Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 80681 - 80700 Napsat příspěvek
"Ano, mezi pohledem na normální svět a na 3D svět v televizi nebo v kině je zásadní optický rozdíl," souhlasí oční lékař Martin Filipec z Evropské oční kliniky Lexum.

Tak to bych vám řekl, i když nejsem oční lékař.
557560
"Ano, mezi pohledem na normální svět a na 3D svět v televizi nebo v kině je zásadní optický rozdíl," souhlasí oční lékař Martin Filipec z Evropské oční kliniky Lexum. Tak to bych vám řekl, i když nejsem oční lékař.
0 0
reagovat

Fluke

Myslím, že po trojke sa nejakej ultimátnej edície s celou trilógiou určite dočkáme.
557559
Myslím, že po trojke sa nejakej ultimátnej edície s celou trilógiou určite dočkáme.
Fluke
0 0
reagovat
Zajímavý článek o 3D na technetu, doporučuju link 8)

Mephos, Garland: Na Levelu i normálně je k prvnímu Mass Effectu pouze první DLC, druhé není v podstatě nativně kompatibilní s CZ/HU/PL verzí, hra se musí obalamutit v podstatě, aby to DLC fungovalo. A také to není tak úplně bůhvíjaký přídavek, je to jen běhání po stanici, kde zkoušíte bitkovat s NPC.
A jinak čekat na komplet Mass effect, je trochu blbost, kvůli jednomu malému (dvěma) DLC nemá smysl na takovou edici čekat, imho ani nevyjde.
557549
Zajímavý článek o 3D na technetu, doporučuju http://technet.idnes.cz/sledovani-3d-obrazu-v-televizi-i-v-kine-neni-bez-rizika-pfn-/tec_video.asp?c=A101211_1497470_tec_video_vse *8)* Mephos, Garland: Na Levelu i normálně je k prvnímu Mass Effectu pouze první DLC, druhé není v podstatě nativně kompatibilní s CZ/HU/PL verzí, hra se musí obalamutit v podstatě, aby to DLC fungovalo. A také to není tak úplně bůhvíjaký přídavek, je to jen běhání po stanici, kde zkoušíte bitkovat s NPC. A jinak čekat na komplet Mass effect, je trochu blbost, kvůli jednomu malému (dvěma) DLC nemá smysl na takovou edici čekat, imho ani nevyjde.
0 0
reagovat

verbst

No jsme rád, že bydlím na úplně opačné straně města, kde to ani moc nevnímám. Přec ijen, když má člověk za domem pole a velký lesopark, tak je to něco jiného, než bydlet ve stínu bývalých vysokých pecí, jak moje babička :-) Ale doporučuju tuto stránku link dokazující ,že i některé průmyslové objekty mají svoje kouzlo.
557548
No jsme rád, že bydlím na úplně opačné straně města, kde to ani moc nevnímám. Přec ijen, když má člověk za domem pole a velký lesopark, tak je to něco jiného, než bydlet ve stínu bývalých vysokých pecí, jak moje babička :-) Ale doporučuju tuto stránku http://www.ostravaci.cz/ dokazující ,že i některé průmyslové objekty mají svoje kouzlo.
verbst
0 0
reagovat

Perry-

Tak já to mám z Levelu a je tam jenom jedno DLC (Bring Down the Sky)
557547
Tak já to mám z Levelu a je tam jenom jedno DLC (Bring Down the Sky)
Perry-
0 0
reagovat

Perry-

Práve v deň keď som si ho plánoval kúpiť som čítal ten článok a keďže v tej edícii mala hra vyjsť lacnejšie a v normálnej krabici, Level som nekúpil. S odstupom času asi chyba...
557544
Práve v deň keď som si ho plánoval kúpiť som čítal ten článok a keďže v tej edícii mala hra vyjsť lacnejšie a v normálnej krabici, Level som nekúpil. S odstupom času asi chyba...
Perry-
0 0
reagovat
První Mass Effect vyšel s oběma DLC u Levelu
557541
První Mass Effect vyšel s oběma DLC u Levelu
0 0
reagovat
Keď tu už tak riešite Mass Effect - pred niekoľkými mesiacmi som čítal, že nástupca CD Projekt by mal vydať prvý Mass Effect v nejakej edícii aj s oboma DLC. Čakám na to ako na zjavenie nakoľko dvojku už mám a stále nič...Nevie niekto niečo?
557540
Keď tu už tak riešite Mass Effect - pred niekoľkými mesiacmi som čítal, že nástupca CD Projekt by mal vydať prvý Mass Effect v nejakej edícii aj s oboma DLC. Čakám na to ako na zjavenie nakoľko dvojku už mám a stále nič...Nevie niekto niečo?
0 0
reagovat

verbst

To bych poslal GSC Game World jako pozvánku k nafocení lokací pro dalšího STALKERa :)
557530
To bych poslal GSC Game World jako pozvánku k nafocení lokací pro dalšího STALKERa *:)*
verbst
0 0
reagovat
Ostravaci!
"pěkný" to tam teda máte... :- link
Škoda, že se nedělaj nějaký benefiční koncerty pro tohle...
557528
Ostravaci! "pěkný" to tam teda máte... *:-* http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotogalerie/2010/12/07/infarkt-oceloveho-srdce-republiky/foto/343601/?cid=685352 Škoda, že se nedělaj nějaký benefiční koncerty pro tohle...
0 0
reagovat
btw. všimli jste si jak se zase místní "novináři" usvědčují z kopírování článků? Někdo nebyl schopnej poznat na ME3 traileru, že ten voják sedí v Big benu, a teď se všude píše "neznámý voják v ruinách rozbombardované budovy". Nikdo z nich se na ten trailer snad ani pořádně nepodívá, jen plácne, co je jinde.
557524
btw. všimli jste si jak se zase místní "novináři" usvědčují z kopírování článků? Někdo nebyl schopnej poznat na ME3 traileru, že ten voják sedí v Big benu, a teď se všude píše "neznámý voják v ruinách rozbombardované budovy". Nikdo z nich se na ten trailer snad ani pořádně nepodívá, jen plácne, co je jinde.
0 0
reagovat

popik

to Jeffy: Jen si pobreč, člověku to čas od času neublíží:))
557493
to Jeffy: Jen si pobreč, člověku to čas od času neublíží*:))*
popik
0 0
reagovat
Aha, no ve variacích zkratky NV může to být cokoliv. :D
557482
Aha, no ve variacích zkratky NV může to být cokoliv. *:D*
0 0
reagovat
New Vegas...what an irony:))
557475
New Vegas...what an irony*:))*
0 0
reagovat

Jeffy

Co je NV?
557467
Co je NV?
Jeffy
0 0
reagovat
O ME jsem tu napsal už hodně, tak bych jen poznamenal že ze dvojky mě nadchla možnost opravduz dlouho konverzovat se společníky a dočkat se úplně jiných závěrů (i když to na první pohled vypadá, že máte 2 možnosti) a skoro každý společník je zajímavý hodně dobře napsaný (až na černocha a dlc) a to tady už pár let nebylo ( Až na pár vyjímek v DAO a NV)

popik: ze toho pokaždý brečim nestačí, jeste to musíš připomínat? :))
557465
O ME jsem tu napsal už hodně, tak bych jen poznamenal že ze dvojky mě nadchla možnost opravduz dlouho konverzovat se společníky a dočkat se úplně jiných závěrů (i když to na první pohled vypadá, že máte 2 možnosti) a skoro každý společník je zajímavý hodně dobře napsaný (až na černocha a dlc) a to tady už pár let nebylo ( Až na pár vyjímek v DAO a NV) popik: ze toho pokaždý brečim nestačí, jeste to musíš připomínat? *:))*
0 0
reagovat

popik

tohle je absolutně mimo link ale je to strašná paráda 8)
557462
tohle je absolutně mimo http://www.youtube.com/watch?v=u4qV3cZDvu0&feature=fvw ale je to strašná paráda *8)*
popik
0 0
reagovat
Mě na ME 2 vadilo, že to bylo dost jednotvárný... pořád samý interiér a mise pro získání loajality taky začali pak nudit... příběhové mise ale super
557446
Mě na ME 2 vadilo, že to bylo dost jednotvárný... pořád samý interiér a mise pro získání loajality taky začali pak nudit... příběhové mise ale super
0 0
reagovat

Babica

no ted jsem to asi po roce slysel a ta reklama je hrozna :D
557443
no ted jsem to asi po roce slysel a ta reklama je hrozna *:D*
Babica
0 0
reagovat
Ta Citadela mě taky dost naštvala, jako by bylo těžký použít modely z prvního dílu, Omega to měla vynahradit, ale s prominutím byla taky uboze malá nebýt určitých misí.

Vardant: no slibovali, že se poučili a chtějí jít ve trojce trochu jiným směrem, protože získali zkušenosti jak z prvního, tak druhýho dílu.
557442
Ta Citadela mě taky dost naštvala, jako by bylo těžký použít modely z prvního dílu, Omega to měla vynahradit, ale s prominutím byla taky uboze malá nebýt určitých misí. Vardant: no slibovali, že se poučili a chtějí jít ve trojce trochu jiným směrem, protože získali zkušenosti jak z prvního, tak druhýho dílu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se