Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71701 - 71720 Napsat příspěvek

MZ live

Bude dneska MZ live?
576677
Bude dneska MZ live?
MZ live
0 0
reagovat
me prijde Anette uplne stejne nevyrazna a "Avrilovsky" ukvičená, jako Sharon z Within Temptation. Ale když na to cedo všichni pějou takovou chvalu, tak to dnes asi prubnu
576669
me prijde Anette uplne stejne nevyrazna a "Avrilovsky" ukvičená, jako Sharon z Within Temptation. Ale když na to cedo všichni pějou takovou chvalu, tak to dnes asi prubnu
0 0
reagovat

Nightwish - Imaginaerum

U mě dobrý :+
Zaplaťpámbu za Anette Olzon; čím jsem starší, tím mám větší problém doposlechnout cokoliv, v čem vyje Tarja. Tím mám na mysli především první tři desky. Last Ride Of The Day je neuvěřitelná pecka, a i ta věc co se tam převlíká za jazz se mi hodně líbí. Povedená deska :+
576668
U mě dobrý *:+* Zaplaťpámbu za Anette Olzon; čím jsem starší, tím mám větší problém doposlechnout cokoliv, v čem vyje Tarja. Tím mám na mysli především první tři desky. Last Ride Of The Day je neuvěřitelná pecka, a i ta věc co se tam převlíká za jazz se mi hodně líbí. Povedená deska *:+*
Nightwish - Imaginaerum
0 0
reagovat

Nightwish

Imaginaerum jsem ještě neslyšel, tak jsem zvědav. Ale vždy mi nejvíce imponoval Marco se svým zpěvem, proto mi o dost víc sedí jeho kapela Tarot, kterou má se svým bráchou. Viděl jsem je ve Zlíně i v Jyvaskyle, jak jsem byl ve Finsku. Každopádně novému albu dám šanci. Tarja mne na sólové dráze nebere.
576659
Imaginaerum jsem ještě neslyšel, tak jsem zvědav. Ale vždy mi nejvíce imponoval Marco se svým zpěvem, proto mi o dost víc sedí jeho kapela Tarot, kterou má se svým bráchou. Viděl jsem je ve Zlíně i v Jyvaskyle, jak jsem byl ve Finsku. Každopádně novému albu dám šanci. Tarja mne na sólové dráze nebere.
Nightwish
0 0
reagovat

ad Nightwish

Jop, naprostá fantazie :+
576658
Jop, naprostá fantazie *:+*
ad Nightwish
0 0
reagovat

speta.jr

Poslouchal jsem to zatím jen jednou a jen hodně povrchně, ale líbí se mi to - kvůli singlu Storytime jsem se trochu bál že se pokouší vrátit ke stylu starých Nightwish s Tarjou (ne že by byl špatný, to ani omylem, ale zkrátka byl hlavně ve stylu "zpěvačka a daleko za ní pár maníků jako doprovod"), ale to mi naštěstí zbytek alba vyvrátil... takže třeba mi to Imaginaerum časem dokonce nahradí Dark Passion Play na místě nejoblíbenějšího alba Nightwish vůbec :)
576656
Poslouchal jsem to zatím jen jednou a jen hodně povrchně, ale líbí se mi to - kvůli singlu Storytime jsem se trochu bál že se pokouší vrátit ke stylu starých Nightwish s Tarjou (ne že by byl špatný, to ani omylem, ale zkrátka byl hlavně ve stylu "zpěvačka a daleko za ní pár maníků jako doprovod"), ale to mi naštěstí zbytek alba vyvrátil... takže třeba mi to Imaginaerum časem dokonce nahradí Dark Passion Play na místě nejoblíbenějšího alba Nightwish vůbec *:)*
speta.jr
0 0
reagovat
Fuck! Zase s křížkem po funuse! :D

Budu hprostě ty výplachy muset číst v neděli a né v pondělí (kdy mám víc času)
576654
Fuck! Zase s křížkem po funuse! *:D* Budu hprostě ty výplachy muset číst v neděli a né v pondělí (kdy mám víc času)
0 0
reagovat

popik

jo ty seš Mildík :D tak to sorry :D
576653
jo ty seš Mildík *:D* tak to sorry *:D*
popik
0 0
reagovat

popik

to Midlík: Bylo to ve výplachu ty vocasu :D
576652
to Midlík: Bylo to ve výplachu ty vocasu *:D*
popik
0 0
reagovat

Must see!!!

Tohle mě dneska posadilo na prdel... Nehoráznej nářez...
Video...
576651
Tohle mě dneska posadilo na prdel... Nehoráznej nářez... [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BgAlQuqzl8o"]Video...[/link]
Must see!!!
0 0
reagovat

popik

nevim no, mě se to zdá typicky heavy-metalově uječený, takže nic pro mě 8)
576650
nevim no, mě se to zdá typicky heavy-metalově uječený, takže nic pro mě *8)*
popik
0 0
reagovat
este sem se k tomu nedokopol... od ty doby co je tam ta nevyrazna zaplata za Tarju se mi od nich nic nelibilo... treba prekvapi
576648
este sem se k tomu nedokopol... od ty doby co je tam ta nevyrazna zaplata za Tarju se mi od nich nic nelibilo... treba prekvapi
0 0
reagovat
Potvrzuju, ačkoliv to není můj styl, tak se mi to nový album docela líbí...
576646
Potvrzuju, ačkoliv to není můj styl, tak se mi to nový album docela líbí...
0 0
reagovat

Poznate kdo to je a v cem hraje?

link

Jeden obrazek nam hned dava duvod se tesit! Ono to opravdu bude! Kviz na nedelni noc 8)
576645
http://imageshack.us/photo/my-images/849/300yh.jpg/ Jeden obrazek nam hned dava duvod se tesit! Ono to opravdu bude! Kviz na nedelni noc *8)*
Poznate kdo to je a v cem hraje?
0 0
reagovat

speta.jr

Já na ně úplně zapoměl. Dík :+
A ty jejich instrumentálky jsem měl stejně vždycky nejradši 8)
576644
Já na ně úplně zapoměl. Dík *:+* A ty jejich instrumentálky jsem měl stejně vždycky nejradši *8)*
speta.jr
0 0
reagovat

Nightwish

Mozna se vam zda, ze to nepatri na filmovy server, ale ano, nove CD je opravdu filmovy soundtrack, pokud nemate radi Nightwish, tak tohle zkuste! Velmi rozmanite album, ktere vsak drzi statne pohromade (dojde i na JAZZ!) Tesim se na pripravovany film (ja rikal, ze je to soundtrack, dokonce ma i klasickou zaverecnou suitu) a doufam, ze az nekdy nekdo bude natacet Matrix 4, tak da Tuomasovi a jeho bande moznost delat score 8)
576643
Mozna se vam zda, ze to nepatri na filmovy server, ale ano, nove CD je opravdu filmovy soundtrack, pokud nemate radi Nightwish, tak tohle zkuste! Velmi rozmanite album, ktere vsak drzi statne pohromade (dojde i na JAZZ!) Tesim se na pripravovany film (ja rikal, ze je to soundtrack, dokonce ma i klasickou zaverecnou suitu) a doufam, ze az nekdy nekdo bude natacet Matrix 4, tak da Tuomasovi a jeho bande moznost delat score *8)*
Nightwish
0 0
reagovat

Cival

Samozřejmě máš pravdu, ale on má k tomu podle mě našlápnuto. Vždyť se k tomu vyjadřuje v tom rozhovoru. ;)
576609
Samozřejmě máš pravdu, ale on má k tomu podle mě našlápnuto. Vždyť se k tomu vyjadřuje v tom rozhovoru. *;)*
Cival
0 0
reagovat
Všechny plány se nepodaří zrealizovat nikomu. A otázka !jak prorazt v Hollywoodu je poněkud předčasná, ne? :)
576608
Všechny plány se nepodaří zrealizovat nikomu. A otázka !jak prorazt v Hollywoodu je poněkud předčasná, ne? :)
0 0
reagovat
Výtečný a podnětný rozhovor s Juliem Ševčíkem, tvůrcem Restartu a Normalu. Jestli se mu podaří zrealizovat všechny své plány, které zde nastínil, bude to bomba. Málokomu z českých tvůrců držím palce jako jemu. :+
576607
Výtečný a podnětný [link="http://www.protisedi.cz/article/dnes-vecer-je-dalsi-dil-prehlidky-ishorts-o-cem"]rozhovor s Juliem Ševčíkem[/link], tvůrcem Restartu a Normalu. Jestli se mu podaří zrealizovat všechny své plány, které zde nastínil, bude to bomba. Málokomu z českých tvůrců držím palce jako jemu. *:+*
0 0
reagovat

Grol

Tý jo.. Docela oříšek
576606
Tý jo.. Docela oříšek
Grol
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se