Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 77441 - 77460 Napsat příspěvek
Mně se nelíbí moc upřímně :)
564510
Mně se nelíbí moc upřímně :)
0 0
reagovat
Byly doby, kdy vedle sebe existovaly dva kvalitní filmové magazíny, než to Aleš Harazím všechno poslal do kytek... link
564508
Byly doby, kdy vedle sebe existovaly dva kvalitní filmové magazíny, než to Aleš Harazím všechno poslal do kytek... http://www.vykypel.cz/filmpub/#1
0 0
reagovat
Taky bych si triko klidně objednal:+
564507
Taky bych si triko klidně objednal*:+*
0 0
reagovat
@Snipsley: proti tomu se nedá nic moc namítat, jdu zjistit, za kolik by se to dalo vyrobit
564506
@Snipsley: proti tomu se nedá nic moc namítat, jdu zjistit, za kolik by se to dalo vyrobit
0 0
reagovat

Snipsley

pěkné :+
564504
pěkné *:+*
Snipsley
0 0
reagovat
To chce to tričko nějak cool, klidně i krapet dražší... Třeba nějak takhle :D link
564503
To chce to tričko nějak cool, klidně i krapet dražší... Třeba nějak takhle *:D* http://tinypic.com/r/2yvjt5d/7
0 0
reagovat
Já teda to tričko občas nosím, ale pak v něm vypadám jako chodící reklama.8)
564502
Já teda to tričko občas nosím, ale pak v něm vypadám jako chodící reklama.*8)*
0 0
reagovat

popik

me postaci kalhotky od nejake MZ slecny :D
564497
me postaci kalhotky od nejake MZ slecny *:D*
popik
0 0
reagovat
A já moviezone trenky!
564495
A já moviezone trenky!
0 0
reagovat
Já chci taky tričko! 8)
564493
Já chci taky tričko! *8)*
0 0
reagovat
Ja si ho ani neobjednal, nejak jsem bud byl mimo nebo tady dlouho nebyl, jelikoz me to uplne minulo ;)
564490
Ja si ho ani neobjednal, nejak jsem bud byl mimo nebo tady dlouho nebyl, jelikoz me to uplne minulo *;)*
0 0
reagovat
fingolfincz: Mozes skusit napisat Xatrixovi, mozno ho este niekde ma. Sa mi zda, ze spominal, ze niekto(ri) si pre tie tricka ani neprisiel(sli).
564487
fingolfincz: Mozes skusit napisat Xatrixovi, mozno ho este niekde ma. Sa mi zda, ze spominal, ze niekto(ri) si pre tie tricka ani neprisiel(sli).
0 0
reagovat
Ja take, bral bych ho hned! ;)
564486
Ja take, bral bych ho hned! *;)*
0 0
reagovat
Ke mně se nějakym záhadnym způsobem moje tričko vůbec nedostalo :( Ale nosil bych ho :) Takže sem pro druhej pokus :)
564484
Ke mně se nějakym záhadnym způsobem moje tričko vůbec nedostalo :( Ale nosil bych ho :) Takže sem pro druhej pokus :)
0 0
reagovat
i kdyz je fakt, ze ja ho nenosim hlavne proto, ze sem mel nejakej dementni strih :D
564480
i kdyz je fakt, ze ja ho nenosim hlavne proto, ze sem mel nejakej dementni strih *:D*
0 0
reagovat

MZ trika

mám dvě a nosím je hrdě na hrudi.
Alfred Nomad
trika přes Xatrixe měli jen velké logo vepředu, a nick (kdo chtěl) na rameni + možnost volby trika samotného (hrubší, tenší, velikost, barva). Celé to byla taková "masová výroba na míru" a bylo to hrozně fajn. Za sebe bych určitě chtěl opět černé triko s logem MZ a nick na rameni by byl velice příjemný bonus a mohl bych obnovit zašlou slávu předchozích trik ( mám 2 a nosil jsem je do kina, různě po škole apod. a nenosím jen proto, že jsou už celkem bledé :( )
564471
mám dvě a nosím je hrdě na hrudi. [b]Alfred Nomad[/b] trika přes Xatrixe měli jen velké logo vepředu, a nick (kdo chtěl) na rameni + možnost volby trika samotného (hrubší, tenší, velikost, barva). Celé to byla taková "masová výroba na míru" a bylo to hrozně fajn. Za sebe bych určitě chtěl opět černé triko s logem MZ a nick na rameni by byl velice příjemný bonus a mohl bych obnovit zašlou slávu předchozích trik ( mám 2 a nosil jsem je do kina, různě po škole apod. a nenosím jen proto, že jsou už celkem bledé :( )
MZ trika
0 0
reagovat
Jo Xatrixove tricko tiez samozrejme nosim, ale teraz ho uz na podobnu srandu tazko ukecate.:))
564469
Jo Xatrixove tricko tiez samozrejme nosim, ale teraz ho uz na podobnu srandu tazko ukecate.*:))*
0 0
reagovat
No poslední brandovka od Xatrixe podle mě vyšla dobře:) a já ho taky nosím. Filmový náměty, ale nezní blbě:)
564468
No poslední brandovka od Xatrixe podle mě vyšla dobře:) a já ho taky nosím. Filmový náměty, ale nezní blbě:)
0 0
reagovat
#trikaMZ: když Pánbůh dá i trika budou. BTW: zrovna tady sedím nad kalkulací jak to udělat nejlíp. Jaký trika by k MZ sedla víc? Filmový náměty jemně doplněný logem, nebo "brandovky" s motivama MovieZone?
564467
#trikaMZ: když Pánbůh dá i trika budou. BTW: zrovna tady sedím nad kalkulací jak to udělat nejlíp. Jaký trika by k MZ sedla víc? Filmový náměty jemně doplněný logem, nebo "brandovky" s motivama MovieZone?
0 0
reagovat
já ho nosim doma nebo na koleji :D
564466
já ho nosim doma nebo na koleji *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se