Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 75601 - 75620 Napsat příspěvek

Macejko

Ja práve na nudu nie som zvyknutý, takže to dosť bolelo.
563303
Ja práve na nudu nie som zvyknutý, takže to dosť bolelo.
Macejko
0 0
reagovat
zajimavy zlepsovak od Premka Podlahy
text_odkazu
563305
zajimavy zlepsovak od Premka Podlahy [link="http://www.youtube.com/watch?v=Ibky3QtpBBA"]text_odkazu[/link]
0 0
reagovat

kyller

Závisí to od toho, ako znášaš nudu. Mne prospieva tréning na bilingválnom gymnáziu ;)
563300
Závisí to od toho, ako znášaš nudu. Mne prospieva tréning na bilingválnom gymnáziu *;)*
kyller
0 0
reagovat

Macejko

No, ale unudený na smrť už po prvej 1/6 filmu to na konci niekoľkonásobne znásobí.
563299
No, ale unudený na smrť už po prvej 1/6 filmu to na konci niekoľkonásobne znásobí.
Macejko
0 0
reagovat

kyller

Ak by to obsahovalo chyby ako povedzme Last Airbender, šiel by som nižšie. Hereafter ale dokonale spĺňa pravidlo "kto nič nerobí, nič neposerie", avšak pridáva k tomu ešte "ale unudí na smrť".
563298
Ak by to obsahovalo chyby ako povedzme Last Airbender, šiel by som nižšie. Hereafter ale dokonale spĺňa pravidlo "kto nič nerobí, nič neposerie", avšak pridáva k tomu ešte "ale unudí na smrť".
kyller
0 0
reagovat

Macejko

Vysoké hodnotenie, nie?
563297
Vysoké hodnotenie, nie?
Macejko
0 0
reagovat
Zrecenzoval som si Hereafter, takže ak niekoho zaujíma, môže si prečítať. link
563291
Zrecenzoval som si Hereafter, takže ak niekoho zaujíma, môže si prečítať. http://www.fantazia.sk/clanok/po-zivote-smrt-nudou
0 0
reagovat
Mas tri hodiny zpozdeni. Nechces nam radsi vyargumentovat tu Svetovou invazi? :)
563279
Mas tri hodiny zpozdeni. Nechces nam radsi vyargumentovat tu Svetovou invazi? *:)*
0 0
reagovat
Bylo v Japonsku zemětřesení? František Fuka bloguje. link
563278
Bylo v Japonsku zemětřesení? František Fuka bloguje. http://fffilm.fuxoft.cz/2011/03/jsem-v-japonsku-je-mi-fajn.html
0 0
reagovat

jhr

maximálně zánik pahýlu zvaný "druhá republika", ne zánik československa (14. březen: vznik "samostatného" slovenského státu )
563277
maximálně zánik pahýlu zvaný "druhá republika", ne zánik československa (14. březen: vznik "samostatného" slovenského státu )
jhr
0 0
reagovat
Cain: Snad to nechceš oslavat? :D
563276
Cain: Snad to nechceš oslavat? *:D*
0 0
reagovat
jen tak na okraj... je 15. března... 1939
563275
jen tak na okraj... je 15. března... 1939
0 0
reagovat

Fuxoftův report z Japonska

563272
http://fffilm.fuxoft.cz/2011/03/jsem-v-japonsku-je-mi-fajn.html
Fuxoftův report z Japonska
0 0
reagovat
Tak ja jsem si teda Van Damma nikdy nevsimnul a to jsem ten film videl ani nevim uz kolikrat :))
563243
Tak ja jsem si teda Van Damma nikdy nevsimnul a to jsem ten film videl ani nevim uz kolikrat *:))*
0 0
reagovat

pepinob9 + Vardant

Vardant ma castecne pravdu, ale Van Dammovi po preobsazeni role Predatora byla nabidnuta role jednoho z Dutchovi party a v prvni natocene scene - vystupu z helikoptery je videt. Pote ho vsak preobsadili Shanem Blackem, ale nikdo uz prvni scenu nepretocil.
563241
Vardant ma castecne pravdu, ale Van Dammovi po preobsazeni role Predatora byla nabidnuta role jednoho z Dutchovi party a v prvni natocene scene - vystupu z helikoptery je videt. Pote ho vsak preobsadili Shanem Blackem, ale nikdo uz prvni scenu nepretocil.
pepinob9 + Vardant
0 0
reagovat

Macejko

:D:D - tak tohle mě dostalo : prej :
" Myslím, že tahle ani netuší, proč je tak slavná xD " :D
563239
*:D**:D* - tak tohle mě dostalo : prej : " Myslím, že tahle ani netuší, proč je tak slavná xD " *:D*
Macejko
0 0
reagovat

Fluke

Když tu byla debata o mléku... :D
563238
Když tu byla debata o mléku... *:D*
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

protože diaz aka vegasss zas nemá co dělat ;)
563237
protože diaz aka vegasss zas nemá co dělat *;)*
Fluke
0 0
reagovat
Speváčka, ktorá by žala úspechy v Česku a Slovensku. Citujem z komentárov pod videom: Tá pesnička je úplne o p*či! :D link
563236
Speváčka, ktorá by žala úspechy v Česku a Slovensku. Citujem z komentárov pod videom: Tá pesnička je úplne o p*či! *:D* http://www.youtube.com/watch?v=UidDZdO3USM
0 0
reagovat
wtf? Proč se tu bavíš o páce na filmovým serveru?:D
563235
wtf? Proč se tu bavíš o páce na filmovým serveru?*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se