Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76861 - 76880 Napsat příspěvek

Hellblazer

:+ coolio
559488
*:+* coolio
Hellblazer
0 0
reagovat
OST TSN vyhralo Critics Choice Awards :+
559487
OST TSN vyhralo Critics Choice Awards *:+*
0 0
reagovat
Snipsley: ESPN America, Sport 1 alebo potom budu este streamy. Ak by si chcel poslem ti do vzkazniku nejake odkazy na tie streamy.
559479
Snipsley: ESPN America, Sport 1 alebo potom budu este streamy. Ak by si chcel poslem ti do vzkazniku nejake odkazy na tie streamy.
0 0
reagovat

Macejko

radši to schovej, než tě udupou .. :D
559475
radši to schovej, než tě udupou .. *:D*
Macejko
0 0
reagovat

Loki

Docela jsi mě zaujal, nikdy jsem neviděl celý zápas, kde se na to dá dívat? Popř. dá se to někde zchecknout online na netu?
559472
Docela jsi mě zaujal, nikdy jsem neviděl celý zápas, kde se na to dá dívat? Popř. dá se to někde zchecknout online na netu?
Loki
0 0
reagovat

Macejko

:+
559471
*:+*
Macejko
0 0
reagovat

rewand

Mě to spíše připomnělo scénu z The Plague Dogs
559468
Mě to spíše připomnělo scénu z [link="http://www.youtube.com/watch?v=Tp5mcc47xD8"]The Plague Dogs[/link]
rewand
0 0
reagovat
xxendxx: Nj to bude asi aj tym, ze nemas tym komu by si fandil. Bez toho to velmi nejde.:))

Pali87: No ja ako Raven Steelers uplne neznasam, aj ked nikdy nepoviem, ze hraju na hov*o. Su dobry, to jo. Inak co sa tyka tych neustalych prerusovani, ono to dost zavisi od toho zapasu, ak mas drive, co ide v kuse 5-7 minut, tak tam nejaku dlhu reklamu proste nemaju sancu dat. Ak sa ale ani jeden utok nevie pohnut, tak je to prereklamovane, to ano. Inak zaznmy na druhy den su bez reklam, aj ked obcas ti dementi z ESPN daju reklamu na nejaku debatu o tom ako ten zapas na ktory sa pozeras dopadol...:-
559466
xxendxx: Nj to bude asi aj tym, ze nemas tym komu by si fandil. Bez toho to velmi nejde.*:))* Pali87: No ja ako Raven Steelers uplne neznasam, aj ked nikdy nepoviem, ze hraju na hov*o. Su dobry, to jo. Inak co sa tyka tych neustalych prerusovani, ono to dost zavisi od toho zapasu, ak mas drive, co ide v kuse 5-7 minut, tak tam nejaku dlhu reklamu proste nemaju sancu dat. Ak sa ale ani jeden utok nevie pohnut, tak je to prereklamovane, to ano. Inak zaznmy na druhy den su bez reklam, aj ked obcas ti dementi z ESPN daju reklamu na nejaku debatu o tom ako ten zapas na ktory sa pozeras dopadol...*:-*
0 0
reagovat
Rozzuřená liška

Trochu mi to připomnělo Bugse Bunnyho a toho lovce. :D
559465
[link="http://www.novinky.cz/koktejl/222366-rozzurena-liska-postrelila-beloruskeho-lovce.html"]Rozzuřená liška [/link] Trochu mi to připomnělo Bugse Bunnyho a toho lovce. *:D*
0 0
reagovat

Loki

heh tak to aj ja nemám rád Steelers :+ ...tak snaď to bude stáť za to

xxendxx

nj niekedy je to nuda vďaka tym pauzám, zvyčajne si to musím nahrať a až potom si to trochu popretáčať, ale je to skvelý šport :+

559464
heh tak to aj ja nemám rád Steelers *:+* ...tak snaď to bude stáť za to xxendxx nj niekedy je to nuda vďaka tym pauzám, zvyčajne si to musím nahrať a až potom si to trochu popretáčať, ale je to skvelý šport *:+*
Loki
0 0
reagovat
Super Meat Boy je taky skvělá věc. Ovšem ke konci už trochu moc hardcore.
559462
Super Meat Boy je taky skvělá věc. Ovšem ke konci už trochu moc hardcore.
0 0
reagovat

Mildík

Jo braid je luxusní. Ještě kdo třeba moc nehraje, ale chtěl by se pobavit poměrně krátkou a nádhernou adventurou tak si zahrajte Machinarium. Jinak Limbo je opravdu jen na xbox? Na hrej je recenze pro pc a xbox, ale pro pc jsem to nikde nenašel.
559461
Jo braid je luxusní. Ještě kdo třeba moc nehraje, ale chtěl by se pobavit poměrně krátkou a nádhernou adventurou tak si zahrajte Machinarium. Jinak Limbo je opravdu jen na xbox? Na hrej je recenze pro pc a xbox, ale pro pc jsem to nikde nenašel.
Mildík
0 0
reagovat
tak limbo montage je hodně luxusní, u amnesie jsem slzel, reese without her spoon je boží a borec s monitorem taky zabil... parádní sada :D
559460
tak limbo montage je hodně luxusní, u amnesie jsem slzel, reese without her spoon je boží a borec s monitorem taky zabil... parádní sada *:D*
0 0
reagovat
v pravidlech se jaks taks orientuju, ale porad plati to, ze si raci pustim nejakou kompilaci hitů na youtube, než koukat na celej zápas...
559458
v pravidlech se jaks taks orientuju, ale porad plati to, ze si raci pustim nejakou kompilaci hitů na youtube, než koukat na celej zápas...
0 0
reagovat
xxendxx: Tym pravym futbalom som nenarazal na ten nas, ale ze to bude ten pravy drsny americky futbal. Ako sa hraval kedysi.

Inak, nevies pravidla, ze nie?:)
559456
xxendxx: Tym pravym futbalom som nenarazal na ten nas, ale ze to bude ten pravy drsny americky futbal. Ako sa hraval kedysi. Inak, nevies pravidla, ze nie?*:)*
0 0
reagovat
to je jako tvrdit, ze ten pravej ceskej fotbal je Sparta vs Slavie... nudim se u toho uplne stejne jako u jakyhokoli jinyho zapasu... tohle bude to samy, akorat s chranicema... kouknul bych na 5 min sestrih, ne tim zabit X hodin
559454
to je jako tvrdit, ze ten pravej ceskej fotbal je Sparta vs Slavie... nudim se u toho uplne stejne jako u jakyhokoli jinyho zapasu... tohle bude to samy, akorat s chranicema... kouknul bych na 5 min sestrih, ne tim zabit X hodin
0 0
reagovat

Ravens vs. Steelers

Trochu OT, ale neda mi to tu nespomenut. Ak obcas pozeravate NFLko, napriklad ten Superbowl, tak urcite tuto sobotu zapnite 22:30 na Ravens vs. Steelers. Fanusci aj komentatori o nom hovoria, ze to pravdepodobne najlepsi zapas celej sezony a to vratanie Superbowlu. Obidva tymy sa hrozne, ale hrozne neznasaju. A obidva tymy hraju fakt drsny futbal, a ich obrany su povazovane za jedny z najlepsich v NFLke. Takze ak si chcete uzit ten pravy futbal, tak chodte do toho.:+

Jo a kto by fandil Steelers, nech si je vedomy toho, ze za nim pridem a bodnem ho vidlickou od oka.;)
559452
Trochu OT, ale neda mi to tu nespomenut. Ak obcas pozeravate NFLko, napriklad ten Superbowl, tak urcite tuto sobotu zapnite 22:30 na Ravens vs. Steelers. Fanusci aj komentatori o nom hovoria, ze to pravdepodobne najlepsi zapas celej sezony a to vratanie Superbowlu. Obidva tymy sa hrozne, ale hrozne neznasaju. A obidva tymy hraju fakt drsny futbal, a ich obrany su povazovane za jedny z najlepsich v NFLke. Takze ak si chcete uzit ten pravy futbal, tak chodte do toho.*:+* Jo a kto by fandil Steelers, nech si je vedomy toho, ze za nim pridem a bodnem ho vidlickou od oka.*;)*
Ravens vs. Steelers
0 0
reagovat
tak zase s křížkem po funuse:D
559449
tak zase s křížkem po funuse*:D*
0 0
reagovat
jo, to je ten kterej je uz asi 3 dny v ty strasne prehledny rychly liste :)
559448
jo, to je ten kterej je uz asi 3 dny v ty strasne prehledny rychly liste :)
0 0
reagovat
nevim jestli to tu už neproběhlo ,ale má to být první ofiko obrázek Spidermana link
559447
nevim jestli to tu už neproběhlo ,ale má to být první ofiko obrázek Spidermana http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs062.snc6/167231_101418659934053_101198429956076_8629_3622554_n.jpg
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se