)))) Jo a už mám Avatar v češtině a to v HD kvalitě - fakt nářez :-) http://www.quickshare.cz/stahnout-soubor/141926:avatar-hq-ts-cz-part1-rar_999MB http://www.quickshare.cz/stahnout-soubor/141938:avatar-hq-ts-cz-part2-rar_999MB heslo: avatarek Tak jestli můžeš tak to stáhni a vem to k nám.. díky moc :))))"
0 0
reagovat
Všechno nejlepší do nového roku - píšu teď, protože nevím jestli budu moct psát za pár hodin:))
471799
Všechno nejlepší do nového roku - píšu teď, protože nevím jestli budu moct psát za pár hodin*:))*
0 0
reagovat
Je tady nějaký šťastný majitel dvd Život Briana od Sony z Bontonlandu? Koupila jsem ho s tím, že má české titulky, ale v menu je nikde nevidím. Jsou tam vůbec nebo obal kecá?
471800
Je tady nějaký šťastný majitel dvd Život Briana od Sony z Bontonlandu? Koupila jsem ho s tím, že má české titulky, ale v menu je nikde nevidím. Jsou tam vůbec nebo obal kecá?
0 0
reagovat
BOXXY :D:D
471808
BOXXY *:D**:D*
0 0
reagovat
Wired hlasuje pro nejsexy geeka:D výběr opravdu stojí za to8) link
471819
Wired hlasuje pro nejsexy geeka*:D* výběr opravdu stojí za to*8)* http://www.wired.com/underwire/2009/12/sexy-geeks-2009
0 0
reagovat
Také přeji šťastný nový rok a snad letní filmová sezóna 2010 bude povedenější než ta letošní. ;)
471826
Také přeji šťastný nový rok a snad letní filmová sezóna 2010 bude povedenější než ta letošní. ;)
0 0
reagovat
štastný nový filmový rok, ať je ještě lepší než ten letošní :):+
471832
štastný nový filmový rok, ať je ještě lepší než ten letošní *:)**:+*
0 0
reagovat
PF2010 všem eMZákům a pro zajímavost link link největší filmové události, které nás minuli nebo teprve přijdou:)
471836
PF2010 všem eMZákům a pro zajímavost http://movies.amctv.com/movie-guide/top-fifteen-movies-that-predicted-the-future-and-blew-it.php http://movies.yahoo.com/photos/redcarpet/gallery/1633/top-10-inaccurate-movies-about-the-future#photo3 největší filmové události, které nás minuli nebo teprve přijdou*:)*
0 0
reagovat
všem do Nového roku hodně zdraví a zítřejší ráno bez opice :D
471835
všem do Nového roku hodně zdraví a zítřejší ráno bez opice *:D*
0 0
reagovat

okkac

my sme jeli autem ve 3 tentokrat takze to bylo o dost levnejsi... jinak tentokrat sme taky prijeli vcas a bylo rozsviceno za platnem a videli sme tu aparaturu... ten hlavni center byl velikosti toho auta kterym sme tam prijeli :D
471837
my sme jeli autem ve 3 tentokrat takze to bylo o dost levnejsi... jinak tentokrat sme taky prijeli vcas a bylo rozsviceno za platnem a videli sme tu aparaturu... ten hlavni center byl velikosti toho auta kterym sme tam prijeli *:D*
okkac
0 0
reagovat
Welcome to the World of Tomorrow! 8) PF2010...
471839
Welcome to the World of Tomorrow! *8)* PF2010...
0 0
reagovat
Připojuji se a přeji taky parádní novej rok 2010...A neožerte se moc!!!:D:D:D
471838
Připojuji se a přeji taky parádní novej rok 2010...A neožerte se moc!!!*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Všechno nejlepší do Nového roku, kluci a děvčata.... A pro všechny, co se umí bavit i bez nealka - ať ta kocovina není tentokrát tak úmorná
471843
Všechno nejlepší do Nového roku, kluci a děvčata.... A pro všechny, co se umí bavit i bez nealka - ať ta kocovina není tentokrát tak úmorná
0 0
reagovat
Hmm, ale je pravda, že ten zvuk tam za ten výlet stojí ?)
471842
Hmm, ale je pravda, že ten zvuk tam za ten výlet stojí *?)*
0 0
reagovat

ondratel

Tak podruhé se ti do Vídně zachtělo :D No kdyby to nestálo litr za cestu vlakem, tak by šel i podruhé. Máš pravdu, ten zvuk je tam výborná kvalita.
471840
Tak podruhé se ti do Vídně zachtělo *:D* No kdyby to nestálo litr za cestu vlakem, tak by šel i podruhé. Máš pravdu, ten zvuk je tam výborná kvalita.
ondratel
0 0
reagovat
prave sem se vratil z vidne - posledni projekce Avatar 3D OV (zitra tam este je dabing a pak uplne schluss) a at uz si rikate ...o meter-dva vetsi platno, a co? dva projektory, a co? OAR, a co?
ale ten zvuk, ten se teda rozhodne neda klasifikovat "a co"! uz sem tam byl podruhy a tentokrat sem si ten zvuk opravdu uzival... THX uz pro me neni jen marketing :+:+
471845
prave sem se vratil z vidne - posledni projekce Avatar 3D OV (zitra tam este je dabing a pak uplne schluss) a at uz si rikate ...o meter-dva vetsi platno, a co? dva projektory, a co? OAR, a co? ale ten zvuk, ten se teda rozhodne neda klasifikovat "a co"! uz sem tam byl podruhy a tentokrat sem si ten zvuk opravdu uzival... THX uz pro me neni jen marketing *:+**:+*
0 0
reagovat
Komentáře

AKTUALITY

NovinkyTémataNa obzoru

RECENZE

Aktuální recenzeKinovýhledVIM

TRAILERY

TraileryOldies

DVD/BD

Blu-rayNová DVD

O MOVIEZONE

TirážFAQStatistikyKontaktVšeobecné podmínky
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se