Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 72661 - 72680 Napsat příspěvek
Platí se kartou, musí být "odemčená" pro platby po internetu (embasovaná). Na dobírku se určitě platit nedá, možná lze použít paypal a podobné služby, ale to nevím.
Dodací doba se různí... naposled mi přišla zásilka do týdne, jindy jsem čekal i tři týdny. Poštovné se liší podle typu zásilky. Osobně nevím co kolik stojí, tak to prostě naházím do košíku a pak se podívám, kolik mi to účtuje poštovné.
Jinak si dej pozor, aby neplatil clo.. nevím kolik těch LPček tedy chceš kupovat a ani v jaké cenové hladině.. ale lepší je to pak rozdělit do více objednávek (i za cenu vyššího poštovného). DPH se asi nevyhneš.
572890
Platí se kartou, musí být "odemčená" pro platby po internetu (embasovaná). Na dobírku se určitě platit nedá, možná lze použít paypal a podobné služby, ale to nevím. Dodací doba se různí... naposled mi přišla zásilka do týdne, jindy jsem čekal i tři týdny. Poštovné se liší podle typu zásilky. Osobně nevím co kolik stojí, tak to prostě naházím do košíku a pak se podívám, kolik mi to účtuje poštovné. Jinak si dej pozor, aby neplatil clo.. nevím kolik těch LPček tedy chceš kupovat a ani v jaké cenové hladině.. ale lepší je to pak rozdělit do více objednávek (i za cenu vyššího poštovného). DPH se asi nevyhneš.
0 0
reagovat

Ok, ok

Takže kupuji přes Amazon LPčka. Tentokrát mám zálusk na tohle: link

A potřebuji poradit, 1) kde se dočtu dobu dodání? 1-3 týdny vidím, ale o kolik moc se to prodlužuje a zda vůbec při dovozu do čech 2) Jak je to s platbou..jestli je možnost platit až na dobírku, nebo to tady nefunguje a bez karty se nehnu a v případě, že se bez karty nehnu, tak jestli musím mít aktivní mezinárodní obchody. A poslední věc je poštovné do čech konkrétně u tohohle produktu, či jestli je to pro celý Amazon jednotné.

Právě to študuji, takže je dost možné, že ještě na něco z vlastních otázek přijdu. I tak díky moc za každou radu
572889
Takže kupuji přes Amazon LPčka. Tentokrát mám zálusk na tohle: http://www.amazon.com/Who-Killed-Amanda-Palmer-Vinyl/dp/B001EOOQGU A potřebuji poradit, 1) kde se dočtu dobu dodání? 1-3 týdny vidím, ale o kolik moc se to prodlužuje a zda vůbec při dovozu do čech 2) Jak je to s platbou..jestli je možnost platit až na dobírku, nebo to tady nefunguje a bez karty se nehnu a v případě, že se bez karty nehnu, tak jestli musím mít aktivní mezinárodní obchody. A poslední věc je poštovné do čech konkrétně u tohohle produktu, či jestli je to pro celý Amazon jednotné. Právě to študuji, takže je dost možné, že ještě na něco z vlastních otázek přijdu. I tak díky moc za každou radu
Ok, ok
0 0
reagovat
tak tak, zajima me to taky, neb to bude asi brzy aktualni :)
572886
tak tak, zajima me to taky, neb to bude asi brzy aktualni *:)*
0 0
reagovat
klidne tady, to imo zajina vic lidi. co konkretne mas za problem?
572885
klidne tady, to imo zajina vic lidi. co konkretne mas za problem?
0 0
reagovat

Dotaz

Zdravím, mohl by mi kdokoliv pomoc při nakupování přes Amazon, potřeboval bych vědět pár podrobností a zatím s nimi mám pouze jednu ne zrovna pozitivní zkušenost. Kdyžtak do vzkazníku,
díky moc.
572883
Zdravím, mohl by mi kdokoliv pomoc při nakupování přes Amazon, potřeboval bych vědět pár podrobností a zatím s nimi mám pouze jednu ne zrovna pozitivní zkušenost. Kdyžtak do vzkazníku, díky moc.
Dotaz
0 0
reagovat
Ty vole,sem myslel, že už je z toho nejhoršího venku...:o
R.I.P.
572880
Ty vole,sem myslel, že už je z toho nejhoršího venku...*:o* R.I.P.
0 0
reagovat
Je to v háji. :-
572875
Je to v háji. *:-*
0 0
reagovat
:o No, tak to je těžce v piči. Takhle začít den.
R.I.P. :-
572873
*:o* No, tak to je těžce v piči. Takhle začít den. R.I.P. *:-*
0 0
reagovat
Requiescat in Pace. :- :o Andy Whitfield
572872
Requiescat in Pace. *:-* *:o* [link="http://www.imdb.com/news/ni15252464/"]Andy Whitfield[/link]
0 0
reagovat
já si každý den kupuju do práce Sport a říkám si ok, ve čtvrtek a pátek chápu, že tohle "téma" má velký prostor ,ale že i v neděli tomu věnují 10 stránek , to je na mě moc.
572870
já si každý den kupuju do práce Sport a říkám si ok, ve čtvrtek a pátek chápu, že tohle "téma" má velký prostor ,ale že i v neděli tomu věnují 10 stránek , to je na mě moc.
0 0
reagovat
No to je zase jednou diskuze?)...
Jinak souhlas s Civalem. To mediální peklo mě teda nehorázně štve. Ne kvůli tomu, že by mě to úplně míjelo a to mě hokej vůbec nezajímá, ale kvůli tomu, že z toho dělal prostě frašku...
572869
No to je zase jednou diskuze*?)*... Jinak souhlas s Civalem. To mediální peklo mě teda nehorázně štve. Ne kvůli tomu, že by mě to úplně míjelo a to mě hokej vůbec nezajímá, ale kvůli tomu, že z toho dělal prostě frašku...
0 0
reagovat

Gonzi

Tak nějak jsem si teďka představil Fergusona a ty jeho dvojsmysly v monologu :D:+
572865
Tak nějak jsem si teďka představil Fergusona a ty jeho dvojsmysly v monologu *:D**:+*
Gonzi
0 0
reagovat

iknowhow

porad by mohly klesnout jeste niz - kourit aby mely neco tepleho do zaludku :-D (tem ktere to pohorsilo: mluvil jsem samozrejme o cigaretach)
572864
porad by mohly klesnout jeste niz - kourit aby mely neco tepleho do zaludku :-D (tem ktere to pohorsilo: mluvil jsem samozrejme o cigaretach)
iknowhow
0 0
reagovat

popicek

Vole :D:+
572863
Vole *:D**:+*
popicek
0 0
reagovat

Mildík

Tak herní dělo to není, protože prostě nVidia 540 není žádnej skvost, ale za tu cenu s i5 je to skvělá volba, to jo. Jo kdyby ty notebooky, co jsem postoval s AMD grafikami měly i5 procesor, nebo alespoň nějakej AMD čtyřjádrovej (bohužel to snad příjde v blízké budoucnosti), tak pak by nebylo co řešit.

Tak ať ti slouží :+
572861
Tak herní dělo to není, protože prostě nVidia 540 není žádnej skvost, ale za tu cenu s i5 je to skvělá volba, to jo. Jo kdyby ty notebooky, co jsem postoval s AMD grafikami měly i5 procesor, nebo alespoň nějakej AMD čtyřjádrovej (bohužel to snad příjde v blízké budoucnosti), tak pak by nebylo co řešit. Tak ať ti slouží *:+*
Mildík
0 0
reagovat

popik

kamoš mě řikal, že jsou tam fakt pěkný mařeny...já mu teda moc nevěřím, moje představa kubánky je prostě...já nevím...prostě hodně kilo na špatnejch místech :D
572860
kamoš mě řikal, že jsou tam fakt pěkný mařeny...já mu teda moc nevěřím, moje představa kubánky je prostě...já nevím...prostě hodně kilo na špatnejch místech *:D*
popik
0 0
reagovat

TedGeorge

Tohle je holt marný...

iknowhow
:+
572859
Tohle je holt marný... [b]iknowhow[/b] *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

popicek

Ja vim ,ze to byla prdel ale obcas mam tendenci nekoho poucovat:D
Byl jsem tam pred par letma na vanoce a silvestra(bylo mi 17 let,tak si to umis predstavit)
Jinak ja bych tam uz asi nejel.JV asie je rozhodle lepsi pomer cena/sluzby.

Jhr:policejni stat , kde se mlady holky kurvej aby za par dollaru vykorili tlustymu anglanovi,
kde vsichni se snazej dostat z turistu konvertibilni peso aby vubec meli co zrat.No uplnej raj.Pokud narazis na zdravotnictvi tak jsem asi oba videli Moorovo Sicko, kde ukazali spickovo zarizeni pro pohlavary.Pritom ta zeme ma takovovej potencial, ze vsichni hotelieri z Floridy a DR se museji kazdy rano modlit aby to tam Fidel jeste chvili udrzel.

572858
Ja vim ,ze to byla prdel ale obcas mam tendenci nekoho poucovat*:D* Byl jsem tam pred par letma na vanoce a silvestra(bylo mi 17 let,tak si to umis predstavit) Jinak ja bych tam uz asi nejel.JV asie je rozhodle lepsi pomer cena/sluzby. Jhr:policejni stat , kde se mlady holky kurvej aby za par dollaru vykorili tlustymu anglanovi, kde vsichni se snazej dostat z turistu konvertibilni peso aby vubec meli co zrat.No uplnej raj.Pokud narazis na zdravotnictvi tak jsem asi oba videli Moorovo Sicko, kde ukazali spickovo zarizeni pro pohlavary.Pritom ta zeme ma takovovej potencial, ze vsichni hotelieri z Floridy a DR se museji kazdy rano modlit aby to tam Fidel jeste chvili udrzel.
popicek
0 0
reagovat

jhr

Ok, za tuhle provokaci palec nahoru :D
572857
Ok, za tuhle provokaci palec nahoru *:D*
jhr
0 0
reagovat

popik

Znám pár lidí co tam byli a je to tam prý skvělé, pěkné prostředí a přátelští uvědomělí lidé co na Fidela nedají dopustit. Jo a kdybys tam něco chytil tak se ničeho neboj, Kuba má jeden z nejlepších zdravotnických systému na světě. :D
572855
Znám pár lidí co tam byli a je to tam prý skvělé, pěkné prostředí a přátelští uvědomělí lidé co na Fidela nedají dopustit. Jo a kdybys tam něco chytil tak se ničeho neboj, Kuba má jeden z nejlepších zdravotnických systému na světě. *:D*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se