Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 81441 - 81460 Napsat příspěvek

Mantreg

Já jsem agent provokatér:D Dobře, sorry
547108
Já jsem agent provokatér*:D* Dobře, sorry
Mantreg
0 0
reagovat

Bachy

I lidé z protipirátské unie čtou MovieZone :D
547107
I lidé z protipirátské unie čtou MovieZone *:D*
Bachy
0 0
reagovat
Bachy:Jo, poslu na teba velku opicu na zltom bagry a ta ti da bananom po gebuli.:D
547104
Bachy:Jo, poslu na teba velku opicu na zltom bagry a ta ti da bananom po gebuli.*:D*
0 0
reagovat

mikosuo

Zbijou mě?:D
547103
Zbijou mě?*:D*
mikosuo
0 0
reagovat

Bachy

Tu to radsej neries :))
547100
Tu to radsej neries *:))*
Bachy
0 0
reagovat

Lost

Dá se na Lost koukat někde v alespoň nadprůměrné kvalitě online? Nebo mám řešit torrentem?
547096
Dá se na Lost koukat někde v alespoň nadprůměrné kvalitě online? Nebo mám řešit torrentem?
Lost
0 0
reagovat
Letax: Já se přiznám že z toho mám docela rozporuplné pocity, ale talent jistě máš tak ho nepromarni!
547086
Letax: Já se přiznám že z toho mám docela rozporuplné pocity, ale talent jistě máš tak ho nepromarni!
0 0
reagovat
no ta klicovana scena je dost priserne svicena a jsou na ni fakt obludny barevny korekce, to by imo chtelo priste uklidnit
547084
no ta klicovana scena je dost priserne svicena a jsou na ni fakt obludny barevny korekce, to by imo chtelo priste uklidnit
0 0
reagovat

Letax

Některá kritika je na místě, ale jako celek se mi to líbilo. Bylo to takový lidský, což asi bylo cílem. Lumír je parádní.
547083
Některá kritika je na místě, ale jako celek se mi to líbilo. Bylo to takový lidský, což asi bylo cílem. Lumír je parádní.
Letax
0 0
reagovat
Díky všem za názory. s tim logem máte pravdu, existuje ještě z dob kdy jsme měli v plánu ambicióznější projekty:D
Axis: Ten námět vychází ze skutečnýho příběhu, kterej se stal před dvěma lety mýmu kamarádovi. Jemu tehdy ten telefon nikdo nezvedl, chtěl sem tedy rozvinout jak by to asi vypadalo, kdyby se mu někdo ozval. Už mi ale taky někdo říkal, že prý existuje nějaká povídka Noční telefon, která má být o tom že žena, která je doma týraná v noci zavolá na náhodný číslo aby si postěžovala. Tu povídku jsem nečetl, ani nevím kdo ji napsal. Jenom to dokazuje, jak je dne prakticky nemožné přijít s něčím úplně novým.
547081
Díky všem za názory. s tim logem máte pravdu, existuje ještě z dob kdy jsme měli v plánu ambicióznější projekty:D Axis: Ten námět vychází ze skutečnýho příběhu, kterej se stal před dvěma lety mýmu kamarádovi. Jemu tehdy ten telefon nikdo nezvedl, chtěl sem tedy rozvinout jak by to asi vypadalo, kdyby se mu někdo ozval. Už mi ale taky někdo říkal, že prý existuje nějaká povídka Noční telefon, která má být o tom že žena, která je doma týraná v noci zavolá na náhodný číslo aby si postěžovala. Tu povídku jsem nečetl, ani nevím kdo ji napsal. Jenom to dokazuje, jak je dne prakticky nemožné přijít s něčím úplně novým.
0 0
reagovat

Letax

Chtěl bych se zeptat námět je původní nebo se z něčeho vycházelo....trochu mě brnká na nervy, že jsem už něco podobného viděl nebo alespoň četl.
547080
Chtěl bych se zeptat námět je původní nebo se z něčeho vycházelo....trochu mě brnká na nervy, že jsem už něco podobného viděl nebo alespoň četl.
Letax
0 0
reagovat
50 cent chce Oskara link :))
547073
50 cent chce Oskara http://www.collider.com/2010/05/26/50-cent-skinny-things-fall-apart-curtis-jackson-mario-van-peeble/ *:))*
0 0
reagovat

Jardus

od nás video nestáhneš. Musíš si najít zdroj na youtubku a stáhnout si ho třeba pomocí plug-inu ve firefoxu. Titulky ti stáhout ovšem nepůjdou tak jako tak.
547037
od nás video nestáhneš. Musíš si najít zdroj na youtubku a stáhnout si ho třeba pomocí plug-inu ve firefoxu. Titulky ti stáhout ovšem nepůjdou tak jako tak.
Jardus
0 0
reagovat
Poraďte mi pls nějakej nejlepší downloader na videa třeba na videacesky.cz
547036
Poraďte mi pls nějakej nejlepší downloader na videa třeba na videacesky.cz
0 0
reagovat

Letax

Tak já nějak nevím, jaké pocity z toho mám. Rozhodně dobře zvolená hudba, včetně závěrečné písničky. Pak určitě i téma. Teď přemýšlím, jak by snímek působil bez závěrečné kritizované poenty a nevím, jestli by to bylo lepší. Výsledný dojem hodně zvedá to věnování. Každopádně to logo je trochu moc, s tím souhlasím s kolegy pode mnou. Rozhodně by se mi líbilo číst toto jako krátkou povídku a řekl bych si "zajímavý nápad." Takhle mám dost rozporuplné pocity, ale ten nápad zachován je.
547025
Tak já nějak nevím, jaké pocity z toho mám. Rozhodně dobře zvolená hudba, včetně závěrečné písničky. Pak určitě i téma. Teď přemýšlím, jak by snímek působil bez závěrečné kritizované poenty a nevím, jestli by to bylo lepší. Výsledný dojem hodně zvedá to věnování. Každopádně to logo je trochu moc, s tím souhlasím s kolegy pode mnou. Rozhodně by se mi líbilo číst toto jako krátkou povídku a řekl bych si "zajímavý nápad." Takhle mám dost rozporuplné pocity, ale ten nápad zachován je.
Letax
0 0
reagovat
Letax: Tak ta "překvapivá pointa" mi dala spíš víc otázek než odpovědí, navíc, jak rcorp říká, trochu to sráží celek. Na druhou stranu chápu, proč to tam je a z jakých důvodů. Celkově mě téma zaujalo, a trefil si se u mě jak do atmosféry, tak do pomyslné hranice patosu a "akce", za námět a scénář teda palec nahoru, i když s výhradama.
Technická prezentace pěkná, líbila se mi moc kamera, i když je pravda, že ten digitální Nuselák místama až moc tahal za oči (je mi jasné, že s omezenými prostředky to ani nijak jinak nešlo). Hudba byla podbarvená taky solidně, i když závěrečný song se mi moc nehodil.
Úvodní megalomanské logo mě upřímě pobavilo, ale jestli je to něco, co dokáže sprostředkovat do kraťasu Brožovou a toho týpka, pak je kritika asi scestná. Ale i tak, ta půlminutovka vypadá jak z jiného hosmíru, ve srovnání s komorní atmosférou filmu...
Jako hodnocení číselné psát nebudu, teda jestli o něj opravdu velice moc nestojíš. Pro mě by se tam chyby našly, ale já jsem hnidopich a navíc nepřivírám oči nad faktem, že je to amatérský počin...
547007
Letax: Tak ta "překvapivá pointa" mi dala spíš víc otázek než odpovědí, navíc, jak rcorp říká, trochu to sráží celek. Na druhou stranu chápu, proč to tam je a z jakých důvodů. Celkově mě téma zaujalo, a trefil si se u mě jak do atmosféry, tak do pomyslné hranice patosu a "akce", za námět a scénář teda palec nahoru, i když s výhradama. Technická prezentace pěkná, líbila se mi moc kamera, i když je pravda, že ten digitální Nuselák místama až moc tahal za oči (je mi jasné, že s omezenými prostředky to ani nijak jinak nešlo). Hudba byla podbarvená taky solidně, i když závěrečný song se mi moc nehodil. Úvodní megalomanské logo mě upřímě pobavilo, ale jestli je to něco, co dokáže sprostředkovat do kraťasu Brožovou a toho týpka, pak je kritika asi scestná. Ale i tak, ta půlminutovka vypadá jak z jiného hosmíru, ve srovnání s komorní atmosférou filmu... Jako hodnocení číselné psát nebudu, teda jestli o něj opravdu velice moc nestojíš. Pro mě by se tam chyby našly, ale já jsem hnidopich a navíc nepřivírám oči nad faktem, že je to amatérský počin...
0 0
reagovat

Telefonát

Mně se to líbilo hodně, hudba k tomu perfektně sedla a písnička na konci je taky dobře vybraná - hezky to celé podtrhla. Pointa možná trošku laciná, ale zase ne úplně lacině podaná, takže proč ne. Palec nahoru:+
547004
Mně se to líbilo hodně, hudba k tomu perfektně sedla a písnička na konci je taky dobře vybraná - hezky to celé podtrhla. Pointa možná trošku laciná, ale zase ne úplně lacině podaná, takže proč ne. Palec nahoru*:+*
Telefonát
0 0
reagovat

Telefonát

technická prezentace slušná, s logem naprosto souhlasím s rcorpem, scénář na umření vtipný (logicky) a herecký výkon toho chlapíka je místy slušný a místy mě naprosto rozsekává, pointa (bez posl věty) byla fajn a věnování tomu zvedlo úroveň. Přímo hodnotit to nebudu, protože mě to nijak extra neoslovilo a vlastně ani nevím, jestli se mi to líbilo, nebo ne (i když to je v podstatě hodnocení samo o sobě, že).
547003
technická prezentace slušná, s logem naprosto souhlasím s rcorpem, scénář na umření vtipný (logicky) a herecký výkon toho chlapíka je místy slušný a místy mě naprosto rozsekává, pointa (bez posl věty) byla fajn a věnování tomu zvedlo úroveň. Přímo hodnotit to nebudu, protože mě to nijak extra neoslovilo a vlastně ani nevím, jestli se mi to líbilo, nebo ne (i když to je v podstatě hodnocení samo o sobě, že).
Telefonát
0 0
reagovat

Letax

Herecké výkony povedené, jinak nic moc. Ta "překvapivá pointa" to srazila o úroveň níž a vzhledem k tomu, že jenom u ní mělo smysl použití obrazu by tomu spíš slušela forma rozhlasové hry, navíc byste si ušetřili dost práce. :) Jinak za to nabubřelé logo si jednu lískněte.
547001
Herecké výkony povedené, jinak nic moc. Ta "překvapivá pointa" to srazila o úroveň níž a vzhledem k tomu, že jenom u ní mělo smysl použití obrazu by tomu spíš slušela forma rozhlasové hry, navíc byste si ušetřili dost práce. :) Jinak za to nabubřelé logo si jednu lískněte.
Letax
0 0
reagovat

Telefonát

Zdravím, ačkoliv sem prakticky nepřispívám tak sem každodenním čtenářem Moviezone každý den. Chtěl bych vám prezentovat svůj krátký amatérský film s Lumírem Olšovský a Kateřinou Brožovou v hlavních rolích. Natáčel jsem ho pro přijímací řízení na Filmovou Akademii Miroslava Ondříčka a budu rád za veškerej feedback;)
Letax
link
(nezapomeňte si vpravo dole zapnout HQ;)
547000
Zdravím, ačkoliv sem prakticky nepřispívám tak sem každodenním čtenářem Moviezone každý den. Chtěl bych vám prezentovat svůj krátký amatérský film s Lumírem Olšovský a Kateřinou Brožovou v hlavních rolích. Natáčel jsem ho pro přijímací řízení na Filmovou Akademii Miroslava Ondříčka a budu rád za veškerej feedback;) Letax http://www.stream.cz/video/473911-telefonat (nezapomeňte si vpravo dole zapnout HQ;)
Telefonát
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se