Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 81541 - 81560 Napsat příspěvek

jhr

Pokud to nechápeš, rád ti vysvětlím význam předposledního odstavce: Pokud zákon projde v Kalifornii, reálně hrozí (s ohledem na tamní právní systém založený na precedentech = obdobných případech), že bude přijat i v dalších státech USA. To by omezilo tvůrce her, kteří mají největší odbyt právě v Americe.

Vývoj her je stále dražší záležitost a tak se dá předpokládat, že by firmy neplýtvaly zdroje na vývoj několika verzí téže hry pro USA a zbytek světa. Onen zbytek světa (včetně ČR) by tedy musel přijmout hry "nezávadné". Nejde tedy o zákaz prodeje u nás v pravém slova smyslu, ale o důsledek zákazu prodeje "závadných" her v USA.

Doufám, že jsem ti to dostatečně vysvětlil :)
555072
Pokud to nechápeš, rád ti vysvětlím význam předposledního odstavce: Pokud zákon projde v Kalifornii, reálně hrozí (s ohledem na tamní právní systém založený na precedentech = obdobných případech), že bude přijat i v dalších státech USA. To by omezilo tvůrce her, kteří mají největší odbyt právě v Americe. Vývoj her je stále dražší záležitost a tak se dá předpokládat, že by firmy neplýtvaly zdroje na vývoj několika verzí téže hry pro USA a zbytek světa. Onen zbytek světa (včetně ČR) by tedy musel přijmout hry "nezávadné". Nejde tedy o zákaz prodeje u nás v pravém slova smyslu, ale o důsledek zákazu prodeje "závadných" her v USA. Doufám, že jsem ti to dostatečně vysvětlil :)
jhr
0 0
reagovat

jhr

Co asi tak udělá člověk s připojením na net jakmile mu zakážou hru si koupit?
555070
Co asi tak udělá člověk s připojením na net jakmile mu zakážou hru si koupit?
jhr
0 0
reagovat
vegasss7771: Vážně je možné aby nám ty hry zakázali i tady?
:(
555069
vegasss7771: Vážně je možné aby nám ty hry zakázali i tady? *:(*
0 0
reagovat

vegasss7771

Kamo uz podruhe si vlozitl ten odkaz blbe, potreti at uz se to nestane:(:D
555062
Kamo uz podruhe si vlozitl ten odkaz blbe, potreti at uz se to nestane*:(**:D*
vegasss7771
0 0
reagovat

jhr

Více zde: link
555060
Více zde: [link="http://url_odkazu"]http://games.tiscali.cz/byznys/schwarzenegger-versus-videohry-den-zuctovani-54091[/link]
jhr
0 0
reagovat
vegasss7771: Přesně!
A jak dopadl ten soud o tom zákoně?
555058
vegasss7771: Přesně! A jak dopadl ten soud o tom zákoně?
0 0
reagovat

terminator007

To má pokrytec za ten zákon o hrách, který podepsal.
555057
To má pokrytec za ten zákon o hrách, který podepsal.
terminator007
0 0
reagovat
Komando jako muzikál. link :D
555046
Komando jako muzikál. http://www.youtube.com/watch?v=8FFQ_g8OoQM&feature=player_embedded *:D*
0 0
reagovat
Vodafone teď válí s vánočníma stromkama. Liškův dabing je supr :)
555045
Vodafone teď válí s vánočníma stromkama. Liškův dabing je supr *:)*
0 0
reagovat

K těm reklamám s Chuckem Norrisem

Celou dobu jsem myslel, že to je na Vodafone. Až v komentářích se někdo podivuje nad tím, že to je na TM. To asi krapet ztrácí účinek, že? :D
555041
Celou dobu jsem myslel, že to je na Vodafone. Až v komentářích se někdo podivuje nad tím, že to je na TM. To asi krapet ztrácí účinek, že? *:D*
K těm reklamám s Chuckem Norrisem
0 0
reagovat
první zápas vyhráli "jen" 4:1, páč se na to po poločase totálně vyflákli
555038
první zápas vyhráli "jen" 4:1, páč se na to po poločase totálně vyflákli
0 0
reagovat

sohaj

No to sice jo, ale když je Chelsea schopná vyhrávat 8:0 proti týmům z premiere league, tak proti žilině to bude darda i s béčkem.
555037
No to sice jo, ale když je Chelsea schopná vyhrávat 8:0 proti týmům z premiere league, tak proti žilině to bude darda i s béčkem.
sohaj
0 0
reagovat
To si nemyslím. Chelsea už je v osmifinále a spíš nasadí svůj B-tým:)
555035
To si nemyslím. Chelsea už je v osmifinále a spíš nasadí svůj B-tým:)
0 0
reagovat
Já se těším jak dopadnou na Stamford bridge. To bude jízda! Tipuju další sedmičku
555034
Já se těším jak dopadnou na Stamford bridge. To bude jízda! Tipuju další sedmičku
0 0
reagovat
To je fakt Žilina stojí za prd.Chlapci si akurát popozerajú nové krajiny a to je všetko.
555032
To je fakt Žilina stojí za prd.Chlapci si akurát popozerajú nové krajiny a to je všetko.
0 0
reagovat
... a Berdych opět vypadl v prvním kole :( ten má teď hodně slušnou sérku
555030
... a Berdych opět vypadl v prvním kole *:(* ten má teď hodně slušnou sérku
0 0
reagovat
Žilina nemá v Lize mistrů co dělat. Jsou tam jenom pro smích. O to je smutnější, že s nima Sparta prohrála
555029
Žilina nemá v Lize mistrů co dělat. Jsou tam jenom pro smích. O to je smutnější, že s nima Sparta prohrála
0 0
reagovat
koukám že Žilina se baví fotbalem
555028
koukám že Žilina se baví fotbalem
0 0
reagovat
mně přijde, že jsi v tom sám...
555026
mně přijde, že jsi v tom sám...
0 0
reagovat

popik

ja vedel, ze v tom nebudu sam :D... ten daber je naprosto špicovej, hlavne me dostava...."Ty mi tady neřikej, co mám říkat ty kun*o!" to me rozsekalo :D
555025
ja vedel, ze v tom nebudu sam *:D*... ten daber je naprosto špicovej, hlavne me dostava...."Ty mi tady neřikej, co mám říkat ty kun*o!" to me rozsekalo *:D*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se