Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 75621 - 75640 Napsat příspěvek
kdyz nepocitam vsechny ty oscarovky, ktery u nas sly az letos (True Grid, labut, 127 hodin), tak jednoznacne doposud nejlepsi mi prijdou Xmeni
569917
kdyz nepocitam vsechny ty oscarovky, ktery u nas sly az letos (True Grid, labut, 127 hodin), tak jednoznacne doposud nejlepsi mi prijdou Xmeni
0 0
reagovat
ASCO: Ak by si sa opytal, co je pre nas zatial film roka a o com si myslime, ze ktory by ho mohol ohrozit, tak by sa na to dalo aj odpovedat, takto je to dost tricky.:)
569916
ASCO: Ak by si sa opytal, co je pre nas zatial film roka a o com si myslime, ze ktory by ho mohol ohrozit, tak by sa na to dalo aj odpovedat, takto je to dost tricky.*:)*
0 0
reagovat

ASCO

Já jen, že ještě skoro půlka roku zbývá a nějaké dobré filmy nás snad čekají;)
569915
Já jen, že ještě skoro půlka roku zbývá a nějaké dobré filmy nás snad čekají*;)*
ASCO
0 0
reagovat

noctambule

Asi každý má svého favorita.
569913
Asi každý má svého favorita.
noctambule
0 0
reagovat

ASCO

Twilight: Breaking dawn nebo Saxana, a pak může nastat konec světa...na takové otázky je snad ještě brzy, ne?
569912
Twilight: Breaking dawn nebo Saxana, a pak může nastat konec světa...na takové otázky je snad ještě brzy, ne?
ASCO
0 0
reagovat
Co si myslíte že bude film roku?
569910
Co si myslíte že bude film roku?
0 0
reagovat
uz to tu bylo nekolikrat... a v Trans 1 jsou sceny z Pearl Hárbru... :)
569904
uz to tu bylo nekolikrat... a v Trans 1 jsou sceny z Pearl Hárbru... :)
0 0
reagovat

Transformer 3 vs Ostrov

Nevim, jeslti jste si toho taky všimli, nebo jestli se to někde probíralo, ale ve třetích Transformers jsou použité dvě scény z Ostrova - viz. moje srovnávačka link
569899
Nevim, jeslti jste si toho taky všimli, nebo jestli se to někde probíralo, ale ve třetích Transformers jsou použité dvě scény z Ostrova - viz. moje srovnávačka http://savegame.cz/obrazky/tfostrov.jpg
Transformer 3 vs Ostrov
0 0
reagovat
569898
[link="http://www.youtube.com/watch?v=_-agl0pOQfs"]Fucking magnets, how do they work?[/link] *:D*
0 0
reagovat

2012

cha tak ona ta příští sezona nebude uplně jalová :-))
569895
cha tak ona ta příští sezona nebude uplně jalová :-))
2012
0 0
reagovat
V příštích dnech navíc budou i teasery na Johna Cartera a Battleship. :+
569886
V příštích dnech navíc budou i teasery na Johna Cartera a Battleship. *:+*
0 0
reagovat
ad lišta: Teaser na TDKR má mít 1:33 a dočkáme se i teaseru na Holmese.
569885
ad lišta: Teaser na TDKR má mít 1:33 a dočkáme se i teaseru na Holmese.
0 0
reagovat
Síce je to už staré, ale aj tak super a objavil som to len teraz. :D link
569883
Síce je to už staré, ale aj tak super a objavil som to len teraz. *:D* [link="http://www.youtube.com/watch?v=V1AnErj2WvU"]link[/link]
0 0
reagovat

Ted_Mosby

Voni to asi šoupnou na tento tejden až ... aspoň budou zajímvosti z Varů
569880
Voni to asi šoupnou na tento tejden až ... aspoň budou zajímvosti z Varů
Ted_Mosby
0 0
reagovat
Vary od našeho prahu?
569878
Vary od našeho prahu?
0 0
reagovat

Ted_Mosby

Vary ;)
569873
Vary *;)*
Ted_Mosby
0 0
reagovat
Nevie niekto kedy bude dalšie moviezone Live lebo nejako sa to zaseklo :( Alebo už nebude? je pauza ?
569872
Nevie niekto kedy bude dalšie moviezone Live lebo nejako sa to zaseklo :( Alebo už nebude? je pauza ?
0 0
reagovat

Lidice - epic fail

Léto nám teprve začíná a už mám skoro jasného favorita na filmový epic fail tohoto období... Nemluvím o filmu samotném, ten mě příjemně převapil (i když vím, že se mnou nebudete souhlasit), opravdu se mě líbilo pojetí celého snímku, včetně hereckých výkonů hlavních představitelů (Roden bezkonkurenční)...

Co ale opravdu nechápu... Titulky?!? Neví někdo co měl znamenat ten "levý sloupec"... Opravdu naprosto mimo, ještě ty fotky... omfg... Pokud někdo ví důvod tohoto zprznění, tak ať ho odhalí, jelikož mě nenapadá žádné rozumné vysvětlení... (Jasně je dobré vědět, že se příběh Lidic promítl do celého světa a že měl vliv na křestní jména, ale stačilo to vypíchnout jenom jako poznámku před titulkama... K tomu ještě ty fotky...). Myslím si, že mnohem důstojnější by bylo nahodit spíše jména obyvatel samotných Lidic...
569869
Léto nám teprve začíná a už mám skoro jasného favorita na filmový epic fail tohoto období... Nemluvím o filmu samotném, ten mě příjemně převapil (i když vím, že se mnou nebudete souhlasit), opravdu se mě líbilo pojetí celého snímku, včetně hereckých výkonů hlavních představitelů (Roden bezkonkurenční)... Co ale opravdu nechápu... Titulky?!? Neví někdo co měl znamenat ten "levý sloupec"... Opravdu naprosto mimo, ještě ty fotky... omfg... Pokud někdo ví důvod tohoto zprznění, tak ať ho odhalí, jelikož mě nenapadá žádné rozumné vysvětlení... (Jasně je dobré vědět, že se příběh Lidic promítl do celého světa a že měl vliv na křestní jména, ale stačilo to vypíchnout jenom jako poznámku před titulkama... K tomu ještě ty fotky...). Myslím si, že mnohem důstojnější by bylo nahodit spíše jména obyvatel samotných Lidic...
Lidice - epic fail
0 0
reagovat
Ta fotka je přehnaně vystylizovaná, takže vypadaj spíše jako figuríny nebo digitálně vytvoření. Ve filmu budou působit určitě podstatně lépe.
569828
Ta fotka je přehnaně vystylizovaná, takže vypadaj spíše jako figuríny nebo digitálně vytvoření. Ve filmu budou působit určitě podstatně lépe.
0 0
reagovat

3 trpaslíci z Hobita

link

teda nevim co si o tom mám myslet na jednu stranu mě připadnou cool a na druhou směšně fakt hrozně smíšený pocity z té fotky mám :-))
569824
http://imageshack.us/photo/my-images/5/hobbitdwarfbrothers.jpg/ teda nevim co si o tom mám myslet na jednu stranu mě připadnou cool a na druhou směšně fakt hrozně smíšený pocity z té fotky mám :-))
3 trpaslíci z Hobita
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se