Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 79881 - 79900 Napsat příspěvek
Snažíš se být vtipnej?:-
551795
Snažíš se být vtipnej?*:-*
0 0
reagovat
něco, co je zajímavé, protože je pod tím podepsaný Linkin Park, který je zajímavý, protože kdysi dávno stál za něco. :D
551793
něco, co je zajímavé, protože je pod tím podepsaný Linkin Park, který je zajímavý, protože kdysi dávno stál za něco. *:D*
0 0
reagovat
Co je ku*va Catalyst? Už to čtu asi popátý za tenhle tejden.
551792
Co je ku*va Catalyst? Už to čtu asi popátý za tenhle tejden.
0 0
reagovat

Memphis

Tak mně ten song jede furt dokola 8):+ lepší než to discózní Catalyst. ?) Něco takového jsem od Linkinů čekal.
551789
Tak mně ten song jede furt dokola *8)**:+* lepší než to discózní Catalyst. *?)* Něco takového jsem od Linkinů čekal.
Memphis
0 0
reagovat
:D
551787
*:D*
0 0
reagovat
Pre mna nezabudnutelny moment rychloprekladu rychlodabingu ked sa Kevin Costner ako Robin Hood zvijal na zemi po tom, co ho Marian kopla pri prvom stretnuti do rozkroku, v originale zaznelo "Hello Marian..." a v rychlodabingu "Nevadi mi to...":D
551783
Pre mna nezabudnutelny moment rychloprekladu rychlodabingu ked sa Kevin Costner ako Robin Hood zvijal na zemi po tom, co ho Marian kopla pri prvom stretnuti do rozkroku, v originale zaznelo "Hello Marian..." a v rychlodabingu "Nevadi mi to..."*:D*
0 0
reagovat
Jo a ještě, jak jsem ted´ zmínil ten Krvavej sport, tak jsem si ještě vzpomněl na Cyborga, respektive na to finále, nebo-li řvaní v dešti, v tomhle rychlodabingu :D
551779
Jo a ještě, jak jsem ted´ zmínil ten Krvavej sport, tak jsem si ještě vzpomněl na Cyborga, respektive na to finále, nebo-li řvaní v dešti, v tomhle rychlodabingu *:D*
0 0
reagovat
Já se na tenhle tip dabingu koukal rád, na ošoupaný VHSce z půčovny se špatnym obrazem to prostě mělo svoje kouzlo :+
551777
Já se na tenhle tip dabingu koukal rád, na ošoupaný VHSce z půčovny se špatnym obrazem to prostě mělo svoje kouzlo *:+*
0 0
reagovat
iknowhow: Tak ono je těch lidí, co sundali autem vrtulník přeci jen víc :D:+

V rychlodabingu ne a ne z paměti smazat „Krvavý sport“, dvě „36. komnaty Shaolinu“ a „Návrat žijící smrti 2“. To byla pecka v tomhle znění :+
551776
iknowhow: Tak ono je těch lidí, co sundali autem vrtulník přeci jen víc *:D**:+* V rychlodabingu ne a ne z paměti smazat „Krvavý sport“, dvě „36. komnaty Shaolinu“ a „Návrat žijící smrti 2“. To byla pecka v tomhle znění *:+*
0 0
reagovat

Okkac

BLS jsou klasa. Zatím všechno líbilo. Zkusím i novinku.
551773
BLS jsou klasa. Zatím všechno líbilo. Zkusím i novinku.
Okkac
0 0
reagovat

Memphis

Linkiny jsem nikdy moc nemusel, ale to co dělali v počátcích je zlátý oproti tomuhle. Naštěstí mám oblíbence jinde a teď sjíždím nový album od Black Label Society od kytaristy Zacka Wylde (ex-Ozzy Osbourne), který jsem nikdy předtím neposlouchal. O to větší je moje radost z jejich objevu. link
551769
Linkiny jsem nikdy moc nemusel, ale to co dělali v počátcích je zlátý oproti tomuhle. Naštěstí mám oblíbence jinde a teď sjíždím nový album od Black Label Society od kytaristy Zacka Wylde (ex-Ozzy Osbourne), který jsem nikdy předtím neposlouchal. O to větší je moje radost z jejich objevu. http://www.youtube.com/watch?v=VuCtL5SrW94&feature=channel
Memphis
0 0
reagovat

popik

to Gorecki: no ja se poseru :D
551766
to Gorecki: no ja se poseru *:D*
popik
0 0
reagovat
Poculi ste uz o niňjách?:D
551765
Poculi ste uz o [link="http://www.youtube.com/watch?v=BpzmpUN2jV8"]niňjách[/link]?*:D*
0 0
reagovat
dejchá z toho nostalgie. Tu VHSku někde ještě možná mam. Spolu s Americkejma ninjama, Ninja komandem, shaolin filmama, atd... :)
551762
dejchá z toho nostalgie. Tu VHSku někde ještě možná mam. Spolu s Americkejma ninjama, Ninja komandem, shaolin filmama, atd... :)
0 0
reagovat

popicek

myslim, ze se muzu hrde hlasit k tem nejmladsim lidem tady na foru, co si tohle pamatuji :+
551761
myslim, ze se muzu hrde hlasit k tem nejmladsim lidem tady na foru, co si tohle pamatuji *:+*
popicek
0 0
reagovat

popik

Hej lidi u tohodle se zarucene poserete smichy...Predator dabovanej jednohlasne :D link
551759
Hej lidi u tohodle se zarucene poserete smichy...Predator dabovanej jednohlasne *:D* http://www.youtube.com/watch?v=yo5WuzvywgA&NR=1
popik
0 0
reagovat

iknowhow

:D:+
551756
*:D**:+*
iknowhow
0 0
reagovat
Epic! :D:D
551755
Epic! *:D**:D*
0 0
reagovat

Memphis

Zlatej Catalyst :D
551754
Zlatej Catalyst :D
Memphis
0 0
reagovat
Bollywood je čím dál tím lepší...:D:D:D
551751
Bollywood je čím dál tím lepší...*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se