Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 77861 - 77880 Napsat příspěvek
:D:D:+
556957
*:D**:D**:+*
0 0
reagovat
:D
556956
*:D*
0 0
reagovat
deiwi: Co to je! :D:D:D
556955
deiwi: Co to je! *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Viděl jsem toho dost, ale kozy v tranzu jsem ještě neviděl link :D
556954
Viděl jsem toho dost, ale kozy v tranzu jsem ještě neviděl http://www.youtube.com/watch?v=xpQZTwlnF4M *:D*
0 0
reagovat

Simi_Papi

Když budeš mít štěstí, tak za týden, max. za dva. Před Vánoci jsou všechny e-shopy vytížený, tak to může trvat i déle...
556939
Když budeš mít štěstí, tak za týden, max. za dva. Před Vánoci jsou všechny e-shopy vytížený, tak to může trvat i déle...
Simi_Papi
0 0
reagovat

speta.jr

no, chci objednavat v utery, tak nevim...
dik za odpoved
556935
no, chci objednavat v utery, tak nevim... dik za odpoved
speta.jr
0 0
reagovat

Simi_Papi

kdyz si pospisis, tak to stihnes ;)
556934
kdyz si pospisis, tak to stihnes *;)*
Simi_Papi
0 0
reagovat

malá otázečka

chci koupit na vánoce neco z thehut.com. Za jak dlouho mi to prijde domu?
556933
chci koupit na vánoce neco z thehut.com. Za jak dlouho mi to prijde domu?
malá otázečka
0 0
reagovat

popik

jj ten dabing je strasne super...ty pubertalni hlasky a tak...:D
556926
jj ten dabing je strasne super...ty pubertalni hlasky a tak...*:D*
popik
0 0
reagovat

popicek

Hra je to hodně fajn, ale chybí mi ta otevřenost města. Co stojí hodně za pochvalu je voice acting ;)

rewand: Pokud vím, tak prohlásil, že udělali s Goyerem kvalitní scénář a zbytek nechají na Snyderovi... 8)
556923
Hra je to hodně fajn, ale chybí mi ta otevřenost města. Co stojí hodně za pochvalu je voice acting *;)* rewand: Pokud vím, tak prohlásil, že udělali s Goyerem kvalitní scénář a zbytek nechají na Snyderovi... *8)*
popicek
0 0
reagovat

popik

Spider Man: Shattered Dimension...nevim jestli uz nekdo z vas mel tu cest si to zahrat, ale podle me hodne povedena hra? Kuci si s tou hrou pekne vyhrali a ta komiksovost z teho jen cisi 8)
556922
Spider Man: Shattered Dimension...nevim jestli uz nekdo z vas mel tu cest si to zahrat, ale podle me hodne povedena hra? Kuci si s tou hrou pekne vyhrali a ta komiksovost z teho jen cisi *8)*
popik
0 0
reagovat
Jak to bude s produkcí Supermana? Teď jsem na CSFD četl, že se od toho Nolan se svojí partou distancuje a nechává to jenom na Snyderovi.
556920
Jak to bude s produkcí Supermana? Teď jsem na CSFD četl, že se od toho Nolan se svojí partou distancuje a nechává to jenom na Snyderovi.
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Aby se Rodriguez nerozhodnul tam do tý dvojky nakonec nacpat děcka a udělat to ve 3D... :D:D:D
556910
Aby se Rodriguez nerozhodnul tam do tý dvojky nakonec nacpat děcka a udělat to ve 3D... *:D**:D**:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Machete Jr.: link :))
556908
Machete Jr.: http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/218677-v-mexiku-zatkli-14leteho-zabijaka-stinal-obetem-hlavy.html *:))*
0 0
reagovat
inb4 nasraný Cival :D
556905
inb4 nasraný Cival *:D*
0 0
reagovat
To zas někdo hackuje MZ? :(:- nebo redesign? :):+
556874
To zas někdo hackuje MZ? *:(**:-* nebo redesign? *:)**:+*
0 0
reagovat

deiwi

jó, já to po omrknutí zdrojáku www.ppl.cz pochopil :D :D
556873
jó, já to po omrknutí zdrojáku www.ppl.cz pochopil *:D* *:D*
deiwi
0 0
reagovat

okkac

crap, já koukal na toho Kimmela až dneska a jak neklikám na všechny linky... ale hezká synergie :+
556861
crap, já koukal na toho Kimmela až dneska a jak neklikám na všechny linky... ale hezká synergie *:+*
okkac
0 0
reagovat
Nový Arcade Fire a Kings of leon sou v těch nominacích asi tak oprávněně, jako Katy Perry
556850
Nový Arcade Fire a Kings of leon sou v těch nominacích asi tak oprávněně, jako Katy Perry
0 0
reagovat

krajec

Číslo na zákaznickou linku je na webu PPL běžně vpravo dole na každý stránce. S návalem dotazů způsobených zpožděnými dodávkami kvůli sněhové kalamitě to ajťáci vyřešili tak, že telefonní číslo prostě schovali ;)
556848
Číslo na zákaznickou linku je na webu PPL běžně vpravo dole na každý stránce. S návalem dotazů způsobených zpožděnými dodávkami kvůli sněhové kalamitě to ajťáci vyřešili tak, že telefonní číslo prostě schovali *;)*
krajec
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se