Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 80741 - 80760 Napsat příspěvek

TedGeorge

mě spíš srali lidi s vuvuzelama v pět hodin ráno. Měl jsem je hned za stanem a myslel jsem, že je půjdu zmlátit :D
548991
mě spíš srali lidi s vuvuzelama v pět hodin ráno. Měl jsem je hned za stanem a myslel jsem, že je půjdu zmlátit *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Tak a přiznejte se, kdo řval v noci "Hovno" ?. Něco tak debilního sem v životě nezažil. Stovky lidí řvou hodiny a hodiny v noci "Hovno", následně to skandujou, pak to na chvíli utichne, načež ve 3 ráno nějaká holka zařve "Hovnoooooooo" , odpoví jí "Pytel sraček" a po chvíli řve ve vlnách celej kemp. A to každou noc.

Ale svým způsobem to bylo upřímný :D
548990
Tak a přiznejte se, kdo řval v noci "Hovno" ?. Něco tak debilního sem v životě nezažil. Stovky lidí řvou hodiny a hodiny v noci "Hovno", následně to skandujou, pak to na chvíli utichne, načež ve 3 ráno nějaká holka zařve "Hovnoooooooo" , odpoví jí "Pytel sraček" a po chvíli řve ve vlnách celej kemp. A to každou noc. Ale svým způsobem to bylo upřímný *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

jj naprostej souhlas. Muse jsem, zažil porpvé v životě, takže pro mě bomba. To samý The subways, tricky a Editors. A Morcheeba na konec byla výborná :+:+:+
548989
jj naprostej souhlas. Muse jsem, zažil porpvé v životě, takže pro mě bomba. To samý The subways, tricky a Editors. A Morcheeba na konec byla výborná *:+**:+**:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
viděl někdo The Cinematics na United Islands?? Ty to tam řádně rozbalili, na tamějšíí poměry!
548988
viděl někdo The Cinematics na United Islands?? Ty to tam řádně rozbalili, na tamějšíí poměry!
0 0
reagovat

xxendxx

Famózní, viděno podruhé, slušel by jim ale víc noční termín koncertu. Ale byl sem od půlky dost "zinhalovanej" (díky neznámým dvoum z Hodonína) takže možná hráli falešně a já akorát viděl Billyho jak leze po konstrukci :)
548987
Famózní, viděno podruhé, slušel by jim ale víc noční termín koncertu. Ale byl sem od půlky dost "zinhalovanej" (díky neznámým dvoum z Hodonína) takže možná hráli falešně a já akorát viděl Billyho jak leze po konstrukci :)
xxendxx
0 0
reagovat
jaky byli The Subways?
548986
jaky byli The Subways?
0 0
reagovat

Cival

Tak nemůžeš čekat Reading nebo Wembley na takovýmhle fesťáku, mě úplně stačilo poprvý v životě slyšet na vlastní uši kapelu, co na cestách poslouchám už dobrejch 5 let...
Ten Mnichov musel bejt ale docela fantastickej, závidím.

Třeba takový Prodigy byly hrozný, před pár lety na Pohodě dobře o 200 % lepší.
Btw co všechno si stihl, byl si tam celej fesťák?
548985
Tak nemůžeš čekat Reading nebo Wembley na takovýmhle fesťáku, mě úplně stačilo poprvý v životě slyšet na vlastní uši kapelu, co na cestách poslouchám už dobrejch 5 let... Ten Mnichov musel bejt ale docela fantastickej, závidím. Třeba takový Prodigy byly hrozný, před pár lety na Pohodě dobře o 200 % lepší. Btw co všechno si stihl, byl si tam celej fesťák?
Cival
0 0
reagovat
Ted: No oproti tomu, jak jsem je viděl v Mnichově to byl odvar. Slabá show, o deset písní míň a odehráli to dost rutinně. Počkej si na jejich sólo koncert 8)
548984
Ted: No oproti tomu, jak jsem je viděl v Mnichově to byl odvar. Slabá show, o deset písní míň a odehráli to dost rutinně. Počkej si na jejich sólo koncert *8)*
0 0
reagovat
Pánové, no nevím jak bylo (je) v Karlových Varech, ale Muse naživo byly naprosto fantastický. A vůbec celej festˇák se povedl. Mizernou organizaci (Pohoda je v tomhle uuuplně jinde) nahradili fantastický kapely a milovníci britského rocku (já) zažívali nefalšovaný orgie.

No a pak sem tam náhodou narazil na Gallows a zůčastnil se mimo jiné tohodle...
link
P.S A stanová hra "Random fucking" ruluje :D
548983
Pánové, no nevím jak bylo (je) v Karlových Varech, ale Muse naživo byly naprosto fantastický. A vůbec celej festˇák se povedl. Mizernou organizaci (Pohoda je v tomhle uuuplně jinde) nahradili fantastický kapely a milovníci britského rocku (já) zažívali nefalšovaný orgie. No a pak sem tam náhodou narazil na Gallows a zůčastnil se mimo jiné tohodle... http://www.youtube.com/watch?v=iDx6bmxFL3o&feature=player_embedded P.S A stanová hra "Random fucking" ruluje :D
0 0
reagovat

Gonzi

No už bylo na čase ?)
548979
No už bylo na čase *?)*
Gonzi
0 0
reagovat
Tak jsem si našel novou oblíbenou skupinu: Two Steps From Hell :+ Samé epické chorály
548978
Tak jsem si našel novou oblíbenou skupinu: Two Steps From Hell *:+* Samé epické chorály
0 0
reagovat

Sp!der-bite,MeaCulpa

:D:D
548966
*:D**:D*
Sp!der-bite,MeaCulpa
0 0
reagovat
Arnold komentuje Predators trailer: link :D Ten týpek je nemalej masér, Twilight se jeho komentáři taky nevyhnul: link
548965
Arnold komentuje Predators trailer: http://www.youtube.com/watch?v=dBv4AsGVDxw *:D* Ten týpek je nemalej masér, Twilight se jeho komentáři taky nevyhnul: http://www.youtube.com/watch?v=MFMB24FW7SI&feature=player_embedded
0 0
reagovat
Stmívání se nelíbí ani Drákulovi link :D
548964
Stmívání se nelíbí ani Drákulovi http://www.videacesky.cz/parodie/stmivani-stoji-za-prd *:D*
0 0
reagovat
Jude :+:+:D Bonusové body za jeho celkovú uvoľnenosť vedľa upoteného Macháčka.

Je to síce staré ale Nostalgia Critic a jeho 50 Impressions in 50 Seconds pobaví
548961
Jude *:+**:+**:D* Bonusové body za jeho celkovú uvoľnenosť vedľa upoteného Macháčka. Je to síce staré ale Nostalgia Critic a jeho [link="http://www.youtube.com/watch?v=1ePpiyJDdwQ&feature=related"]50 Impressions in 50 Seconds[/link] pobaví
0 0
reagovat
Tak Jude Law to teda rozjel :-) link
548954
Tak Jude Law to teda rozjel :-) http://www.youtube.com/watch?v=TLzag403ods&feature=player_embedded#!
0 0
reagovat

Loki

Pořiď si AdBlock. Funguje to parádně na všechny takovýhle ptákoviny.
548943
Pořiď si AdBlock. Funguje to parádně na všechny takovýhle ptákoviny.
Loki
0 0
reagovat
Tiez vam vyskakuje kazdu chvilu reklama na ten Renault?:(
548942
Tiez vam vyskakuje kazdu chvilu reklama na ten Renault?*:(*
0 0
reagovat
Škoda no... Navíc jsem se dočetl, že má něco s břišním svalem a nejede na Davis Cup.... Ale jinak Tomášoj všechna čest :+
548941
Škoda no... Navíc jsem se dočetl, že má něco s břišním svalem a nejede na Davis Cup.... Ale jinak Tomášoj všechna čest *:+*
0 0
reagovat
Jenomže Nadal dnes hrál iodle mě opravdu fantasticky, naprosto nezničitelně působil, navíc mu ohromně fungovalo podání. Přesně bylo vidět, proč s takovýmto hráčem i Federer v dobách své největší slávy hrál na trávě pouze vyrovnané zápasy, dost možná by Nadala hrajícího v takovéto formě nedal nikdo. Tomáš se zlepšuje, do top 5 momentálně patří souhlasím, ale zas na Us Open bude větší konkurence odhaduji (Roddick by se moh opět zvednout, možná Federer, Murray tradičně jeho nej grandslam).
548940
Jenomže Nadal dnes hrál iodle mě opravdu fantasticky, naprosto nezničitelně působil, navíc mu ohromně fungovalo podání. Přesně bylo vidět, proč s takovýmto hráčem i Federer v dobách své největší slávy hrál na trávě pouze vyrovnané zápasy, dost možná by Nadala hrajícího v takovéto formě nedal nikdo. Tomáš se zlepšuje, do top 5 momentálně patří souhlasím, ale zas na Us Open bude větší konkurence odhaduji (Roddick by se moh opět zvednout, možná Federer, Murray tradičně jeho nej grandslam).
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se