|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 71741 - 71760
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3587
- 3588
- 3589
- .
- 7137
- 7138
Pomiňte fakt, že je to druh hudby, kterýmu tady nikdo neholduje, ale TO JE HOLOGRAM, kurva! 

|
reagovat
|
Gorecki
nemuzu za to, ze to nekdo nechape a captain obvious musi prispechat na pomoc, protoze proto.
|
reagovat
|
Captain Obvious alias Captain Vávra ma novu konkurenciu - Captain Xxendxx
|
reagovat
|
Luke Newman
jako "nula nula"... takze je to primo BOND, potazmo nejakej jinej agent co m oznaceni "nula nula něco"
jestli se nepletu
jestli se nepletu
|
reagovat
|
xxendxx
Jsem zkusil, bohuzel se mi nepodarilo nic poradnyho najit. U nejakyho streamu to vyzadovalo registraci, ke ktery me nepustil Avast. Neboj, kdybych si vedel rady tak bych tady neotravoval
|
reagovat
|
Back to the well
cau, chci se zeptat jestli nahodou nevite, kde nekde jeste dnes sehnat na netu tenhle dokument. Prave jsem videl Snowball Effect a parada :) Dik za jakoukoli pomoc :)
|
reagovat
|
kyller
Disketa by nikdy na MZ nedával k dispozici podobné obrázky, takže není třeba čeho se bát. 

|
reagovat
|
Gorecki
Už si ako Disketa. Aby sa človek bál klikať na tebou postovane linky. 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
42Supergirl: Trailer 19Vládci vesmíru: Trailer 17Spasitel dál letí ke komerčním hvězdám, je z něj hit jara. Zdrtí ho Super Mario? 16Víkendový výplach #865 o Reacherovi a Bondovi 12Pokračování Pomocnice má datum premiéry i výraznou posilu. Postaví se Avengers! 97Spasitel: Recenze 10Tom Clancy´s Jack Ryan: Ghost War: Teaser 10Backrooms: Trailer 9Příběhy Kouzelného stromu: Český trailer 7imf vs Hollywood #165: A.I. kocovina u Disneyho, hvězdný Gosling a kojenci na tabletech