Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 75781 - 75800 Napsat příspěvek
Mě se líbí, že sám přizná, že jeho bratrovi v pohodě tiskne a on nic, ale chyba je na straně tiskárny...

vegasi, tady by měla probíhat diskuze o alespoň trošku zajímavých věcech a hrách a to že ti netiskne tiskárna nás zajímá asi jako co jsi měl k snídani. A zkus se z našich reakcí trošku poučit, a prosím, nereaguj jako uraženej spratek. Zjemnit svoji mluvu by taky neuškodilo.
562709
Mě se líbí, že sám přizná, že jeho bratrovi v pohodě tiskne a on nic, ale chyba je na straně tiskárny... vegasi, tady by měla probíhat diskuze o alespoň trošku zajímavých věcech a hrách a to že ti netiskne tiskárna nás zajímá asi jako co jsi měl k snídani. A zkus se z našich reakcí trošku poučit, a prosím, nereaguj jako uraženej spratek. Zjemnit svoji mluvu by taky neuškodilo.
0 0
reagovat

vegasss7771

Upřímně mne už ty tvoje komenty serou. Za prvné spamují diskuzi, za druhé jsou o ničem a za třetí jsou zbytečně sprosté a opravdu nemám náladu to číst a ani přeskakovat, ale díky za to, že si vyzkouším jednu věc, kterou jsem chtěl až bude příležitost zde dát. :-)

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(
..............\.............\...
562708
Upřímně mne už ty tvoje komenty serou. Za prvné spamují diskuzi, za druhé jsou o ničem a za třetí jsou zbytečně sprosté a opravdu nemám náladu to číst a ani přeskakovat, ale díky za to, že si vyzkouším jednu věc, kterou jsem chtěl až bude příležitost zde dát. :-) ....................../´¯/) ....................,/¯../ .................../..../ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´...´.... ¯~/'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _.·´ ............\..............( ..............\.............\...
vegasss7771
0 0
reagovat
vegasss7771: A není to tím, že ji neumíš používat? :D
562705
vegasss7771: A není to tím, že ji neumíš používat? *:D*
0 0
reagovat

vegasss7771

jop, vyjadřuješ se jak primitivní hovado po lobotomii... neškodilo by tak týden odstřihnout od netu a zajít si ven :)
562704
jop, vyjadřuješ se jak primitivní hovado po lobotomii... neškodilo by tak týden odstřihnout od netu a zajít si ven :)
vegasss7771
0 0
reagovat

vegasss7771

lol, klidni trochu s těma nadávkama (a příspěvkama obecně) tohle už začíná být fakt silně otravné :(:-
562703
lol, klidni trochu s těma nadávkama (a příspěvkama obecně) tohle už začíná být fakt silně otravné *:(**:-*
vegasss7771
0 0
reagovat
A za co? Já můžu za blbou tiskárnu a to, že mě rozčiluje? Bratrovi tiskne skripta skoro 100 listů a mně nevytiskne ani jednu blbou A4ku? To mám blbou karmu, či co? :D
562702
A za co? Já můžu za blbou tiskárnu a to, že mě rozčiluje? Bratrovi tiskne skripta skoro 100 listů a mně nevytiskne ani jednu blbou A4ku? To mám blbou karmu, či co? *:D*
0 0
reagovat
hlasuju pro banána, aspoň na 14 dní, bude klid
562701
hlasuju pro banána, aspoň na 14 dní, bude klid
0 0
reagovat
Sorry, ale ta šedá kurva mi to dělá opakovaně a vždy když tisknu 1 (slovy: Jeden) list A4.:(
562700
Sorry, ale ta šedá kurva mi to dělá opakovaně a vždy když tisknu 1 (slovy: Jeden) list A4.*:(*
0 0
reagovat
bye:)
562699
bye:)
0 0
reagovat
Here we go again :D
562698
Here we go again *:D*
0 0
reagovat

Tiskárna mě nemá ráda a já ji jendou rozflákám tu kurvu šedivou nevděčnou

Kdyby ti kokoti vědci a výzkumníci dělali pořádné DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE a KANCELÁŘSKÉ VYBAVENÍ jako TISKÁRNY, vůbec bych se nezlobil. Ne, ti kokoti se musí zaměřit na nějakou přerostlou ledničku bez praktického využití!

Viz. podobná nepraktická hovnost

:(
562697
Kdyby ti kokoti vědci a výzkumníci dělali pořádné DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE a KANCELÁŘSKÉ VYBAVENÍ jako TISKÁRNY, vůbec bych se nezlobil. Ne, ti kokoti se musí zaměřit na nějakou přerostlou ledničku bez praktického využití! Viz. [link="http://www.novinky.cz/veda-skoly/226134-superpocitac-watson-vydelal-v-soutezi-jeopardy-pul-milionu-dolaru-na-vyzkum.html"]podobná nepraktická hovnost [/link] *:(*
Tiskárna mě nemá ráda a já ji jendou rozflákám tu kurvu šedivou nevděčnou
0 0
reagovat
Siva je nový člen redakce?:)
562693
Siva je nový člen redakce?*:)*
0 0
reagovat

popik

i v tak mizerné kvalitě to vypadá úžasně ! :+
562691
i v tak mizerné kvalitě to vypadá úžasně ! *:+*
popik
0 0
reagovat

unreal engine 3.95

link
stačí málo 3x Nvidia 580:-)
562692
http://games.tiscali.cz/video/nova-generace-unreal-engine-3-v-akci-na-videu-55117 stačí málo 3x Nvidia 580:-)
unreal engine 3.95
0 0
reagovat
Idris Elba na rapový písničce? link Docela dobrý! ?):+
562689
Idris Elba na rapový písničce? http://www.youtube.com/watch?v=rP-WZKyN4ds&feature=player_embedded Docela dobrý! *?)**:+*
0 0
reagovat

Bulletstorm

Tak som to dohral a nemám slov. Tá hra prekonáva všetko, čo som doteraz hral. Absolútny sen nenáročného hráča a filmového nadšenca v jednom, ktorý chce prijateľnú obtiažnosť, nadupaný príbeh plný zvratov a brutálnu akciu na sto spôsobov. Boj s "Godzillou", prechod cez zrútený mrakodrap, "vykúpanie sa" v rádioaktívnom odpade, boj s gigantickou zmutovanou rastlinou a dobiehanie vesmírnej lode minútu pred odletom cez hromadu nepriateľov. Wáááá. To bolo niečo. A Trishka :)) Sem s tým pokračovaním. :o
562687
Tak som to dohral a nemám slov. Tá hra prekonáva všetko, čo som doteraz hral. Absolútny sen nenáročného hráča a filmového nadšenca v jednom, ktorý chce prijateľnú obtiažnosť, nadupaný príbeh plný zvratov a brutálnu akciu na sto spôsobov. Boj s "Godzillou", prechod cez zrútený mrakodrap, "vykúpanie sa" v rádioaktívnom odpade, boj s gigantickou zmutovanou rastlinou a dobiehanie vesmírnej lode minútu pred odletom cez hromadu nepriateľov. Wáááá. To bolo niečo. A Trishka *:))* Sem s tým pokračovaním. *:o*
Bulletstorm
0 0
reagovat

sidda

Promiň, ale tyhle dva posty mi prostě nedli spát a líbí se mi. Howgh. Teď ti už ale dám pokoj, bo jdu na praxi. ;)
562686
Promiň, ale tyhle dva posty mi prostě nedli spát a líbí se mi. Howgh. Teď ti už ale dám pokoj, bo jdu na praxi. *;)*
sidda
0 0
reagovat
Běž si chatovat na chatu. ?)
562685
Běž si chatovat na chatu. *?)*
0 0
reagovat

Nelze se nepodělit

562684
[link="http://tinypic.com/r/25h3676/7"]Na farmě[/link] [link="http://tinypic.com/r/2dv7sqb/7"]Klidné vody[/link]
Nelze se nepodělit
0 0
reagovat
562679
[link="http://www.hrej.cz/tv/level-126-level-tv--330/"]Lord Adolf[/link] *:+**:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se