Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71681 - 71700 Napsat příspěvek
Nekupovat bazmeky s vlastními repráčky... Předpokládám, že doma už nějaký základ "HiFi věže" je, ať už to je nějaké domácí kino, ši něco velmi podobného... Pomiňme teď všechny typy přenosek, gramo předzesilovače atd... Ale nedívat se jen na Retro vzhled, ale raději přeferovat funkčnost - což je v téhle cenové především přiměřený linkový výstup... Pokud máme navíc solidní základ z zesilovači a repru, pak se dají kvality Epíček dál těžit z vyšších typů přenosek atd...
Tak jako tak - cíl u většiny posluchačů není ani tak předehnat CDčka (což si osobně myslím, že se rozdíly dají poznat až v top modelech, o HiEndu nemluvně), ale kvalitativně je dorovnat. A to nechce jen elektroniku, ale i správný přístup k LPíčkům ;)...
576705
Nekupovat bazmeky s vlastními repráčky... Předpokládám, že doma už nějaký základ "HiFi věže" je, ať už to je nějaké domácí kino, ši něco velmi podobného... Pomiňme teď všechny typy přenosek, gramo předzesilovače atd... Ale nedívat se jen na Retro vzhled, ale raději přeferovat funkčnost - což je v téhle cenové především přiměřený linkový výstup... Pokud máme navíc solidní základ z zesilovači a repru, pak se dají kvality Epíček dál těžit z vyšších typů přenosek atd... Tak jako tak - cíl u většiny posluchačů není ani tak předehnat CDčka (což si osobně myslím, že se rozdíly dají poznat až v top modelech, o HiEndu nemluvně), ale kvalitativně je dorovnat. A to nechce jen elektroniku, ale i správný přístup k LPíčkům ;)...
0 0
reagovat
Nevím, jestli tohle v Datartech apod mají.. je to dost specifické a pro užší okruh lidí
576702
Nevím, jestli tohle v Datartech apod mají.. je to dost specifické a pro užší okruh lidí
0 0
reagovat
Taky bych viděl 5 tisíc jako maximum. Repro soustavu nemám žádnou, jde mi spíš o příležitostný poslech a retro vzhled je jeden z nejsilnějším motivátorů ke koupi:) Asi bych to fakt potřeboval slyšet. Myslíte, že vám ten gramec třeba v Datartu na požádání předvedou?
576701
Taky bych viděl 5 tisíc jako maximum. Repro soustavu nemám žádnou, jde mi spíš o příležitostný poslech a retro vzhled je jeden z nejsilnějším motivátorů ke koupi*:)* Asi bych to fakt potřeboval slyšet. Myslíte, že vám ten gramec třeba v Datartu na požádání předvedou?
0 0
reagovat

Bína

Souhlas absolutní. Jenže do čeho jít, když jsou finance do 5ti tisíc?
576699
Souhlas absolutní. Jenže do čeho jít, když jsou finance do 5ti tisíc?
Bína
0 0
reagovat
Ke gramofonu to chce mít opravdu lepší repro soustavu... na nějakém "Tesco" reproduktoru to jsou vyhozené peníze. Záleží, jestli na tom chceš přehrávat staré desky co máš doma (např. z dob totality od Supraphonu :)) nebo i kupovat nové desky. Každopádně, pokud je deska kvalitní, tak rozdíl oproti CD je dost slyšitelný (hlavně u klasické hudby, pop jsem na tom moc neporovnával)
576698
Ke gramofonu to chce mít opravdu lepší repro soustavu... na nějakém "Tesco" reproduktoru to jsou vyhozené peníze. Záleží, jestli na tom chceš přehrávat staré desky co máš doma (např. z dob totality od Supraphonu *:)*) nebo i kupovat nové desky. Každopádně, pokud je deska kvalitní, tak rozdíl oproti CD je dost slyšitelný (hlavně u klasické hudby, pop jsem na tom moc neporovnával)
0 0
reagovat

Gramofon

Merlin: Tyhle krabičky co umí všechno a nic pořádně jsou jen vyhozený peníze. Hraje to jak podprůměrné repráčky z noťasu.

Kupovat LP, tedy oproti CD hifističtější medium, a pak to pouštět na nejlevnějším komerčním odpadu jsou vyhozené peníze. Pro rozumné přehrávání bych šáhl třeba po tomhle novém Pro-jectu, levný ale zvukově už dost povedený. link
576697
Merlin: Tyhle krabičky co umí všechno a nic pořádně jsou jen vyhozený peníze. Hraje to jak podprůměrné repráčky z noťasu. Kupovat LP, tedy oproti CD hifističtější medium, a pak to pouštět na nejlevnějším komerčním odpadu jsou vyhozené peníze. Pro rozumné přehrávání bych šáhl třeba po tomhle novém Pro-jectu, levný ale zvukově už dost povedený. http://www.studiospalicek.cz/pro-ject-rpm-13-genie
Gramofon
0 0
reagovat

Merlin

Nightiwish mi nic neříkali ani naživo, tak jsem to zkusil i s novou deskou a stejně nic, nicméně ke gramofonu - >

Jsem na tom úplně stejně a scháním novej. A zatím jsem bohužel moc pozitivních reakcí na ty retro gramce neslyšel. Prý, když to narveš přes repráky, tak nic extra. Na druhou stranu, já jsem malinko zaujatej a mě tenhle retro styl moc nesedí a spíš půjdu tady do některého: link
576695
Nightiwish mi nic neříkali ani naživo, tak jsem to zkusil i s novou deskou a stejně nic, nicméně ke gramofonu - > Jsem na tom úplně stejně a scháním novej. A zatím jsem bohužel moc pozitivních reakcí na ty retro gramce neslyšel. Prý, když to narveš přes repráky, tak nic extra. Na druhou stranu, já jsem malinko zaujatej a mě tenhle retro styl moc nesedí a spíš půjdu tady do některého: http://www.alza.cz/audio-video/hi-fi-komponenty/gramofony/18851359.htm?kampan=adw2_domaci-kino_gramofony-obecna&gclid=CPjq7tm866wCFcuHDgodAAsNJQ
Merlin
0 0
reagovat
Wow jenom jeden Anette hater? To čumim. U mě zatim Imaginaerum taky až za Dark Passion Play. Chtělo by to víc Marca a je to vážně tak trochu soundtrack spíš než album. Ale jinak spokojenost :)
576694
Wow jenom jeden Anette hater? To čumim. U mě zatim Imaginaerum taky až za Dark Passion Play. Chtělo by to víc Marca a je to vážně tak trochu soundtrack spíš než album. Ale jinak spokojenost :)
0 0
reagovat
Súhlasím, nový Nightwish sa podaril :+ Skvelá hudba.
576693
Súhlasím, nový Nightwish sa podaril *:+* Skvelá hudba.
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

:D:D:D:D:+
576692
*:D**:D**:D**:D**:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Merlin

Tak tohle budu sledovat. Chceme koupit mamce nějakejna Vánoce a taky tápem... :))

Ex-SOLDIER
:D:D:D:D:D:D:D:D
576691
Tak tohle budu sledovat. Chceme koupit mamce nějakejna Vánoce a taky tápem... *:))* [b]Ex-SOLDIER[/b] *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
Merlin
0 0
reagovat
576690
*:D* [link="http://www.geeksaresexy.net/wp-content/uploads/2011/12/twilight.jpg"]Twilight[/link]
0 0
reagovat

Poraďte

To mi připomíná - vyznáte se někdo alespoň trochu v gramofonech? Strašně rád bych si pořídil pěkný retro gramofon od Hyundai jako třeba tenhle, rád bych, ale aby to mělo i dobrý zvuk na poslech. Všechny mají výkon reproduktorů 2 x 3 Wattů, tak by mě zajímalo, jestli to bude alespoň slušné, nejsem žádný audiofil...
576689
To mi připomíná - vyznáte se někdo alespoň trochu v gramofonech? Strašně rád bych si pořídil pěkný retro gramofon od Hyundai jako třeba [link="http://www.hyundai-electronics.cz/produkty/retro-style/gramofony/pid_2492/retro-gramofon-s-cd-hyundai-rtcc-513-ript.aspx"]tenhle[/link], rád bych, ale aby to mělo i dobrý zvuk na poslech. Všechny mají výkon reproduktorů 2 x 3 Wattů, tak by mě zajímalo, jestli to bude alespoň slušné, nejsem žádný audiofil...
Poraďte
0 0
reagovat
Pe7er: Jo.
576688
Pe7er: Jo.
0 0
reagovat

Nightwish - Imaginaerum

Stáhl jsem si tři skladby na ochutnávku a teď každou chvilku čekám kdy mi domů dorazí cédéčko a lpíčko navrch:-) (poslední CD, za které jsem dal peníze, byl soundtrack k LOTRovi a předtím jsem kupoval jen magnetofonový kazety:-) ). Líbí se mi čím dál víc směr, kterým se Nightwish ubírá.
576687
Stáhl jsem si tři skladby na ochutnávku a teď každou chvilku čekám kdy mi domů dorazí cédéčko a lpíčko navrch:-) (poslední CD, za které jsem dal peníze, byl soundtrack k LOTRovi a předtím jsem kupoval jen magnetofonový kazety:-) ). Líbí se mi čím dál víc směr, kterým se Nightwish ubírá.
Nightwish - Imaginaerum
0 0
reagovat
takže je to z Cloud Atlas ?
576686
takže je to z Cloud Atlas ?
0 0
reagovat
verbst: Grant.
576685
verbst: Grant.
0 0
reagovat

speta.jr 04.12.2011 22:43:58

Ten ksicht mi něco připomíná ale jsem bezradnej...
576684
Ten ksicht mi něco připomíná ale jsem bezradnej...
speta.jr 04.12.2011 22:43:58
0 0
reagovat

xxendxx

Na Avril Lavigne mi laskavě nesahej, její písničky jsou náhodou super.
576679
Na Avril Lavigne mi laskavě nesahej, její písničky jsou náhodou super.
xxendxx
0 0
reagovat
Bohužel. Studio je obsazené, ale pokoušíme se zajistit náhradní termín.
576678
Bohužel. Studio je obsazené, ale pokoušíme se zajistit náhradní termín.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se