Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78881 - 78900 Napsat příspěvek
Nejvíc mě dostává Deníček.:D
560044
Nejvíc mě dostává Deníček.*:D*
0 0
reagovat
Změny k lepšímu tam jsou, ale rozplácnutí do šířky bych mezi ně rozhodně neřadil a změna způsobu hodnocení a komentování mi taktéž dřív vyhovovala víc.
560041
Změny k lepšímu tam jsou, ale rozplácnutí do šířky bych mezi ně rozhodně neřadil a změna způsobu hodnocení a komentování mi taktéž dřív vyhovovala víc.
0 0
reagovat
Mě se to taky líbí.
560038
Mě se to taky líbí.
0 0
reagovat
Nebuďte hysterický, je to úplně v pohodě, mně se to líbí :+
560037
Nebuďte hysterický, je to úplně v pohodě, mně se to líbí *:+*
0 0
reagovat
mě to příjde stejný
560036
mě to příjde stejný
0 0
reagovat

NEW ČSFD

Zdá se mi to dost nepřehledné.
560032
Zdá se mi to dost nepřehledné.
NEW ČSFD
0 0
reagovat
Jak se vám líbí NEW ČSFD? Tomu říkám změna: link 8):-
560029
Jak se vám líbí NEW ČSFD? Tomu říkám změna: http://www.new.csfd.cz/ *8)**:-*
0 0
reagovat
:D
560019
*:D*
0 0
reagovat

Shakers

:D
Celé video je taky nářez Link 8)
560015
*:D* Celé video je taky nářez [link="http://www.youtube.com/watch?v=QfHER_Bl-Lg&feature=related"]Link[/link] *8)*
Shakers
0 0
reagovat
560014
http://www.youtube.com/watch?v=AKv7FzV7G9I *:D*
0 0
reagovat
Ta motorka Soudce Dredda z lišty je strašně divná, určitě to je z toho nového filmu? :D
560000
Ta motorka Soudce Dredda z lišty je strašně divná, určitě to je z toho nového filmu? *:D*
0 0
reagovat

Kdo, kde, s kým

V Kdo, kde, s kým tento týden máte špatný týden - NE 2/2011, ALE 3/2011.
559998
V Kdo, kde, s kým tento týden máte špatný týden - NE 2/2011, ALE 3/2011.
Kdo, kde, s kým
0 0
reagovat
nemá, poslední dobou je to tu nějaké rozhádané :D
559997
nemá, poslední dobou je to tu nějaké rozhádané *:D*
0 0
reagovat
Dejou se tu naky flejmy zda to mam vubec cist?:D
559993
Dejou se tu naky flejmy zda to mam vubec cist?*:D*
0 0
reagovat
Je zajímavý, že tenhle fight tady Cain rozpoutá vždycky o víkendu... evidentně příliš volnýho času 8)
559990
Je zajímavý, že tenhle fight tady Cain rozpoutá vždycky o víkendu... evidentně příliš volnýho času *8)*
0 0
reagovat
Už se poprali? :D
559989
Už se poprali? *:D*
0 0
reagovat
a na Country radiu hrajou "Když máš srdce zjihlé"... protože to tady určitě všechny strašně zajímá :D
559988
a na Country radiu hrajou "Když máš srdce zjihlé"... protože to tady určitě všechny strašně zajímá :D
0 0
reagovat

deiwi

přesně, ale po tom co dále napsal... je to prostě drsňák..., poslední dobou mě víc chutná morgan, santiago a podobně + cola a limetka (ta je nejdůležitější), je to ale zákeřené, člověk pije a pije... p.s.: teď na eurosportu nějakej švýcar jel na ližích 137km/h
559985
přesně, ale po tom co dále napsal... je to prostě drsňák..., poslední dobou mě víc chutná morgan, santiago a podobně + cola a limetka (ta je nejdůležitější), je to ale zákeřené, člověk pije a pije... p.s.: teď na eurosportu nějakej švýcar jel na ližích 137km/h
deiwi
0 0
reagovat
mam pocit, ze ma zalusk na muj zadek... ale bohuzel. S detma si schuzky nedavam, nechci dopadnout jako Kulinsky. A navic, prvni veta z oci do oci by byla urcite o Starcraftu...

Jen me pobavila ta omezenost.... to je jako smamovat web o kaťatech linky na koncert Death Metalu a potom vyzývat uživatelky na duel s tím, ze nechapu co se jim na tom nelibi a proc mam jit do haje :D
559984
mam pocit, ze ma zalusk na muj zadek... ale bohuzel. S detma si schuzky nedavam, nechci dopadnout jako Kulinsky. A navic, prvni veta z oci do oci by byla urcite o Starcraftu... Jen me pobavila ta omezenost.... to je jako smamovat web o kaťatech linky na koncert Death Metalu a potom vyzývat uživatelky na duel s tím, ze nechapu co se jim na tom nelibi a proc mam jit do haje :D
0 0
reagovat
Nebo se mu líbíš ;)
559983
Nebo se mu líbíš *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se