Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76521 - 76540 Napsat příspěvek
Taky jí mám a chodit do kina za 109 v Praze a za 99 v Budějcích je luxus..:+
569258
Taky jí mám a chodit do kina za 109 v Praze a za 99 v Budějcích je luxus..*:+*
0 0
reagovat
Já si právě tu CineStar kartu původně nepořizoval, poněvadž mám tohle kino poměrně z ruky, ale teď už do toho jdu a zítra si ji vyzvednu. Doufám, že se ty výhody fakt vyplatí, ale vypadá to lákavě
569257
Já si právě tu CineStar kartu původně nepořizoval, poněvadž mám tohle kino poměrně z ruky, ale teď už do toho jdu a zítra si ji vyzvednu. Doufám, že se ty výhody fakt vyplatí, ale vypadá to lákavě
0 0
reagovat
Zlatá MZ a její předpremiéry...
569256
Zlatá MZ a její předpremiéry...
0 0
reagovat
JA do spalku na TF3 nejdu, jednicka sal je uplne dementni s temi 3 barevnymi titulky a 256 barvama :-D Zkusim oprasit zlatou slavu 9ky v Olympii, ale necekam zazraky.
569255
JA do spalku na TF3 nejdu, jednicka sal je uplne dementni s temi 3 barevnymi titulky a 256 barvama :-D Zkusim oprasit zlatou slavu 9ky v Olympii, ale necekam zazraky.
0 0
reagovat

verbst

O'Reillyho sice nemusím ale tohle vyhrál. :+
569254
O'Reillyho sice nemusím ale tohle vyhrál. *:+*
verbst
0 0
reagovat
Když se zdraží, tak si budu muset vybírat na co půjdu. A tím myslím opravdu vybírat...
Ale co mě sere asi ještě víc, je to CinemaCity. Jediná možnost jak jít v Brně pořádně do kina - ale řeknu vám, to je tam banda dementů. Nic neví, když se člověk ptá, tak vyvolávaj manažerům, a ti pochopitelně taky ví kulový.
Zlatý PalaceCinemas. Tam byli všichni vstřícný. Teď to vypadá, jak kdyby ten personál ve Špalku měnili schválně na nepříjemný lidi.

A když mi řekli (po neskutečně dlouhý době), že Transformers a Potter budou dabovaný a titulky jenom v Praze? To už je vrchol.

Holt asi budu muset čekat... Hádejte na co...:(:-
569253
Když se zdraží, tak si budu muset vybírat na co půjdu. A tím myslím opravdu vybírat... Ale co mě sere asi ještě víc, je to CinemaCity. Jediná možnost jak jít v Brně pořádně do kina - ale řeknu vám, to je tam banda dementů. Nic neví, když se člověk ptá, tak vyvolávaj manažerům, a ti pochopitelně taky ví kulový. Zlatý PalaceCinemas. Tam byli všichni vstřícný. Teď to vypadá, jak kdyby ten personál ve Špalku měnili schválně na nepříjemný lidi. A když mi řekli (po neskutečně dlouhý době), že Transformers a Potter budou dabovaný a titulky jenom v Praze? To už je vrchol. Holt asi budu muset čekat... Hádejte na co...*:(**:-*
0 0
reagovat
Taky se přidávám k souhlasu s Kostějem. Cinema City má už nyní příšerně drahé lístky a chaotický systém slev. Už nějakou dobu chodím do Cinestaru a s kartou Cinestar Club (reklama na tu kartu je před každým filmem v Cinestaru) aspoň ušetřím ve výsledku 50 až 60 Kč, takže platím 99 až 109 Kč. Tohle mají dobře zařízené a navíc tam je ochotný personál. Za upozornění na nekvalitní promítání či jinou technickou chybu se dokonce omluví a věnují vám volnou vstupenku, což není běžná záležitost. A navíc je to dnes jediný multiplex, kde je možné najít nějakou tu titulkovanou kopii.

Sice se opět bude zdražovat, ale když si najdete správné kino a kartu, tak to zase tak horké nebude.;)
569252
Taky se přidávám k souhlasu s Kostějem. Cinema City má už nyní příšerně drahé lístky a chaotický systém slev. Už nějakou dobu chodím do Cinestaru a s kartou Cinestar Club (reklama na tu kartu je před každým filmem v Cinestaru) aspoň ušetřím ve výsledku 50 až 60 Kč, takže platím 99 až 109 Kč. Tohle mají dobře zařízené a navíc tam je ochotný personál. Za upozornění na nekvalitní promítání či jinou technickou chybu se dokonce omluví a věnují vám volnou vstupenku, což není běžná záležitost. A navíc je to dnes jediný multiplex, kde je možné najít nějakou tu titulkovanou kopii. Sice se opět bude zdražovat, ale když si najdete správné kino a kartu, tak to zase tak horké nebude.*;)*
0 0
reagovat
Po dlhšej dobe ďalšie Team Fortress 2 (ktoré je mimochodom už nastálo F2P) video:
Meet the Medic
569251
Po dlhšej dobe ďalšie Team Fortress 2 (ktoré je mimochodom už nastálo F2P) video: [link="http://www.youtube.com/watch?v=36lSzUMBJnc"]Meet the Medic[/link]
0 0
reagovat

Kostěj

+ vem si že nejdeš sám, v případě tokající mládeže se dostáváme na částku 500,-, u 4 členné rodinny na ... to už je k smíchu...
569250
+ vem si že nejdeš sám, v případě tokající mládeže se dostáváme na částku 500,-, u 4 členné rodinny na ... to už je k smíchu...
Kostěj
0 0
reagovat
Mám to úplně stejně jako Kostěj, včetně toho Parkánu.
569249
Mám to úplně stejně jako Kostěj, včetně toho Parkánu.
0 0
reagovat

xxendxx

"...be happy" :D
569247
"...be happy" *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
Zaujímavý Terminátorovský videoklip: link
569246
Zaujímavý Terminátorovský videoklip: [link="http://www.youtube.com/watch?v=a4mWyeVitNQ"]link[/link]
0 0
reagovat
Souhlas s Kostějem. Za 250 korun nechodim do kina ani ja. Muzou si za to sami...
569245
Souhlas s Kostějem. Za 250 korun nechodim do kina ani ja. Muzou si za to sami...
0 0
reagovat

Kina

No, za sebe můžu říct, že od poslední vlny zdražování lístků (cca před půl rokem?) jsem byl v kině...no, snad ani jednou, a to jsem dřív chodil hodně často. Do určitý míry za to určitě může zimní a jarní bída ve filmový nabídce, jasně, ale fakt nemám pocit, že kvalita technickýho zázemí v plzeňským Cinema City ospravedlňuje vstupný v hodnotě čtyřech nefiltrovanejch Prazdrojů na Parkáně. Když pak vezmu v potaz i ty zbylý negativní stránky chození do kina (nárůst poměru dabovanejch filmů k titulkovanejm, kokoty v obecenstvu, reklamy a protipirátský kampaně, opožděný premiéry, šetření elektriky / lampy ve 3D atd.), najednou mi návštěva kina už nepřijde jako úplně nejlepší nápad.
Řešení? Zdražíme ještě víc!
NASRAT! :-:-
569244
No, za sebe můžu říct, že od poslední vlny zdražování lístků (cca před půl rokem?) jsem byl v kině...no, snad ani jednou, a to jsem dřív chodil hodně často. Do určitý míry za to určitě může zimní a jarní bída ve filmový nabídce, jasně, ale fakt nemám pocit, že kvalita technickýho zázemí v plzeňským Cinema City ospravedlňuje vstupný v hodnotě čtyřech nefiltrovanejch Prazdrojů na Parkáně. Když pak vezmu v potaz i ty zbylý negativní stránky chození do kina (nárůst poměru dabovanejch filmů k titulkovanejm, kokoty v obecenstvu, reklamy a protipirátský kampaně, opožděný premiéry, šetření elektriky / lampy ve 3D atd.), najednou mi návštěva kina už nepřijde jako úplně nejlepší nápad. Řešení? Zdražíme ještě víc! NASRAT! *:-**:-*
Kina
0 0
reagovat
"you should be care? " :D8):+
569243
"you should be care? " *:D**8)**:+*
0 0
reagovat

deiwi

I don't really care, but you should be... :))
569242
I don't really care, but you should be... *:))*
deiwi
0 0
reagovat
„Oba tyto důvody mohou způsobit, že z Česka zmizí až dvě třetiny kin,“ říká ředitel filmové distribuce největší české distribuční společnosti Bontonfilm Aleš Danielis.

:o:o?)
569241
„Oba tyto důvody mohou způsobit, že z Česka zmizí až dvě třetiny kin,“ říká ředitel filmové distribuce největší české distribuční společnosti Bontonfilm Aleš Danielis. *:o**:o**?)*
0 0
reagovat
Jon mal teraz nedavno dalsiu "potycku" s Foxakmi, na jeho stranke je myslim stale odkaz. Oplati sa mrknut na to.
569240
Jon mal teraz nedavno dalsiu "potycku" s Foxakmi, na jeho stranke je myslim stale odkaz. Oplati sa mrknut na to.
0 0
reagovat

verbst

A teď si vem, že O'Reilly je na Fox asi nejnormálnější a že Fox je nejsledovanější zprávařská stanice :D
569239
A teď si vem, že O'Reilly je na Fox asi nejnormálnější a že Fox je nejsledovanější zprávařská stanice *:D*
verbst
0 0
reagovat
deiwi: vítej zpět ;)...
569237
deiwi: vítej zpět ;)...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se