Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 74421 - 74440 Napsat příspěvek

popik

Aby mi ji někdo nesežral, když bude na pekáči :D
566714
Aby mi ji někdo nesežral, když bude na pekáči *:D*
popik
0 0
reagovat

popik

No jasně upeč to. To je běžný.
566713
No jasně upeč to. To je běžný.
popik
0 0
reagovat

popik

jj, děkan...no bráchovi právě 8800 před nedávnem udělala přesně to stejný, takže už jsem tak nějak tušil odkud vítr vane :D...s tou troubou si ze mě děláš prdel? :D
566712
jj, děkan...no bráchovi právě 8800 před nedávnem udělala přesně to stejný, takže už jsem tak nějak tušil odkud vítr vane *:D*...s tou troubou si ze mě děláš prdel? *:D*
popik
0 0
reagovat
8800 neumírali...
566710
8800 neumírali...
0 0
reagovat

popicek

zkus formát, pak zátěžový test. pokud selže, tak trouba, a znovu zátěžový test. pokud selže, tak nový stroj. ale je to osmičková gf a ty jsou známé tímhle umíráním. vygoogli si "bumpgate"
566709
zkus formát, pak zátěžový test. pokud selže, tak trouba, a znovu zátěžový test. pokud selže, tak nový stroj. ale je to osmičková gf a ty jsou známé tímhle umíráním. vygoogli si "bumpgate"
popicek
0 0
reagovat

deiwi

Myslim, ze to Tarantino nie je. Urcite tam, ale je Roth, Don Coscarelli, James Wan, Adam Green, John Landis, James Gunn, David Slade, Stuart Gordon, Mick Garris a Darren Lynn Bousman...a jeden vyzera ako Darabont, ale asi to nebude. Este tam bol aj tento, tu oblubeny reziser link
566707
Myslim, ze to Tarantino nie je. Urcite tam, ale je Roth, Don Coscarelli, James Wan, Adam Green, John Landis, James Gunn, David Slade, Stuart Gordon, Mick Garris a Darren Lynn Bousman...a jeden vyzera ako Darabont, ale asi to nebude. Este tam bol aj tento, tu oblubeny reziser [link="http://yfrog.com/z/gzsovaij"]link[/link]
deiwi
0 0
reagovat
Ale děkuji... na tohle ty prachy dám... minimálně na Shawshank, Isla Nublar a buď Norstromo nebo Sulaco... a čepku pro jistotu Wayland-Yutani :D
566706
Ale děkuji... na tohle ty prachy dám... minimálně na Shawshank, Isla Nublar a buď Norstromo nebo Sulaco... a čepku pro jistotu Wayland-Yutani *:D*
0 0
reagovat

vZeč

Mám starší verzi, která je červená :))
566705
Mám starší verzi, která je červená *:))*
vZeč
0 0
reagovat
deiwi: škoda, že to Sulaco vypadá tak komunisticky
566704
deiwi: škoda, že to Sulaco vypadá tak komunisticky
0 0
reagovat

Hellblazer

Poznám Rotha a Sladea, vzadu blbne Tarantino, ale zbytek :o
566703
Poznám Rotha a Sladea, vzadu blbne Tarantino, ale zbytek *:o*
Hellblazer
0 0
reagovat

popik

tWin: Toho jsem se bal, ale tak nejak to cekal...jj, to cisteni bylo prvni, co jsem vyzkousel, ale stale stejne....Dik
566700
tWin: Toho jsem se bal, ale tak nejak to cekal...jj, to cisteni bylo prvni, co jsem vyzkousel, ale stale stejne....Dik
popik
0 0
reagovat

popik

S nejvyssi pravdepodobnosti je grafika pokazena. Dost tezko rict co presne by to mohlo byt. Tady to myslim softwarove neosefujes a oprava se urcite nevyplati. Maximalne zkus procistit jestli neni zaprasena, mozna se 'jen' prehriva. Ale koupe nove te nejspis nemine..
566697
S nejvyssi pravdepodobnosti je grafika pokazena. Dost tezko rict co presne by to mohlo byt. Tady to myslim softwarove neosefujes a oprava se urcite nevyplati. Maximalne zkus procistit jestli neni zaprasena, mozna se 'jen' prehriva. Ale koupe nove te nejspis nemine..
popik
0 0
reagovat
No, tohle už vypadá na zpracování tekkena podle mého gusta [link]:+
566693
No, tohle už vypadá na zpracování tekkena podle mého gusta [link="http://www.youtube.com/watch?v=IPT_qqJ12s4&feature=player_embedded"][link][/link]*:+*
0 0
reagovat

popik

hele lidi mam dotaz k lidem co se vyznaj v pocitacich...posledni dobou mi zacina zamrzat PC napr. kdyz parim nejakou gamesu s hlaskou Chyba hardwaru videa WD-20110210-1528.dmp, sysdata.xml, WERInternalMetadata.xml...grafika GF 8800 GT, ovladace aktualni...jsem v prdeli? nebo to pujde jeste osefovat?

566691
hele lidi mam dotaz k lidem co se vyznaj v pocitacich...posledni dobou mi zacina zamrzat PC napr. kdyz parim nejakou gamesu s hlaskou Chyba hardwaru videa WD-20110210-1528.dmp, sysdata.xml, WERInternalMetadata.xml...grafika GF 8800 GT, ovladace aktualni...jsem v prdeli? nebo to pujde jeste osefovat?
popik
0 0
reagovat

Masters of Horror

Kolko ludi dokazete identifikovat? :D link
566689
Kolko ludi dokazete identifikovat? *:D* [link="http://www.imagebam.com/image/a0c4d4131904519"]link[/link]
Masters of Horror
0 0
reagovat
Tie tricka zo Zara s Jamesom Deanom su skvele! Aj ja mam :D
566688
Tie tricka zo Zara s Jamesom Deanom su skvele! Aj ja mam *:D*
0 0
reagovat

Citát dne

"Microsoft koupil Skype za 8,5 miliardy dolarů. Jakoby nevěděl, že se dá stáhnout zdarma."
566686
"Microsoft koupil Skype za 8,5 miliardy dolarů. Jakoby nevěděl, že se dá stáhnout zdarma."
Citát dne
0 0
reagovat

Ještě k módě / popicek, Gonzi

Trochu decentnější trika pro fajnšmekry dělá Last Exit to Nowhere. Nevyhnete se otázkám "Odkud to znám? To je z toho filmu?" :))
566660
Trochu decentnější trika pro fajnšmekry dělá [link="http://www.lastexittonowhere.com/shop/latest/?page=5"]Last Exit to Nowhere[/link]. Nevyhnete se otázkám "Odkud to znám? To je z toho filmu?" *:))*
Ještě k módě / popicek, Gonzi
0 0
reagovat
Ale jo, displeje si všímaj, to můžu potvrdit :-D
566649
Ale jo, displeje si všímaj, to můžu potvrdit :-D
0 0
reagovat
gorecki, az si to zejtra prectu zdravej znova a pochopim to, tak si budem povidat dal
566648
gorecki, az si to zejtra prectu zdravej znova a pochopim to, tak si budem povidat dal
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se