Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84661 - 84680 Napsat příspěvek
Moon mě stejně extra nebral, takže mě je to celkem fuk. S těmi ambicemi souhlasím. Šance, že by zrovna tohle téma něco hromadně posbíralo je podle mě nulová.
471733
Moon mě stejně extra nebral, takže mě je to celkem fuk. S těmi ambicemi souhlasím. Šance, že by zrovna tohle téma něco hromadně posbíralo je podle mě nulová.
0 0
reagovat
Jde spis imho o to, ze jim to musis slavnostne dorucit, opentlit to vsema tem "for your consideration" kravinkama, jinak receno studio musi vsadit na ten konkretni titul a tlacit ho... a jim se zjevne nechce tlacit zrovna na Moon coz celkem chapu. (ciste proto, ze jde o komorni britskou sci-fi, coz neni moc oscarovej artikl)
471736
Jde spis imho o to, ze jim to musis slavnostne dorucit, opentlit to vsema tem "for your consideration" kravinkama, jinak receno studio musi vsadit na ten konkretni titul a tlacit ho... a jim se zjevne nechce tlacit zrovna na Moon coz celkem chapu. (ciste proto, ze jde o komorni britskou sci-fi, coz neni moc oscarovej artikl)
0 0
reagovat
A to se jako pro pro akademii dělají nějaká extra speciální dvdčka? V dnešní době mě to příjde strašně ujetý. Vždyť se dneska pálí všechno za pár šupů
471738
A to se jako pro pro akademii dělají nějaká extra speciální dvdčka? V dnešní době mě to příjde strašně ujetý. Vždyť se dneska pálí všechno za pár šupů
0 0
reagovat

Cival

No jasně, ale veřejně se, bastardi, nepřiznají, ani když je to pro dobro filmu! :D
471737
No jasně, ale veřejně se, bastardi, nepřiznají, ani když je to pro dobro filmu! *:D*
Cival
0 0
reagovat
HAL: Ale umi... dokonce je i zakladaji, vzdyt mesic pred oscarama se preci vyroji vsechny dobry filmy v peknych dvdscreenerech, puvodne pro akademiky :D
471739
HAL: Ale umi... dokonce je i zakladaji, vzdyt mesic pred oscarama se preci vyroji vsechny dobry filmy v peknych dvdscreenerech, puvodne pro akademiky *:D*
0 0
reagovat

Moon

Heh, vtipné a dosti ujeté... škoda že akademici na rozdíl od všech okolo neumí torrenty :D
471740
Heh, vtipné a dosti ujeté... škoda že akademici na rozdíl od všech okolo neumí torrenty :D
Moon
0 0
reagovat

Jeržik

Nope, už v pondělí večer.
471747
Nope, už v pondělí večer.
Jeržik
0 0
reagovat

Jeržik

Úterý večer, mám takový dojem...

Moon
Hej to jako fakt? Není to ňáká silvestrovská sranda? Mi to přijde v roce 2010 jako docela ujetý todlencto...
471748
Úterý večer, mám takový dojem... [b]Moon[/b] Hej to jako fakt? Není to ňáká silvestrovská sranda? Mi to přijde v roce 2010 jako docela ujetý todlencto...
Jeržik
0 0
reagovat
Ahoj,

můžete mi někdo prosím poradit, kdy se na stránkách Palace Cinema zveřejňuje program na další týden, abych si mohl rezervovat vstupenky?? Díky.
471753
Ahoj, můžete mi někdo prosím poradit, kdy se na stránkách Palace Cinema zveřejňuje program na další týden, abych si mohl rezervovat vstupenky?? Díky.
0 0
reagovat

sohaj

Obávám se, že bohužel ano. Takhle zhasla poslední naděje vidět Moon v kině. Snad se zadaří alespoň Hurt Locker, kterej taky naše kina minul :-
471757
Obávám se, že bohužel ano. Takhle zhasla poslední naděje vidět Moon v kině. Snad se zadaří alespoň Hurt Locker, kterej taky naše kina minul *:-*
sohaj
0 0
reagovat
To s tím Samem Rockwellem, jak nás informujete na hlavní stránce je myšleno opravdu vážně? :o
471758
To s tím Samem Rockwellem, jak nás informujete na hlavní stránce je myšleno opravdu vážně? *:o*
0 0
reagovat

Krapet jiný Silvestr *;)*

Star Trek potvrdil status nejlepšího filmu roku 2009 (Avataaar může jít do hajzlu se svou "revolucí" a vším okolo.) Tohle byl, JE, film jak se sluší a patří! Naprosto bez chyby, s perfektně dávkovaným napětím, vtipem, akcí a vším okolo!

Objev roku - Moon, s takřka Oscarovým Samem Rockwellem. Nečekaná podivaná! Velmi příjemné překvapení...

Poté Valkýra, která udrží napětí po celou dobu, i když jasně dopředu víte jak to logicky musí dopadnout. A nic na tom nemění ani fakt, že film vidíte poněkolikáté. Právem si zaslouží místo v loňské TOP5.

No a nakonec V for Vendetta opět potvrdila své kvality, a film zraje s každým dalším shlédnutím. To je něco neskutečnýho co ten film se mnou dělá!

No a abych nezapoměl, tak bych chtěl popřát všem uživatelům, a hlavně redakci vče nejlepší do Nového roku. Hodně úspěchů, a takový ty další věci co se přávají :)
Live long and prosper!
verbst 2010
471770
[b]Star Trek[/b] potvrdil status nejlepšího filmu roku 2009 (Avataaar může jít do hajzlu se svou "revolucí" a vším okolo.) Tohle byl, JE, film jak se sluší a patří! Naprosto bez chyby, s perfektně dávkovaným napětím, vtipem, akcí a vším okolo! Objev roku - [b]Moon[/b], s takřka Oscarovým Samem Rockwellem. Nečekaná podivaná! Velmi příjemné překvapení... Poté [b]Valkýra[/b], která udrží napětí po celou dobu, i když jasně dopředu víte jak to logicky musí dopadnout. A nic na tom nemění ani fakt, že film vidíte poněkolikáté. Právem si zaslouží místo v loňské TOP5. No a nakonec [b]V for Vendetta[/b] opět potvrdila své kvality, a film zraje s každým dalším shlédnutím. To je něco neskutečnýho co ten film se mnou dělá! No a abych nezapoměl, tak bych chtěl popřát všem uživatelům, a hlavně redakci vče nejlepší do Nového roku. Hodně úspěchů, a takový ty další věci co se přávají *:)* Live long and prosper! verbst 2010
Krapet jiný Silvestr *;)*
0 0
reagovat
J_J: Předně k té české edici - původně mělo být pouze limitovaných tisíc kusů čtyřdiskovky pro náš trh, pak to ale zvedli na dva tisíce, chvíli to neprodávali, nedávno sem zase něco zahlédl, ale už sem se o to nějak moc nestaral... Jde o to, že obchody, např bontonland, aby měly v nabídce čtyřdiskovku, tak ji vzali ze zahraničí, čili logicky bez cz podpory... Dalo se to právě poznat podle toho, že v anglii měl film ve výbavě také zvukovou stopu v dts, což je víceméně kvalitnější zvuk než dolby digital... Na obalu edice to bylo vidět ze spodní strany dle loga dts... Pokud to ale kupuješ z e-shopu a píšou tam cz lokaci, tak to asi znova uvedli do prodeje...
thx je certifikát Lucase o audiovizuálních kvalitách disku - jde jen o ručení, že obraz i zvuk jsou zpracovány v nějlepších podmínkách a výsledek by měl být víceméně stoprocentní...
Remaster se kouzelné slovíčko, které se skloňuje hlavně u starších filmů... Jde o to, že původní kopie filmu se díky zubu času dost opotřebily, přibyly na obraze nečistoty, škrábance, barvy vybledly atd... Díky remasteru, jinými slovy omlazovací kůře se docílí opět obrazu jako "zbrusu nového"... Uvozovky jsou namístě, protože ne vždy se dá zachránit úplně všechno... Např Titanic ztratil v některých scénách správnou saturaci (občas, ale opravdu jen občas vypadá obraz mírně vybledle, ale dá se to korigovat přídáním kontrastu atd, ale už jsou to manipulace od uživatele), místy se oběví i výraznější zrno... Všechno tohle ovšem obrazu dodává takový lechký punc starožitnosti, i když se ani v nějmenším Cameronovi nedivím, že je v současné době ve srovnání s AVATARem opět s obrazem "nespokojen"... U zvuku se vytvářel nový prostorový mix...
I přes to všechno je obraz pořád hodně nadprůměrný, oproti původní verzi navíc plně využívá moderních technologií dvdčka jako anamorfní obraz (původní vezre byla 4:3 letterbox, coz znamená, že vyl obraz vysoký jako klasické crtčka, ale obraz byl v původní nudli, takže z obrazové kvality bylo viužito ani ne polovina...)
Budeš mít šanci si toho všeho všimnout u bonusů, které narozdíl od filmu a del scenes neprodělaly omlazovací kůru žádnou...
Když už sme u těch bonusů, tak si připrav angličtinu, krom filmu samotného, bonusů na prvních dvou discích a právě del scenes je vše en only ;)...
471777
J_J: Předně k té české edici - původně mělo být pouze limitovaných tisíc kusů čtyřdiskovky pro náš trh, pak to ale zvedli na dva tisíce, chvíli to neprodávali, nedávno sem zase něco zahlédl, ale už sem se o to nějak moc nestaral... Jde o to, že obchody, např bontonland, aby měly v nabídce čtyřdiskovku, tak ji vzali ze zahraničí, čili logicky bez cz podpory... Dalo se to právě poznat podle toho, že v anglii měl film ve výbavě také zvukovou stopu v dts, což je víceméně kvalitnější zvuk než dolby digital... Na obalu edice to bylo vidět ze spodní strany dle loga dts... Pokud to ale kupuješ z e-shopu a píšou tam cz lokaci, tak to asi znova uvedli do prodeje... thx je certifikát Lucase o audiovizuálních kvalitách disku - jde jen o ručení, že obraz i zvuk jsou zpracovány v nějlepších podmínkách a výsledek by měl být víceméně stoprocentní... Remaster se kouzelné slovíčko, které se skloňuje hlavně u starších filmů... Jde o to, že původní kopie filmu se díky zubu času dost opotřebily, přibyly na obraze nečistoty, škrábance, barvy vybledly atd... Díky remasteru, jinými slovy omlazovací kůře se docílí opět obrazu jako "zbrusu nového"... Uvozovky jsou namístě, protože ne vždy se dá zachránit úplně všechno... Např Titanic ztratil v některých scénách správnou saturaci (občas, ale opravdu jen občas vypadá obraz mírně vybledle, ale dá se to korigovat přídáním kontrastu atd, ale už jsou to manipulace od uživatele), místy se oběví i výraznější zrno... Všechno tohle ovšem obrazu dodává takový lechký punc starožitnosti, i když se ani v nějmenším Cameronovi nedivím, že je v současné době ve srovnání s AVATARem opět s obrazem "nespokojen"... U zvuku se vytvářel nový prostorový mix... I přes to všechno je obraz pořád hodně nadprůměrný, oproti původní verzi navíc plně využívá moderních technologií dvdčka jako anamorfní obraz (původní vezre byla 4:3 letterbox, coz znamená, že vyl obraz vysoký jako klasické crtčka, ale obraz byl v původní nudli, takže z obrazové kvality bylo viužito ani ne polovina...) Budeš mít šanci si toho všeho všimnout u bonusů, které narozdíl od filmu a del scenes neprodělaly omlazovací kůru žádnou... Když už sme u těch bonusů, tak si připrav angličtinu, krom filmu samotného, bonusů na prvních dvou discích a právě del scenes je vše en only ;)...
0 0
reagovat

Pe7er

každopádně to radši nikdo nestahujte... :D
471778
každopádně to radši nikdo nestahujte... *:D*
Pe7er
0 0
reagovat

Ravenhorn

potom som si uvedomil, že som to radšej mal dať bez tých linkov
471780
potom som si uvedomil, že som to radšej mal dať bez tých linkov
Ravenhorn
0 0
reagovat

Karlos

o dakujem ze sa aspon niekto ozval;);)
ako to s tou povodnou podobou trocha nechapem..a bohuzial ani neviem co je thx..a co je dts..to viem to ma nieco so zvukom ale nechytam sa..tak ak by si bol taky dobry a zasvätil ma..vdaka:D
P.S. tu 4DVD ediciu som si objednal z jedneho naseho sk webu..bolo tam pisane ze dodavka trva 5-10 dni, podla obchodnych podmienok..tak snad sa toho do 2-3 tyzdnov dockam,ked som konecne nasich presvedcil, ze za 16€ 's sa to oplati8)
471781
o dakujem ze sa aspon niekto ozval*;)**;)* ako to s tou povodnou podobou trocha nechapem..a bohuzial ani neviem co je thx..a co je dts..to viem to ma nieco so zvukom ale nechytam sa..tak ak by si bol taky dobry a zasvätil ma..vdaka*:D* P.S. tu 4DVD ediciu som si objednal z jedneho naseho sk webu..bolo tam pisane ze dodavka trva 5-10 dni, podla obchodnych podmienok..tak snad sa toho do 2-3 tyzdnov dockam,ked som konecne nasich presvedcil, ze za 16€ 's sa to oplati*8)*
Karlos
0 0
reagovat
Jj: znamena to, ze je obraz vycistenej a povyspravovanej do puvodni podoby. Prvni edice i prez thx certifikaci humus, ale tahle to plne napravuje...
Btw sem myslel, ze ctyrdiskovka v cz lokaci
Uz je vyprodana, objednavas ze zahranici? Cz poznas, ze nema dts.
471782
Jj: znamena to, ze je obraz vycistenej a povyspravovanej do puvodni podoby. Prvni edice i prez thx certifikaci humus, ale tahle to plne napravuje... Btw sem myslel, ze ctyrdiskovka v cz lokaci Uz je vyprodana, objednavas ze zahranici? Cz poznas, ze nema dts.
0 0
reagovat
No byla to jízda... celkem high class hotel Shangrila v centru města, v tamějším baru bylo vstupné v přepočtu cca 230 korun, za což jste od devíti do dvou ráno mohli pít co hrdlo ráčí bez dalšího placení, DJ se střídal s živou muzikou (výbornou, mimochodem), na začátku valila fakt HOT Číňanka na housle, párkrát se tam Číňanečky zakroutily u tyče, ale hlavně.... tolik chlastu... :-D známá tam nakonec doblula polovinu lobbyho toho hotelu... opakuju - fakt to byl high class hotel, chudáci tam tohle asi ještě nezažili :-D
471786
No byla to jízda... celkem high class hotel Shangrila v centru města, v tamějším baru bylo vstupné v přepočtu cca 230 korun, za což jste od devíti do dvou ráno mohli pít co hrdlo ráčí bez dalšího placení, DJ se střídal s živou muzikou (výbornou, mimochodem), na začátku valila fakt HOT Číňanka na housle, párkrát se tam Číňanečky zakroutily u tyče, ale hlavně.... tolik chlastu... :-D známá tam nakonec doblula polovinu lobbyho toho hotelu... opakuju - fakt to byl high class hotel, chudáci tam tohle asi ještě nezažili :-D
0 0
reagovat
Mně ten super Avatar mail přišel taky, takže to vypadá na spam.
471788
Mně ten super Avatar mail přišel taky, takže to vypadá na spam.
0 0
reagovat
Tak jak vám je? Mě se ještě teď motá hlava
471787
Tak jak vám je? Mě se ještě teď motá hlava
0 0
reagovat
Komentáře

AKTUALITY

NovinkyTémataNa obzoru

RECENZE

Aktuální recenzeKinovýhledVIM

TRAILERY

TraileryOldies

DVD/BD

Blu-rayNová DVD

O MOVIEZONE

TirážFAQStatistikyKontaktVšeobecné podmínky
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se