Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 72701 - 72720 Napsat příspěvek

zahron

Je to blábol.

Cival
Souhlas, jde hlavně o návštěvnost, koláče a počet výtisků. Bohužel těhle bulvárních praktik se už dneska držej všechny média.
572819
Je to blábol. [b]Cival[/b] Souhlas, jde hlavně o návštěvnost, koláče a počet výtisků. Bohužel těhle bulvárních praktik se už dneska držej všechny média.
zahron
0 0
reagovat
Je to humbuk trapnej oboustranne. Lepsi neresit.
572818
Je to humbuk trapnej oboustranne. Lepsi neresit.
0 0
reagovat
Přesně tohle se tam píše a já s tím souhlasím. iDnes bouchá šampaňský díky nejvyšší čtenosti článků a hysterie bude kulminovat zítra odpoledne. Ať si kdo chce o prezidentovi myslí co chce, v tomhle měl pravdu - s ohledem na rodiny a pozůstalé by se měla zachovat pieta a nepřilévat olej do ohně mediálním cirkusem.
572816
Přesně tohle se tam píše a já s tím souhlasím. iDnes bouchá šampaňský díky nejvyšší čtenosti článků a hysterie bude kulminovat zítra odpoledne. Ať si kdo chce o prezidentovi myslí co chce, v tomhle měl pravdu - s ohledem na rodiny a pozůstalé by se měla zachovat pieta a nepřilévat olej do ohně mediálním cirkusem.
0 0
reagovat

Cival

No snažil se jemně naznačit že jsme národ šašků, kteří dělají větší humbuk kolem hokeje než kolem "Proč neskáče s vlajkami skupinka fandů před Akademií věd, když se podaří významný objev?"

Anyway ... jen mě štve že vidím odkazy lidí na FB a prakticky dělají to samý - kopírují statusy a říkaj, "jo tak teď jim to ten borec natřel !! "
572817
No snažil se jemně naznačit že jsme národ šašků, kteří dělají větší humbuk kolem hokeje než kolem "Proč neskáče s vlajkami skupinka fandů před Akademií věd, když se podaří významný objev?" Anyway ... jen mě štve že vidím odkazy lidí na FB a prakticky dělají to samý - kopírují statusy a říkaj, "jo tak teď jim to ten borec natřel !! "
Cival
0 0
reagovat
Ja to ani nechci cist, tohle tema me uz tak desi, ze se bojim zapnout tv aby na me nevybaflo (a doufam ze tady nebude takova diskuze). Ale jestli se tam snazi naznacit, ze kolem tech smrti je cirkus, nejdriv facebookovej a pak hlavne mnohonasobne horsi medialni, tak je to legitimni poznamka.

Ja byl ve stredu smutnej z toho co se stalo. Akorat uvnitr... a myslim si ze tahat z toho ctenost, vlny slzicek nebo popularitu rapovanim vzpominkovejch pisni je neskutecne trapny.
572815
Ja to ani nechci cist, tohle tema me uz tak desi, ze se bojim zapnout tv aby na me nevybaflo (a doufam ze tady nebude takova diskuze). Ale jestli se tam snazi naznacit, ze kolem tech smrti je cirkus, nejdriv facebookovej a pak hlavne mnohonasobne horsi medialni, tak je to legitimni poznamka. Ja byl ve stredu smutnej z toho co se stalo. Akorat uvnitr... a myslim si ze tahat z toho ctenost, vlny slzicek nebo popularitu rapovanim vzpominkovejch pisni je neskutecne trapny.
0 0
reagovat
nechci tady nakousávat nějáký přepjatý sociální drama, ale co si vy myslíte tomhle chlápkovi - poslanec PČR ???? vážně ???

blog.idnes.cz
572814
nechci tady nakousávat nějáký přepjatý sociální drama, ale co si vy myslíte tomhle chlápkovi - poslanec PČR ???? vážně ??? [link="http://skarka.blog.idnes.cz/c/209364/Smrt-hokejistu-je-tragedie-co-dela-spolecnost-je-jeste-horsi.html"]blog.idnes.cz[/link]
0 0
reagovat
Bylo mi jasné, že se v mé cenové kategorii nedočkám žádného děla. Jen prostě nechci v současné době kupovat žádný extra drahý notebook... Byl jsem rozhodnut koupit ten Lenovo s i5, nicméně mě pak rozsekal test té grafické karty... opravdu velké zklamání...

Nimcéně ten ASUS, co mi doporučil ravenhorn má parádní grafárnu, ale zase mě děsí procesor... Pokud to máme vztáhnout na nějaké to herní využití. Obstojí tento procesor u novějších her? (Mafia 2, GTA 4,... - vím že se nejedná o nejnovější hry, ale jen pro srovnání, co bych si chtěl třeba zahrát.) Pokud se nepletu jedná se o dvoujádro, nemůže to dělat problémy?
572806
Bylo mi jasné, že se v mé cenové kategorii nedočkám žádného děla. Jen prostě nechci v současné době kupovat žádný extra drahý notebook... Byl jsem rozhodnut koupit ten Lenovo s i5, nicméně mě pak rozsekal test té grafické karty... opravdu velké zklamání... Nimcéně ten [link="http://beta.czc.cz/asus-k53ta-sx034v/93991/produkt?q-fulltext=ASUS+K53TA-SX034V"]ASUS[/link], co mi doporučil ravenhorn má parádní grafárnu, ale zase mě děsí procesor... Pokud to máme vztáhnout na nějaké to herní využití. Obstojí tento procesor u novějších her? (Mafia 2, GTA 4,... - vím že se nejedná o nejnovější hry, ale jen pro srovnání, co bych si chtěl třeba zahrát.) Pokud se nepletu jedná se o dvoujádro, nemůže to dělat problémy?
0 0
reagovat

Mildik

jakýkoliv i-čkový procesor od Intelu je lepší než ty od AMD. ti jsou na druhou stranu zase lepší v grafických kartách. shodou okolností zrovna také vybírám notebook a dost mě nakrklo, jak se teďka všichni výrobci pomátli a začali rvát do notebooků s výbornými Inteláckými procesory i5 a i7 graf. karty od Nvidie typu GT540, GT555 apod.
teď k notebooku. zkus tohle link je tam Sandy Bridge procák od Intelu a slušná graf. karta, která je jen o málo horší než ta HD 6750M, co ti doporučoval Ravenhorn. bejt tebou bych si ale raději pár tisíc připlatil a koupil si něco alespoň s i5 nebo i 7 procesorem. když umíš nakupovat, tak se cena takovýho přístroje nepřehoupne přes 20 tisíc.
572805
jakýkoliv i-čkový procesor od Intelu je lepší než ty od AMD. ti jsou na druhou stranu zase lepší v grafických kartách. shodou okolností zrovna také vybírám notebook a dost mě nakrklo, jak se teďka všichni výrobci pomátli a začali rvát do notebooků s výbornými Inteláckými procesory i5 a i7 graf. karty od Nvidie typu GT540, GT555 apod. teď k notebooku. zkus tohle http://www.alza.cz/packard-bell-easynote-ts44-hr-465cz-bily-d258273.htm je tam Sandy Bridge procák od Intelu a slušná graf. karta, která je jen o málo horší než ta HD 6750M, co ti doporučoval Ravenhorn. bejt tebou bych si ale raději pár tisíc připlatil a koupil si něco alespoň s i5 nebo i 7 procesorem. když umíš nakupovat, tak se cena takovýho přístroje nepřehoupne přes 20 tisíc.
Mildik
0 0
reagovat

Mildik

Jak rikaji Gonzi a spol. - v tehle cenove kategorii je celkem fuk, co koupis, nic nebude dokonale:) Byt tebou tak se s tim neseru a koupim aspon neco takoveho. Vydrzi ti minimalne 5 let:). A nebo bych aspon realne zauvazoval nad necim mensim nez 15". Tvoje "já hledám kompletní notebook, který mi bude sloužit na všechno..." splnuji i mensi notebooky a na prenaseni a vetsinou i s vydrzi jsou na tom lepe. Jinak nevim, co chces hrat za hry, ale nic nynejsiho si na zadnem z tech co tu vidim asi nezahrajes.
572802
Jak rikaji Gonzi a spol. - v tehle cenove kategorii je celkem fuk, co koupis, nic nebude dokonale:) Byt tebou tak se s tim neseru a koupim aspon neco [link="http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-t420-4178-a3g-d236309.htm#popis"]takoveho[/link]. Vydrzi ti minimalne 5 let:). A nebo bych aspon realne zauvazoval nad necim mensim nez 15". Tvoje "já hledám kompletní notebook, který mi bude sloužit na všechno..." splnuji i mensi notebooky a na prenaseni a vetsinou i s vydrzi jsou na tom lepe. Jinak nevim, co chces hrat za hry, ale nic nynejsiho si na zadnem z tech co tu vidim asi nezahrajes.
Mildik
0 0
reagovat

Revenhorn

Wow, ten asus vypadá luxusně. Grafárna dle žebříčků a testů parádní... Jen si nejsem jistý procesorem, to mi fakt nic neříká... někdo zkušenější?
572800
Wow, ten asus vypadá luxusně. Grafárna dle žebříčků a testů parádní... Jen si nejsem jistý procesorem, to mi fakt nic neříká... někdo zkušenější?
Revenhorn
0 0
reagovat
Tak pokuď opravdu si chceš i zahrát, tak doporučuji jeden z těchto.

Asus (velmi dobrá grafika)
link

Lenovo (lepší procesor, ale slabší grafika, ale pořád lepší jak ty předtím)
link

HP (horší procesor než Lenovo, ale o kousek lepší jak Asus, exceletní grafika, s tou si zahraješ docela už dobře i novější věci)
link
572798
Tak pokuď opravdu si chceš i zahrát, tak doporučuji jeden z těchto. Asus (velmi dobrá grafika) [link="http://www.alza.cz/asus-k53ta-sx034v-d252178.htm"]link[/link] Lenovo (lepší procesor, ale slabší grafika, ale pořád lepší jak ty předtím) [link="http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge-e520-cerny-1143-5wg-d236279.htm"]link[/link] HP (horší procesor než Lenovo, ale o kousek lepší jak Asus, exceletní grafika, s tou si zahraješ docela už dobře i novější věci) [link="http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-6110ec-d245456.htm"]link[/link]
0 0
reagovat
Jestli si chceš něco zahrát, tak to hlavně neber grafiky Intel nebo například ty co tam jsou nVidia 410 nebo 520. To je slabé.
572796
Jestli si chceš něco zahrát, tak to hlavně neber grafiky Intel nebo například ty co tam jsou nVidia 410 nebo 520. To je slabé.
0 0
reagovat
jakej je rozdil mezi 2 rokama tady a 2 rokama v UK? 8)
572795
jakej je rozdil mezi 2 rokama tady a 2 rokama v UK? *8)*
0 0
reagovat

Ravenhorn

No původně jsem chtěl vzít i nějakej stroj, abych si na tom i něco zahrál. Je mi jasné, že bych se musel pohybovat v cenové kategorii 20.000+, nicméně dle parametrů mě to Lenovo přišlo, že taky něco rozběhá...

Jinak souhlasím s tou 11-13", na takové to přenášení, ale já hledám kompletní notebook, který mi bude sloužit na všechno...

Kostěj:
Cenově se to podle mě nevyplatí (minimální rozdíl) a navíc tady budu mít 2 roky záruku, což pokud se nepletu, tak UK má záruku jenom 2 roky... a kdo ví...
572793
No původně jsem chtěl vzít i nějakej stroj, abych si na tom i něco zahrál. Je mi jasné, že bych se musel pohybovat v cenové kategorii 20.000+, nicméně dle parametrů mě to Lenovo přišlo, že taky něco rozběhá... Jinak souhlasím s tou 11-13", na takové to přenášení, ale já hledám kompletní notebook, který mi bude sloužit na všechno... Kostěj: Cenově se to podle mě nevyplatí (minimální rozdíl) a navíc tady budu mít 2 roky záruku, což pokud se nepletu, tak UK má záruku jenom 2 roky... a kdo ví...
Ravenhorn
0 0
reagovat

Mildík

...a kup si to až v tý anglii...
572791
...a kup si to až v tý anglii...
Mildík
0 0
reagovat
To já bych bral třeba 11,6-13,3" tenké lehké, aby to něco vydrželo na baterce, mělo to HDMI. (protože mám herní počítač, tak jen na přenos, když jedu mimo na pár dní).
572788
To já bych bral třeba 11,6-13,3" tenké lehké, aby to něco vydrželo na baterce, mělo to HDMI. (protože mám herní počítač, tak jen na přenos, když jedu mimo na pár dní).
0 0
reagovat

speta.jr

No právě, a mi ajťáci víme že v téhle cenové hladině prostě není moc z čeho vybírat :D
(ne že bych měl notebook nějak dražší, i když teď už bych bral radši něco lehčího a přenosnějšího)

Mildík
Zjisti reálnou výdrž, zjisti jestli se nepřehřívá, má blbě umístěné konektory, nebo nemá nějaký jiný uživatelský bug a jinak toho moc nevykoumáš. Rozdíly ve výbavě jsou za tyhle peníze minimální.
572786
No právě, a mi ajťáci víme že v téhle cenové hladině prostě není moc z čeho vybírat *:D* (ne že bych měl notebook nějak dražší, i když teď už bych bral radši něco lehčího a přenosnějšího) [b]Mildík[/b] Zjisti reálnou výdrž, zjisti jestli se nepřehřívá, má blbě umístěné konektory, nebo nemá nějaký jiný uživatelský bug a jinak toho moc nevykoumáš. Rozdíly ve výbavě jsou za tyhle peníze minimální.
speta.jr
0 0
reagovat

Jeržik

proc ne, dyt ajtaku je tu dost, treba ja :D
572784
proc ne, dyt ajtaku je tu dost, treba ja *:D*
Jeržik
0 0
reagovat
To není moc dobrý nápad, nechat si "radit" ohledně low-end notebooků tady. Ani pro tebe, ani pro tvůj budoucí notebook.;) Zkus pc.poradna.net, buď si vytvoř vlastní téma nebo prolistuj fórum, pravděpodobně už tam ty tvoje notebooky někde probírali.
572783
To není moc dobrý nápad, nechat si "radit" ohledně low-end notebooků tady. Ani pro tebe, ani pro tvůj budoucí notebook.*;)* Zkus pc.poradna.net, buď si vytvoř vlastní téma nebo prolistuj fórum, pravděpodobně už tam ty tvoje notebooky někde probírali.
0 0
reagovat
u tehle levnejch notesu bych volil podle vydrze baterky... jestli budes porad v siti, tak stejne jako gonzi, bral bych mys. Je uplne fuk co v tom bude, stejne to poleze vsechno stejne.
572782
u tehle levnejch notesu bych volil podle vydrze baterky... jestli budes porad v siti, tak stejne jako gonzi, bral bych mys. Je uplne fuk co v tom bude, stejne to poleze vsechno stejne.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se